Keramik: Start en keramisk Business Tips

Idéer

Ønsker du at gøre nogle ekstra penge? Tal med en blomsterhandler i dit område og se om du kan levere et potter til hans planter eller blomster. Han har til at købe dem et eller andet sted, og det kan lige så godt være fra dig.

Atelierer og værksteder

Atelierer og værksteder
Hvis du har brug kommunalbestyrelsen støtte til at finde studio plads og tilskud til renovering eller driftsomkostninger, forsøge at få omtale i den lokale presse til at sætte dine behov i offentlighedens søgelys, så byrådsmedlemmer og andre vil støtte dig, før alle programmer går i.
Du kan:
• offentliggøre søgningen efter studiet eller værksted plads - lokalt og regionalt
• etablere troværdighed kunstnerne er involveret for potentielle udlejere eller sponsorer
• offentliggøre studierne som led i en kampagne for at rejse midler til renoveringer, forbedringer, reduktion i husleje eller satser osv
• annoncere en gruppes etablering i lokaler anerkender støtten fra finansieringskilder eller sponsorer
• offentliggøre hvad bygningen har at byde på til offentligheden, til specialister, til potentielle brugere, andre kunstnere, indkøbere, galleri direktører, etc
, demonstrationer, udstillinger
• fremme fremtidige projekter, der har brug for støtte
• offentliggøre ledige studio plads.

Keramisk Forretning

Hvis du starter din keramisk virksomhed, du har brug for at tage placering, markedsføring, design og opbevaring i betragtning. Du har måske fundet en vidunderlig kreativ afsætningsmulighed men forretning er forretning, så udforme en intelligent plan og udføre. Sørg, hvis du ikke er en virksomhed person, som du har gode rådgivere om spørgsmål af penge, ledelse og reklame. Høst fordelene ved din egen virksomhed og dit eget produkt ved at starte en keramisk virksomhed.

Forskning

Forskning
De vigtigste spørgsmål at tage fat på, når du ud for at fremme eller offentliggøre hvad du gør, er:
• der er du forsøger at tiltrække?
hvad er den mest effektive måde at gøre det?
Der er ikke et standardformat for reklame og enhver situation kræver individuel opmærksomhed.
Du skal:
• Planlæg omhyggeligt og i god tid.
• Beslut hvilke grupper du især ønsker at tiltrække - erhvervsfolk, skoler, private samlere, turister osv - og lede størstedelen af ​​din reklame på disse »målgrupper«.
• Beslut dig for dit budget til reklame og undersøge hver post til omkostningseffektivitet.
• Du må ikke undervurdere værdien af ​​gratis reklame - som kommer fra at sende pressemeddelelser og gode billeder til lokale, regionale og nationale presse og medier eller til de specialiserede billedkunst, kunsthåndværk og medier magasiner.
Selvom farve postkort er en forholdsvis billig måde at offentliggøre dit arbejde til en bred vifte af mennesker, er de ikke generelt egnede til reproduktion i kunst og håndværk pressen og skal suppleres ved at sende transparenter eller sort-hvide fotografier til centrale tidsskrifter.

Ledelse / beslutningstagning

Hvordan har du det? Har du nogensinde lyst tusindben, der blev fortalt at sætte sit bedste mund fremad? Når du har problemer med at træffe en beslutning, så prøv disse seks præjudicielle spørgsmål. 1. Hvad er mit virkelige mål? Hvorfor skal jeg beslutter? 2. Hvad er min deadline? Hvornår skal jeg beslutte? 3. Kan jeg bryde beslutningen ned i mindre dele? 4. Vil denne beslutning er endelig? Eller kan jeg ændre mening senere? 5. Hvilke risici er involveret? Er de det værd? 6. Hvilke nye oplysninger har jeg brug for, før jeg beslutter? Beslutter at beslutte, er ofte den sværeste del. Disse seks spørgsmål vil hjælpe afklare dine tanker og handlinger, så du kan træffe beslutningen og drage fordel af alle de muligheder, der kommer din vej.

