Keramik: Tools Tips

Keramik Tools på et stramt budget

Af Jennifer G

Selv om de fleste værktøjer, der anvendes i keramik, vil ikke bryde banken, hver dollar tæller. Mange af de fælles værktøjer, der anvendes i keramik kan erstattes af simple elementer, du allerede har omkring huset.

Kaste / Texture Værktøjer:
• Hvis du ikke arbejder i et studie, prep dine overflader og redskaber med majsstivelse før arbejde. Dette vil holde ler fra mucking op dit værktøj, overflader og lærred. Majsstivelse vil også rydde op teksturer og mønstre lavet med indtryk. Bare husk at støv først.
• Du behøver ikke et plaster bord til wedging ler. Du kan improvisere en bærbar fastkiling overflade ved at udfylde bagsiden af ​​en strakt malers lærred (findes på de fleste håndværk butikker) med gips.
• Oprette personlige ribben fra gamle kreditkort, cd'er og sandpapir. Skær dem til at forme og sand kanterne. CD arbejde fantastisk at få den perfekte form for en korn skål. Du kan også prøve at skære forskellige mønstre i kanterne af dine hjemmelavede ribben bruge til forskellige teksturer. En zigzag-mønster på kanten vil ridse et nice sæt striber i leret.
• Der er ingen grund til at bruge belastninger på gummistempler og andet trykning udstyr til at skabe tekstur på ler overflader; oppustede papir, der traditionelt anvendes til linje hylder og skuffer, kan bruges til at rulle tekstur på plader af ler.
• Hvis du kaster din ler mellem lærred ark, så prøv med en gummi spatel eller spartel til at udjævne stoffets tekstur fra pladen.
• Har din pin værktøj rulle væk? Selv om det ikke vil fungere helt så godt som pin værktøj, der fulgte med keramik kit, vil spidse plast ende af en tandtråd pick arbejde i en snæver vending.
• Tandtråd fungerer også godt som en erstatning for en skæring wire.
• Prøv at rusten kartoffelskræller til trimning.
• Hvis du har brug for at bremse tørreprocessen, så prøv at anvende voks eller vaseline til området. Dette vil holde fugt i og vil smelte væk når den affyres i ovnen. Cool områder også bidrage til at holde stykker tørrer for hurtigt. Lad disse krus håndtag og låg i kælderen natten over.

Slip / Ruder Finishing Værktøj:
• Hvis du løber tør for den særlige voks til glasering, så prøv med enkle hvide lim (ligesom Elmer). Det virker ikke så præcist som voks, men det vil gøre.
• Skrot PVC rør gør store glasur røre sticks, fordi de kan forblive i glasuren i længere tid uden at blive rørstrømsk eller opløsning som træ.
• Prøv at bruge et piskeris eller en børste til at blande glasurer. Dette vil bidrage til at bryde op og blande klumper.
• Metalliske glasurer kan oxidere over tid. Polsk disse stykker, ligesom du ville din bedstemors gamle sølv - med sølv polish eller citronsaft.

Der er så mange kombinationer af glasurer, ler, og personlig stil, at mulighederne i keramik er ubegrænsede. Hold øjnene åbne i køkkenet, i garagen, i alle rum i dit hus virkelig. Du vil måske blive overrasket over, hvad du finder!

sandpapir fastgjort til en bordplade

Et stykke af sandpapir er fastgjort til en bordplade er en effektiv støtte nivellering bunde greenware stykker.

Damp Box / skab

Købe en stor plast (Rubbermaid-type) beholder (ved Target eller Wal-Mart for under $ 10.) Hæld et par inches af gips i bunden af ​​beholderen. Når gips er hærdet for et par uger, lægges i blød med vand. Nu kan du sætte brikkerne i der, lægge låg på, og de vil forblive fugtig. Det er fantastisk for stykker, som du planlægger at samle senere som dele af en tepotte eller skulptur, til håndtag, og in-proces arbejde. Hvert nu og da gipsen vil begynde at tørre ud, så bare igen våd det.