Størrelse

Størrelse
Størrelse er en anden faktor til at overveje, når du vælger dit sted. Små studios er normalt omkring 600 kvadratmeter. Store studios er ca. 3000. De fleste er generelt mellem 1500-2000 kvadratmeter. Din størrelse bør baseres på aktivitetsniveauet du planlægger at have på din adresse. Her er nogle spørgsmål at overveje:
• Hvor mange ovne, du vil køre?
• Hvor vil dine ovne lufte?
• Hvor mange borde planlægger du at sætte i rummet og hvor vil de blive placeret?
• Er der tilstrækkelig plads til bisque, færdig ware, ovn hylder, stylter, stillinger, og andre opbevaring?
• Vil du bruge et kontor?
• Hvor meget bordplads du brug for?
• Hvor vil din maling display og serveringsområde placeres?
• Vil du tilbyder mad og drikke?
• Er din butik handicappet tilgængelig?
• Vil du planlægger at have aktiviteter eller en plads til små børn, som ikke
maleri?

Studio Type

Studio Type
Hvis du er generelt nyt for keramik virksomhed, kan du vælge at starte din virksomhed som en rent moderne studie, hvor kunderne male på bisque, du dyppe og fyre deres brikker, og de samle dem op i tre til fem dage.

Pakning dine keramik

1. Pak stykkerne enkeltvis i flere lag bobleplast. 2. Få en boks til hvert enkelt værk, med et par inches plads til overs all-round. Sørg for, at baser er allerede sikkert tapede. 3. Placer en stramt montering stykke Styrofoam på bunden af ​​den valgte kassen og lægge et indpakket kunstværk på det. 4. tilskåret væggene i en tomme Styrofoam, og sæt dem ind i siderne af kassen. 5. Fyld de tomme pladser i siderne og på toppen med ekstra Styrofoam pellets, makuleret papir eller andet fyldmateriale. Sørg for at alle rum er fyldt korrekt. 6. Placer et andet stykke af brugerdefinerede skære Styrofoam på toppen. 7. Luk låget på kassen og tape det op sikkert. 8. Tag denne boks og placere den i en anden større større kasse, anbringelse brugerdefinerede skåret en tomme Styrofoam stykker på toppen, bunden og alle sider, så du får en lun pasform. 9. Placer et ark papir med navnet på modtageren og afsenderen (dig) inde i denne boks. 10. Tape op sikkert. 11. Label udenfor med med afsender og modtager.

Produktionsflow

God Studio layout præsenterer en rationel flow fra råmaterialer til frisk dannede ware, til tilstrækkelig tørring plads, tilstrækkelige ruder og fyring faciliteter, og giver mulighed for de tilhørende tjenester af virksomheden.

Hvorfor

Åbning din Ceramic Studio
Så har du været i en moderne studie, brugt tid maleri, modtaget dit færdige stykke, og var så tilfreds med den oplevelse, som du drømmer om
åbner et studie af din egen. Denne erfaring har været delt af mange mennesker på landsplan. Og selv om der er belønninger til at køre din egen virksomhed, ofre og hårdt arbejde forude. Men med den rette forberedelse og lidt beslutsomhed, de ofre behøver ikke at være så stor, og glæden kan være rigeligt.

Produktionsområdet: Hylder

Et af de vigtigste krav til workshoppen er masser af hyldeplads til ryddelig opbevaring af alle de små ting som oxider, slip, slip trailere, notesbøger, specialværktøj banding hjul, børster, cones- listen fortsætter for evigt. Intet kunne være mindre effektiv end at have alle disse ting liggende rundt på bænkene og har ingen sted at sætte dine potboards ned.

Studio planlægning / design

Et studie eller workshop, enten i en uddannelsesinstitution eller til privat brug, skal planlægges med faktorer, herunder følgende tages i betragtning: 1.Slet linjer eller veje til af- og påstigning (exit) og adgang til alarmtjenester (brandslukker, bruser, eye-vask, førstehjælp kabinet, osv). 2.provision og Nødinstallationers faciliteter som nødvendigt. 3. Valg af overflader og finish-gulvbelægning, bænk toppe, vægge etc. Med tanke på behovet for nem rengøring af arbejdsområder for at reducere risici, (f.eks. Slange eller våd moppe gulvet i nogle typer af studier, hvor støv er en problem). 4. Levering af tilstrækkelig og egnet sikker opbevaring (f.eks. Kemisk oplagring, ler, papir, lærreder, værktøj, elektrisk udstyr osv) 5. sikker bortskaffelse af affald, herunder kemisk affald. 6. Naturlig og kunstig belysning og kontrol af blænding og skygger. 7.Noise minimering.
8.Thermal komfort. 9. Ergonomiske krav (højde på arbejdsbænke, type siddepladser etc.) 10. Ventilation krav (generelt, fortynding og punktudsugning). 11.Separation af våde og tørre, rene og urene, støjende og rolige aktiviteter på arbejdspladsen.

Bygning kontakter

Hvis du jævnligt behandler reklame og salgsfremstød for billedkunst projekter, forsøger at opbygge og holde up-to-date en kommenteret »kontakter« liste på kartotekskort. Med en "navngiven person 'på en postliste kan spare megen tid og energi, når du begynder at følge op pressemeddelelser mv Hvis det er muligt, sætte denne postliste på et tekstbehandlingsprogram, der kan udskrive klistrede adresseetiketter og personlige breve til andre forfremmelser. Hvis du gemmer kun navne og adresser på en computer til din egen personlige brug, behøver du ikke at registrere i henhold til Data Protection Act. Når man arbejder med en værtsorganisation på et projekt, skal du sørge for at holde kontakt med markedsføring / Presse / omtale personale over udviklingen af ​​reklamemateriale ir for at undgå forvirring og dobbeltarbejde materiale.

Betydningen af ​​dokumentation

Dokumentation Det er vigtigt at dokumentere dit arbejde hele året, da den visuelle beskrivelse af dit arbejde danner grundlaget for al din reklame og markedsføring.

Udstillinger

Hvad enten i et offentligt galleri eller en »alternativ« rum, en udstilling altid brug for reklame og markedsføring, enten som supplement til, hvad der findes eller pin-point et specifikt aspekt. Stadier, når der er behov for forfremmelse er:
• Fremme at få en udstilling -eg anvendelse på et galleri eller "sælge" ideen om en udstilling til ejeren af ​​et nedlagt supermarked. • pre-reklame - bebuder på forhånd, at udstillingen er planlagt til fundraisers eller til at forbinde med andre aktiviteter
• foromtale - for at få dækning i magasiner eller på tv-kunst programmer med deadlines måneder i forvejen
Til udstillingen: • lanceringen omtale - forhåndsvisning, pressemeddelelser lokalt, regionalt og nationalt. • at skabe en særlig begivenhed for at fremme publicister - en presse forhåndsvisning, ydelse eller tale, etc. • reklame at annoncere nogen frugtbar eller nyhedsværdi resultat af udstillingen - salg, provisioner, andre udstillinger og muligheder. • videofilm af et anlæg for at vise kuratorer, der ikke kunne se showet selv. • samt den mere traditionelle papirform, er kunstnere begyndt at bruge en cd-format katalog til fremme en udstilling og som generel fremme efter begivenheden.