Blanding glasurer

Brug en toiletkumme børste eller et piskeris til at blande glasurer. Eller endda et toilet stemplet med huller skåret i gummi

Kaste flagermus

Bats: Disse bruges til at smide store baserede ware såsom plader og fade, som er meget vanskelige at fjerne fra wheelhead, da de har en tendens til at kollapse.
Flagermus er lavet med 6 gauge marine lag, i varierende størrelser. Jeg finder 20cm 30cm og 40cm er de mest nyttige størrelser. Tegn din cirkel på tømmer, og brug en stiksav til at skære ud af formen. Sand Til glat på kanterne.
Også disse skal vare din levetid.

En gammel eyedropper

En gammel pipette kan anvendes til en bred vifte af dekoration teknikker. Det fungerer også som et godt mål for at blande underglasur og base glasurer for på glasur maleri.

Gør smide gips flagermus

Gør smide gips flagermus nemt med en gammel kage springform. Efter gips er poutred og hærdet, vil det poppe ud let fra formen. Ikke flere rodet ringe, ikke mere rodet ler pølser! Bare sørg for at gøre det på en plan overflade

Portable kileflade

For en fastkiling overflade, som er billig og transportabel, købe en malers lærred (lærred streched og hæftes på en ramme), fyldes med gips.

dental værktøjer

Næste gang du har, og aftale med tandlægen, skal du sørge for at bede ham om at give dig et par af hans slidte dental værktøjer. De kommer i real handy for rengøring og endda kan bruges til design arbejde.
Praktisk til alle former for dekoration på alle områder af keramik.

Pin Tool

Mister din Pin Tool?

Lim en blok af skum til den side af dit hjul eller en anden praktisk sted, og stikke pin værktøjer i skummet til opbevaring.

Piberenser

En piberenser kan være en praktisk oprydning værktøj for dem, der virkelig små områder på greenware.

Gummi ribben

Enten bløde eller hårde gummi ribben er rart at håndtere for at forme
eller udjævning overflader. På et tidspunkt forkæle dig selv med en
elefant øre svamp, der også føles fantastisk at arbejde med. A
vaskeskind strimmel er rart for udjævning over kanter på fælge (den
billig måde er at bruge et stykke køkkenrulle). Der er
ingen grund til at bruge en masse penge på værktøjer (nogle af de
bedst er fundet eller lavet), men vi opfordrer dig til at prøve nogle
fordi mange er til for at gøre dit keramik livet mere
produktive. Jeg fandt en stor ansøgning om en gammel
manicure sæt, der er et værktøj med en let buet ende
som er perfekt til at tage ud lidt ekstra glasur omkring
foden af ​​en skål.

Generelt

At miste værktøjer generelt?

1. Jeg har fundet den bedste måde at opbevare store værktøjer er at kaste min egen pot for dem. Du kan gøre det bare den rigtige størrelse til uanset behov lagring, og få dit værk rundt hele tiden! Platters er nyttige til udlægning af en flok værktøjer i træk ......

Læs hele denne artikel "At miste / opbevaring af værktøj" i artikel sektionen på dette site
Eller gå til:
http://www.ceramics-tips.com/RscArticleV.asp?id=387

Frimærker

For at gøre frimærker for anvendelse underglazes, klippe et mønster ud af en gammel musemåtte. Lim det på en blok af træ eller træ dyvel, hvis det ønskes. Coat skummet side med underglasur og stempel væk.

Glasur omrørere

Hvad kan jeg bruge til en omrøring pind?
I stedet for træ omrøring pinde til omrøring glasurer, skære længder af PVC-rør. De kan bo i glasuren på ubestemt tid og vil ikke rådne

Kageruller

For store emner som kageruller og / eller sjældent anvendte emner, jeg bruger en af ​​disse plast rullende vogne med flere skuffer (igen, Target eller Wal-Mart). Dem med lavvandede skuffer er bedre end dem med dybe skuffer.