Fremme / offentliggøre dit arbejde

Offentlighed elementer kan bruges til at fremme dig, dit arbejde, dine tjenester. • Brochure eller folder - helst med farve eller gode sorte og hvide eksempler på arbejde, skitse af erfaring og baggrund, prislister eller gebyrer for provisioner, workshops mv, og oplysning om, hvor dit arbejde kan ses eller er til salg, etc. Kan sendes med post eller anvendes på messer og udstillinger. • Dækker brev - reklamemateriale er mere tilbøjelige til at blive læst, hvis de ledsages af et bogstav. Det personliggør den tilgang og giver en chance for at sige noget af særlig interesse for den person, der modtager den. • For to-dimensionelle arbejde, skal du bruge en mappe med plastik sider at præsentere fotografier, presseklip, og andre oplysninger om et ansigt-til-ansigt situation som en samtale eller møde med en klient. • Hvis der viser tredimensionale genstande, erhverve en passende sag eller beholder for at sikre professionel præsentation. • Pressemeddelelse at markere en særlig lejlighed - lanceringen af ​​en virksomhed, foretagelse af nye arbejde eller tilbyde at køre workshops.

Beliggenhed

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Selv om dette er et fælles udtryk, potentielle ejere til tider vælger at ignorere det eller forstår ikke, hvad det egentlig betyder. I en nøddeskal - du nødt til at åbne, hvor pengene er. Overvej by befolkninger og typer. Flere år siden, mente man, at en by med en befolkning på mindst 60.000 mennesker kunne opretholde et studie. I nogle tilfælde, det kunne. Alligevel stærke faktorer omfatter en bys karakter, dens velstand, og om det er en college by, året rundt eller sæsonbestemt udvej. Spørg dig selv følgende:
• Har familier øverste indkomst flyttede til byen for at gøre det til deres oase fra asfalt, trafik og støj?
• Gør andre aktiviteter, hvor familier deltager, såsom film og indkøbscentre, findes i området?
• Er en anden storby er inden for en times kørsel? Svarene på alle disse spille en rolle i bestemmelse af den sandsynlige strøm af trafik til dit studie.

Notebooks

En praktisk støtte til gentagelig produktion kaste er at holde en kasteteknik bog. Dette er en praktisk henvisning til de former, størrelser, ler anvendte mængder, og så videre for alle de potter, du foretager.
En fyring bog er også en nødvendighed for at kopiere en vellykket affyring.

Fem Regler for Media Strategy

Fem Regler for Media Strategy
Tænk på mediestrategi denne måde: Hver begivenhed er en pakke, der skal åbnes, udforskes og kiggede på fra mange vinkler, prøve hvert element gennem øjnene på forskellige medier og deres behov.
1. Target medier, der når den ønskede målgruppe
2. Gå til "Big Hit": maksimal rækkevidde for minimal indsats
3. Vælg den mest unikke Emballage til historien
4. Vær ikke bange for at se ud over det sædvanlige medier
5. Prøv at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt

Husk: Den menneskelige faktor Gør News Media Tick

Husk at tage hensyn til den anden person på den modtagende ende af en historie banen. Journalister, redaktører og producenter er mennesker, også, og har individuelle måder at gøre deres job. Det er vigtigt at tale med dem og finde ud af, hvad de har brug for, hvordan de har brug for det, og hvad du kan gøre for at forme din historie til at opfylde deres behov. Dette omfatter at være vidende om, hvad de dækker, og hvordan de går om at dække det, og er følsomme over for deres deadlines, og hvordan de kan lide at modtage information (fax, post, e-mail etc.)

Ikke skræmme! Medierne er afhængig af PR-folk til at advare dem til historier (nogle har anslået, at så meget som 70% af nyheder indhold initieres af eksterne kilder). Du har noget at tilbyde dem i et professionelt forhold mellem ligemænd. Af samme grund, skal du ikke blive fornærmet, hvis de ikke accepterer alt, hvad du giver dem, selvom du har fulgt deres direktiver nøjagtigt. Du ved aldrig, hvad der ellers sker i deres hjørne af verden. Det er deres beslutning om at gøre, og selvom du kan være uenig med deres valg, skal du være i stand til at fortsætte med at arbejde med dem. Aldrig klage! Bare gå videre til den næste lejlighed.

Tavler / Opslagstavler

Har en tavle og opslagstavle i dit studie. Du kan lægge noter til dig selv og trække gryder, design, og så videre, på tavlen, og pin fotos, konkurrenceforslag formularer og invitationer op på opslagstavlerne. En tavle er praktisk at planlægge din produktion og især nyttigt, hvis athere er to af jer arbejder i et værksted.

Greenware

Du har altid brug for noget blødt at pakke greenware stykker i og de plastikposer, du får fra rengøringsassistenter gør glimrende emballage når forede up..shredded newpaper gør også stor greenware emballage.

Time Udnyttelse

Pre-planlægning og kendskab til de tidsrammer for dem, der kan hjælpe dig med er hjørnestenen til succes. Hvis din rolle er at rejse penge til projektet, samt at offentliggøre det en gang sat op, kan det være nødvendigt at give så længe et år til at fremme en lille til mellemstor målestok projekt ordentligt. Lav en liste over, hvem du skal kontakte og hvornår, så du ikke går glip af en vigtig deadline. Hvis du bruger reklame for at øge bevidstheden og midler til et projekt, skal du vide, hvem du skal henvende, og hvor lang tid den enkelte organisation vil tage at nå beslutninger om at give penge. • At opnå national omtale, skal du cirkulere farve og sort-hvide billeder og informationer på mindst seks måneder i forvejen for glittede magasiner, kvartalsvise tidsskrifter og fagtidsskrifter, eller hvis du søger en "funktion" på et tv-arts program .. For regional reklame, skal der være mindst tre måneder i forvejen for at få dækning i månedlige publikationer og Hvad er On guider. For lokale aviser og radio, foretage en indledende kontakt omkring en måned i forvejen for at få en redaktionel funktion eller interview. Listings kan stå indtil ti dage i forvejen. • Hvis du betaler for reklame, kan du være mere tilbøjelige til at få redaktionel dækning i pressen. • Det kan være frugtbart at gå ud og møde nogle af dine "mål" publikum "med forsiden to-face "for at fremme engagement og støtte til dit projekt; dette kunne omfatte besøg på skoler, business klubber mv

Clay Opbevaring

Clay Opbevaring
Aldring af ler forbedrer sin plasticitet, og du får brug for et område til at gemme mindst en måneds forsyning af ler, så du kan give dine ler lagre alder effektivt. Dette område er ideelt placeret mellem ler forberedelse område og produktionsområdet. Leret butik er bedst, hvis det er mørkt og fugtigt, da det tilskynder til udvikling af de nødvendige forsurende bakterier. Leret skal holdes mod udtørring.

Web forfremmelse

Generel forfremmelse
At sikre dit arbejde er inkluderet på indekser, registre og multimedie-databaser er en værdifuld form for markedsføring. Disse er adgang til ved en bred vifte af mennesker, herunder kommissærer, agenter, kuratorer, samlere og andre med jobmuligheder på tilbud.
Stigende grad billedkunstnere ser til internettet og til World Wide Web til at fremme deres arbejde. Selv om der stadig problemer at løse med hensyn reproduktion og ophavsret, evnen til at skabe forbindelser over hele kloden til har vist sig for nogle kunstnere en risiko værd at tage nye og meget store publikum.

Fremme dig selv

Hvis du vil have dit arbejde for at få den anerkendelse, den fortjener, markedsføring og reklame er nødt til at blive lige så vigtigt for dig som at gøre arbejdet selv. Fremme dig selv og producere reklame skal gøres på en regelmæssig basis, i stedet for at stå til sidste øjeblik. Det er også nyttigt at indhente udtalelser fra andre praktiserende læger eller kunstforeninger. Du kan være i stand til at dele deres postlister og kontakter og samarbejde om fælles omtale.