Slab rulle

Brug skrot stykker af vinylgulve under dit lærred, når du bruger en plade rulle. Det gør det nemmere at køre pladen igennem uden forvrængning eller jamming (for slab ruller hvor tromlen står stille og ler bevæger sig.) Men for enhver slabroller eller endda hånd rullende, det gør det også nemt at flytte pladen til et andet arbejde overflade efter uden at strække det.

Blanding udstyr.

Blanding udstyr.
Regel nummer 1: Køb ikke en pugmill når du har brug for en mixer! Pugmills ikke blande ler effektivt, de udfører andre meget gavnlige operationer; især de komprimere og de kan deair leret. Sneglene i en pugmill udføre meget lidt i vejen for en blanding handling. Snegle flytte ler fremad gennem en shredder, nogle modeller så give en afluftning vakuumkammer og endelig gennem en dyse åbning.

Blandere, på den anden side arbejder kontinuerligt leret, distribuere vand hele blandingen, indtil leret er en homogen, fugtig konsistens. Ler, der er helt blandet derefter enten kilet eller sendes derefter gennem en pugmill.

Valg Blanding Udstyr
Der er en række producenter af studie kvalitet udstyr. Blandt de mere populære mærker er Bluebird, Soldner, Shimpo og Peter Pugger. Hver har fremragende sikkerhedsfunktioner og dette bør være nummer 1 i din evalueringskriterier. Kontroller specifikationerne: blandere er ofte bedømt af den samlede batch vægt maskinen kan håndtere, og pugmills måles i mængden af ​​ler, de kan behandle i en time. Evaluer din studiets ler brug: en mindre kapacitet mixer eller pugmill vil koste noget mindre end større maskiner, men vil kræve en større investering af tid og energi.

En afluftning pugmill er mere tilbøjelige til at gøre det muligt for brugeren at anvende ler uden fastkiling højre væk, men de fleste ikke-afluftning pugmills vil give en tæt ekstrudering, som kun kræver minimal fastkiling.

Uanset hvilken metode, du bruger, huske på, at ler er en vidunderlig materiale, fordi det aldrig er nødvendigt at gå til spilde.

Lagerbeholdere

Klar plast lagerbeholdere kan også bruges til opbevaring af værktøj (vandret.) De lavvandede dem er bedst, fordi du ikke ønsker at blive sigtning gennem en dyb bunke af værktøj. Jeg har alle mine ekstruder dør i en, for eksempel, og svampe i en anden. En sølvtøj skuffe arrangør kunne også være nyttigt her, som det ville have dividers.

En blonde værktøj

En blonde værktøj er designet til at hjælpe dig i forbindelse med anvendelsen af ​​slip-gennemblødt blonder til greenware, men kan bruges til mange andre ting. Udsmykning og fine træk arbejde er blot et par eksempler.

Handy glasur pourer

Handy Glaze pourer: Den grønne lige håndteres kopper, der kommer med tør
vaskemiddel kan have den
håndtere bøjet lige ned ved opvarmning over en flamme. Derefter vil hænge over
kanten af ​​din glasur
spand, og de hælder en nice lille strøm fra hjørnerne af koppen.

Kaste værktøjer

Mister din kaste værktøjer?

1. Få en lille firkantet plastic arrangør (sælges i kiosker, Target, Wal-Mart, etc.) Disse er ofte bruges til at organisere skuffer. Hold dette på din kaste overflade og returnere alle redskaber der. Hvis du bruger en firkantet kaste container, kan du ofte tilslutte disse direkte på kanten af ​​din container. Blot være sikker på at få en slags, der har en læbe. For eksempel redskab indehaverne at krog til opvaskestativ.

2. Sæt et bord lige ved siden af ​​dit hjul, og placere dine redskaber der mellem anvendelser. Noget, der kan arbejde godt i stedet for en tabel er et par stabling lagerbeholdere. Disse plast spande har plane overflader på toppen, og døre, der åbner i front, og er ofte brugt til opbevaring af hundemad eller andre tørre varer. Du kan gemme andre elementer inde, mens du bruger i toppen til din kaste værktøj. (Find disse på Target, Wal-Mart, etc.)

3. Klip nogle tøjklemmer til randen af ​​dit vand spand (foråret type). Du kan være lange værktøjer på tværs af dem.

4. Lav en "bord", der er på niveau med dit hjul hoved, ved savning et stykke bordplade (Formica dækket spånplade.) Kurve det omkring din splash gryde, og lave huller til din kaste spande. Brug 2x4 er at hæve det til den rette højde.

5. En anden mulighed, især hvis du har et hjul, der ikke har sin egen platform, er at tage en gammel ende tabel eller sofabord og skære en U ind i det, så det glider rundt hjul. Oplevede benene til passende længde. Dette vil give dig en dejlig stor overflade til dit værktøj.

glasur applikatorer

Er der nogen skinne deres sko længere? Hvis ja, tom sko polish flasker (med svampen toppe) gøre store applikatorer til plet- og oxid-løsninger. Du kan lave firkanter og tykke linjer nemt.

en pladespiller

Hvis du ikke har en pladespiller, kan du placere din brik på et papir plade og læg den på en glaseret overflade eller endda en glat bordplade. Vend det som du har brug for til og derefter fjerne det når du er færdig.

Wareboard

Wareboards: Disse er uvurderlig til transport, tørring og opbevaring ware.
Bedst lavet af Marine lag 4 lag er nok, 1m x 50c, er en god størrelse. Klip med puslespil.
Skær 40cm lang x 4 cm dowl i halve og søm 10 cm ind fra hver side (dette giver en fingerhold og er let at glide i rammer (Hvis du har været genial
nok til at bygge dem)

Keramiske farveblyanter

Keramiske farveblyanter
Underglasur farveblyanter eller blyanter i en række forskellige farver kan bruges til at trække på greenware eller bisqued ware. Stykket kan derefter glaseret og brændt, fastsættelse af clours permanent under glasuren. Underglasur farveblyanter giver frihed til at tegne noget, kunstneren vil eller kan tegne med en farveblyant eller blyant

Sand og olie, sikre skarpe værktøjer

En pottemager ved jeg gemmer sit værktøj i skarp bygherrer sand med lidt olie blandet i. Han siger, det holder de værktøjer rene, fri for rust, og han behøver ikke at skærpe så ofte. (Jeg er ikke sikker på, hvordan du fortælle dem fra hinanden, når de er skjult i sandet, men jeg formoder, at du kunne farvekode dem, eller bare lære håndtaget figurer.)

Opvaskemaskine kurv

En sølvtøj holder fra en gammel opvaskemaskine er fremragende til at holde værktøj, og det har et håndtag til bærbarhed.

Hvordan man laver en test seive

Sigte:
En lille test si er et must, for at eksperimentere med glasurer og oxider.
De er meget nemme at lave og bliver uvurderlig.
Køb en stærk plastbeholder ca 1 ltr kapacitet. med en rand
på basen, fælgen giver seive styrke. Også købe 200 mesh wire, det er dyrt, men kun en lille cirkel er påkrævet.
skåret omkring randen med en hobbykniv, varme en lang håndteres kniv i en
åben flamme (en gasovn er stor), og forsigtigt smelte plasten omkring
hul og holde masken til Molton plast.
Denne teknik kan anvendes på en spand seive samt for store batches
af glasur.

Gipsplader

Nogle ulige størrelse stykker af ark rock (gipsplader) vil komme i handy til at gemme våd greenware. Det er fremstillet af gips og tunge papir og vil absorbere vand fra greenware og hjælper med at holde stykker fra vridning.

Chamois

Mister din Chamois i din spand for at smide vand?

Holde et hjørne i en tom filmhylster, luk låget, og det vil flyde. Eller binde vaskeskind til en 1 "fiskeri Bobber.