News release: Style

Brug korrekt stil i dit pressemeddelelse:

Dobbelt-plads din kopi til læsbarhed.
Feature de vigtigste nyheder op foran; lægge yderligere nyheder i faldende rækkefølge.
Brug et gennemsnit på to til tre sætninger pr stk.
Medtag kontaktperson navn, telefon / fax og e-mail (hvis relevant).
Må ikke Single-space din kopi (det er svært at læse).
Brug BOGSTAVER kun i de vigtigste overskrift.
Sørg for at dine sætninger ikke køre på og on-og undgå side-lange stykker. (Gør det kort og søde).
Altid køre stavekontrol på kopien, og har mindst én anden person revision pressemeddelelse for klarhed, faktuelle nøjagtighed, grammatik og korrekte ord brug (f.eks ordene deres, der, og de er er almindeligt forveksles med hinanden ).
Læs aviser og blade, og lægge særlig vægt på skrivestil. Køb en AP (Associated Press) Style Bog for reference.
Dine pressemeddelelser bør have en lokal vinkel, jo mere lokaliseret den bedre. De fleste nyheder release forfattere gør ikke ekstra arbejde, lokalisering kræver, og hvorfor de ikke får lokal dækning. Aviser og mange magasiner fokuserer på hjemby eller regionale aktiviteter. Hvis du vil have målrettet dækning, skal du gøre en samordnet indsats for at få det. Citere en lokal talsmand når det er muligt.

Raw Materials modtagelse / opbevaring

Råstoffer, der modtager og opbevaring:
De mængder, du bruger, vil bestemme størrelsen af ​​dette område. Placeringen skal være sådan, at en lastbil kan opnå nem adgang og et minimum af håndtering af tunge genstande er påkrævet. Som en generel regel 1 ton plestic ler fylder rummet 1 meter x 1 meter x 1 meter (1 yard x 1 yard x 1 yard), mens 1 ton pulveriseret ler fylder et rum på 1,5 m x 1,5 m x 2,0 meter tilnærmelsesvis. Du skal være i stand til at få adgang til alle dine materiale- det nytter ikke at have feldspat pakket under et ton ler. Få nogle form for vogn til at flytte dine materialer rundt for at redde din ryg fra stamme. Det lagerområde og leret blande område behøver ikke at være fuldt walled i, i virkeligheden, er det bedre er det er godt ventileret for at sprede nogen støv, men det skal regntæt.

Display og opbevaring

Display og opbevaring
Mange keramikere kan ikke lide at sælge fra deres værksteder, på grund af de problemer med afbrydelse, men andre har periodiske salg dage, og har nogle af deres potter på skærmen, når køberne kommer. Et lille område i slutningen af ​​studiet, lukket så alt ikke er støvet, kan afsættes til dette formål. Dette rum er også en pot lagerområde, et sted for potterne at gå, før de bliver solgt og besidde opbygning af lager.

The Kiln Area

The Kiln Area
Find ovnen så tæt som muligt til værkstedet. Har masser af plads til at gemme ovn møbler og dør mursten, og plads til at sætte potter, når pakning og losning af ovnen. Ventilation er af stor betydning i ovnen området, og en uden ovn er en god idé. Området skal være fri for skidt. Brændstoftanke, brændere, røgrør og spjæld skal være let tilgængelige.

Pressefotos

Når du sender ud fotografier med en pressemeddelelse, et program eller en fundraising appel, vælge de mest passende billeder for hver type publikum. • Fotografier skal være god kvalitet, i fokus, tydeligt mærket med "denne vej op", navnet på kunstneren, titlen på arbejde, medium, størrelse, dato, kredit for fotograf og returnere adresse. • Angiv om de er en del af et sæt eller er der behov for tilbage af en bestemt dato. • Sørg for at sende den rigtige slags billeder til de rigtige steder, menneskelig interesse for den lokale presse, dias arbejde til glittede magasiner og kosttilskud. Hold regnskab med, hvilke billeder du sender til hvem, hvis de beder om mere! Høne sende fotografier med post, beskytte dem mod skader med robust emballage. Ikke alle modtagere vil automatisk returnere fotografier, så hvis du vil have dem tilbage, sende en passende frankeret svarkuvert.