Tool Forklæder

Eller du kan være et forklæde / værktøjsbælte person. Det virker specielt godt, når du bevæger dig meget rundt, måske på store projekter eller gøre fliser. Tjek dem, der tilbydes af DooWoo på:
http://www.bigceramicstore.com/Supplies/DooWooTools.htm

For at skærpe værktøjer

For at skærpe værktøjer, bør du ikke bruge el-værktøj, fordi varmen vil beskadige hærdet stål. Du kan bruge et kommercielt skarphed værktøj, såsom en brugt til at skærpe knive. Eller lave dine egne fra kegle 10 porcelæn stænger.

Stingtæller

Har svært ved at holde styr på antallet af lag glasur, du har anvendt på et stykke? Få dig en søm tæller på en garn butik og montere den foran dig til at bruge den. Du skal bare huske at ændre det med hvert lag.

En kam

En kam kan blive et teksturering værktøj, når skrabet / hvirvles eller dobbeltskraveret på et stykke greenware.

Ler-cutter

Claycutter: Er et must-have værktøj til alle pottemagere som er det eneste værktøj, der anvendes til at skære ler.
Jeg finder meget fint billede indramning wire at være den bedste, kan det vikles rundt og håndterer du foretrækker fra knapper til træ dyvel. (Et snit skal foretages i dyvel for tråden til at sidde i, eller dine hænder føler resultatet) .
Til udskæring store plader at kile, jeg bruger meget stærk fiskesnøre og knapper, det finder jeg er den nemmeste på mine hænder.

Ribben

Ribs: Disse kan være af mange materialer, træ, plast, gummi og aluminium (jeg foreslår, at du køber gummi og metal fra din lokale keramik levering butik), er den mest almindelige.

Wooden ribben: er lavet af groft skære formen med et puslespil, og ved hjælp af en bænk kværn til at forme kurver og skrå dem i en brugbar v-form. OFF udskæringer af dine flagermus lave perfekte ribben.
Marine ply være den bedste træ, da den modstår vand, bør disse ribber vare pottemagere levetid.

Plastic ribben: Letteste ribben til at gøre, men alt for stiv til min smag. Groft skåret kredit eller lignende, plastikkort i form, og sand glat

Trimning

Jeg anbefaler at du bruger tre værktøjer til beskæring. En med
et lille tip (trin et), som er fantastisk til at køre over bunden
af en potte for at få en endnu base, den ene med en firkantet spids (trin
to) at udjævne basen og at afslutte det og en større
(Trin tre), som er til beskæring af siderne og gøre
bund helt selv. Disse vil naturligt blive sløvet af
de hårde elementer i din ler krop så sørg for at skærpe
eller udskifte dem, når de er for kedelige til effektivt trim.
Du kan opnå en pæn rent snit med et skarpt værktøj, og det
tager mindre tid.

Plastic ribben

Hvordan kan jeg lave et ribben?
Gamle kreditkort kan bruges til ribben. Du kan klippe mønstre i dem til at gøre countoured kanter. Du kan også klippe mønstre i dem til at bruge til at foretage striber på plader.

værktøjer til begynderen

Selv om der er hundredvis af forskellige værktøjer til rådighed for keramikeren er kun en grundlæggende sortiment kræves for begynderen.
For handbuilding alt, virkelig er nødvendigt er en claycutter og udjævning kniv, vil tilføjelsen af ​​ekstra værktøjer afhænger af arbejdet ved hånden. Mange værktøjer kan gøres derhjemme, tjek mine tips.

Begyndere sæt

Begynder keramik værktøj sæt er tilgængelige på kunst, håndværk, selv
isenkræmmere normalt for omkring $ 12- $ 15. En af de
grundlæggende værktøjer en nybegynder sæt er udstyret med en
trimning værktøj. Det er dejligt at få dig fortrolig med beskæring
og men du måske ønsker at tilføje et par mere for at gøre din
sæt komplet. Især med trimning værktøjer være sikker på du
har de rigtige til jobbet.