Beskæftiger sig med Real Estate

Når din lejlighed kommer til at se ud over et sted, ser professionelt og komme forberedt med spørgsmål. Spørg om lejemålet længde, pris pr kvadratmeter, triple net, overdrev, slut-out godtgørelse, maksimal kapacitet, skiltning kvoter, strimler center timer og krav. Du bør også spørge om, hvornår den plads vil blive tilgængelige, og / eller hvilke andre vilkår eller ydelser, der kan være. Du kan også vælge at bede om demografien på området. De kan få dem for dig.

Interviews: Vær ærlig og så oprigtig som muligt

Vær ærlig og så oprigtig som muligt.
Sig sandheden-selvom dit svar er "Det ved jeg ikke". Se reporter til en anden ekspert, eller tilbyde at komme tilbage til journalisten med information, og derefter følge op på dit tilbud.

Pressemeddelelse: giver medierne, hvad det ønsker

I din løsladelse, giver medierne hvad det ønsker:

Opret koncis og velskrevet kopi
Forklar hvem, hvad, hvornår, hvor, hvorfor og hvordan.
Kom til punkt hurtigt.
Skriv for medier behovsbestemt ikke organisatoriske egoer.
Må ikke gå over tre sider (mindre er mere)
Brug aktiv frem for passiv spændt (når det er muligt)
Brug tider, der er enige (vil annoncere, annoncerede)

Curriculum Vitae

Et CV er et grundlæggende redskab til fremme og er normalt varieres efter de omstændigheder, hvorunder det bruges. Det kan være nødvendigt at fremhæve nogle aspekter af din erfaring eller nedtone andre. Et CV, der skal indtastes, indeholder generelt: navn • adresse - herunder postnummer. • telefonnummer - dag og aften, og hvis du ikke har en telefon, giver et kontaktnummer for vigtige meddelelser. • fødselsdato - kun hvis du ønsker at give det. • nationalitet. • uddannelse - vis kvalifikationer og udmærkelser. • andre faglige kvalifikationer. Erfaring - tidligere projekter og aktiviteter; dette afsnit kan justeres til at fremhæve din berettigelse til jobbet, provision eller andre mulighed • awards • provisioner foretaget. • gallerier, hvor dit arbejde er på Udsalg. • offentlige samlinger. • kort personlig erklæring om dit arbejde og entusiasme - kun skrive dette, hvis du føler, du kan gøre det godt! Hvis det er muligt, få dit CV sat ind på et tekstbehandlingsprogram, så den let kan opdateres og ændres til forskellige applikationer.

News release: Overbevisende Visuals

Overbevisende Visuals
En stor visuel kan gøre en enorm forskel i at få nyheder mediedækning. De fleste publikationer er på udkig efter visuals til at fylde rummet og gøre for en interessant layout. EF-aviser især afhængige af eksterne billeder. TV også drives af grafik, selv om det skal ske lige nu (henvist til som en "virkelighed").
Tag dig tid til at tage af høj kvalitet, professionelle billeder til din pressemateriale til at sende med en Cutline (kortfattet beskrivelse af foto, dit arrangement og nøglepersoner billedet) til lokale medier. De bedste fotos er handlingsorienteret, provokerende eller inkludere en berømthed. Sort og hvid fotos er standard, men farven er i stigende grad efterspurgt (sende farvedias).
Visuals, der genererer dækning:
Er af høj kvalitet. Sort-hvide fotografier er okay, men farven er stadig vigtigere.
Er dramatisk, provokerende, og handlingsorienteret.
Feature stjerne, berømthed, eller lokalt betydningsfuld person.
Showcase en ny eller skæv udseende, indbegrebet problemet, eller er metaforisk i naturen.
Mærkes korrekt og forklaret (som er fotograf, har du sætte kilden til billedet i sammenhæng?)