Stir Sticks

De røre sticks du får med et highball næste gang du er i byen, bør gemmes som de gør fremragende røre pinde til blanding glasurer og pletter.

Gamle loft Fliser

Hvis du kender en bygherre eller forbi et byggeprojekt, se om du kan få et par stykker af gamle loft flise. De gør gode caddies til transport greenware, da de vil være flad, er meget absorberende og vil indsamle fugt under tørringsprocessen.

Kast en beholder til store værktøjer

Jeg har fundet den bedste måde at opbevare store værktøjer er at kaste min egen pot for dem. Du kan gøre det bare den rigtige størrelse til uanset behov lagring, og få dit værk rundt hele tiden! Platters er nyttige til udlægning af en flok af værktøjer i en række.

Realiseringen af ​​et stempel / kvist

Del 1: Gøre stempel.
Trin et: Frimærkerne kan fremstilles af gips eller ved bisquing en ler master. Jeg
foretrækker at arbejde
med gips, som finkornet plads delikat udskæring, så det følgende
instruktioner er til
gips. Gør de formularer til fyldning med gips fra små kastet potter eller juice
dåser. Formularer kan
være rund, oval eller rektangulær. En større cylindrisk form, bør også være
fremstilles, som er
lidt mindre i diameter end indersiden af ​​krus vil blive dekoration. A
robust stykke
træ (1 "x 2"), 12-15 inches lang med et hul boret i den ene ende, vil være
indsat i dette
større form. Dette vil blive brugt som en sko på en shoelast, for at holde gryden på plads
mens du trykker på
udsmykningen.

Dobbelt op

Have 2 eller 3 i alt, i hvert fald de billige redskaber. Når du mister en kan du få fat i en anden, og den mistede en vil slå op snart, hvor du mindst venter det.

Børster

Børster: Nogle dejlige effekter kan laves med hjemmelavede børster.
De er bedst lavet med hår, der aldrig er blevet skåret, det være sig mennesker eller dyr, og bambus er den nemmeste håndtag til at arbejde med.
Det er et simpelt spørgsmål om at lime håret sammen inde i bambus, så vride ledninger udenfor for at få en meget stram pasform.

Køb storage Caddys

Der er kommerciel værktøj caddie er tilgængeligt. Disse er især god til værktøjer, du vil rejse med, eller dyre dem, du ikke ønsker at få slået rundt. Du kan se nogle caddies på:
http://www.bigceramicstore.com/Supplies/Decorating.htm

Aluminum ribben

Et andet værktøj i din nybegynder sæt er en aluminium ribben. Ribben
kommer i mange former og størrelser og kan også være fremstillet af
træ, plast, andre metaller eller gummi. De er vidunderlige
værktøjer til at forme potter eller til udjævning ud indefra eller
uden for en gryde. Når du er bekendt, bør du prøve en
små og store gummi ribben, de virkelig føler rart.
For nylig, nogen skrev os, der begyndte at bruge en stor
træ ribben (6 "diameter halvcirkel) for at skabe en lav fast
skål af en cylinder. De sagde det var et gennembrud!
Ribben muligt for dem at opnå den form, de havde været
søger, og det var let at bruge! Jeg håber du har som
meget sjovt at opdage de rigtige værktøjer til jobbet

Blanding Glasurer

Bedste Færdige Tool hjælpere: Dremel højhastigheds roterende værktøj (tilgængelig i
Hardwares)
med aluminiumoxid kegle eller runde tips. Great for slibning off poky bits
fra glazeware (men refire
glasur til at glatte det igen ...)
For glasur test og slip blanding, få en gammel elektrisk blender og mayo eller
sylteglas. Skru
skære samling på krukken med, hvad du ønsker afklumpede, og blend væk.
Hold en hånd let på toppen
som du blander, for at holde krukken bliver vibreret af. Jeg aldrig si glasur
prøver - de få små klumper
ikke sagen på testen, og en masse tid er gemt ...