Residency

Residency
Det er de faser, som involverer reklame og markedsføring:
• Med kunstner-initierede projekter, fortæller potentielle værter, hvad du har at tilbyde.
• Offentliggørelse et residency for fundraising formål.
• Når det kører, ved hjælp af reklame at komme i kontakt med interesserede mennesker - arbejdsstyrke, børn og personale, ledelse, lokale samfund.
• Alarmering presse og medier - lokalt, regionalt, nationalt.
• Offentliggørelse højdepunkter eller nye udviklinger som The Residency kører.
• Offentliggørelse indgåelse af residency - udstilling, afsluttede Kommissionen, fordele for deltagerne, værdi for samfundet, etc.

Sådan finder du din nich'e

Hvis du vil lave keramik professionelt - til salg eller udstillinger - på et tidspunkt, du bliver nødt til at pakke og sende dem til en anden by, mellemstatlige eller endda i udlandet. Korrekt emballage vil sikre, at arbejdet kommer sikkert.

Gallerier

Vi er alle i "business" til at producere og / eller sælge kunst. Gallerier brug for at tjene nok til at dække alle deres omkostninger, ligesom kunstneren gør. Hvis de skal overleve, indkomst skal overstige udgående cash - herunder alle de faste udgifter og et beskedent overskud. Men gallerier vil .be (eller burde være) drives af den nederste linje, og hvad revisorerne sige mere end kunstneren, fordi de har absolut ikke noget alternativ. De har ingen ekstra indkomst fra venner, familie, ægtefælle, undervisning, demonstrationer, job osv ingen huller fyldning i indtægter på alternative måder. Læs denne store artikel af: Janet Kaiser The Chapel of Art WEBSITE: http://www.the-coa.org.uk. Læs videre Selling og Galleries

Styrofoam

Næste gang du modtager en gave eller købe noget nyt, skal du sørge for at gemme disse stykker styrofoam, der normalt pakket i kasserne. Disse stykker af Styrofoam kan også bruges til at holde de små flasker glans for at forhindre dem i at tippe ovnen når du arbejder på et projekt.

Produktionsområdet: Vand

Et must i workshoppen er en vask og hane, og hvis det bliver koldt om vinteren, et varmt vandforsyning samt. Det er virkelig ikke en luksus-mere som en nødvendighed. Den vandkilde bør være centralt placeret, som det er en stor trafik.

Definition af succes

En definition af succes
Indse der er ingen garantier i livet, og det kan gå dobbelt for erhvervslivet. Du kan satse McDonalds gør deres hjemmearbejde, før de åbner en ny placering, men selv det kan ikke garantere succes. Succes betyder dog forskellige ting for forskellige mennesker. Til den ene person, kan succes betyde at kunne betale alle regninger hver måned og har en behagelig, hvis ikke rig eksistens. I keramik, kan det betyde lykke over ikke at være i virksomhedernes verden, være kreativ, og hjælpe bringe glæden ved keramik til andre. Dog kan det være helt uacceptabelt for en anden person, der ønsker at gøre en masse penge, leje en leder og være på ferier ofte. Denne situation er meget sjældne, og du bedre være i stand til at gamble dine lån på det. Du er nødt til at bestemme, hvad du føler er et anstændigt liv. Det betyder ikke, bruttosalg, det betyder, at din løn. For eksempel, du højst sandsynligt ikke vil have en løn på $ 50.000 det første år eller endda den anden. Du kan gøre det det tredje år, hvis du gør alting rigtigt, og du er heldig. Og selv da, der er at sige, hvad der er de fire mest kritiske spørgsmål en ny ejer skal står over for, "ikke?":
• Beliggenhed
• Business knowhow
• Reklame, marketing og public relations
• Gammeldags sund fornuft

Konkurrence

Konkurrence
Generelt er det bedst at være, hvor folk er. Derfor, hvis du har valget mellem at leje en sød hus et par døre fra Main Street med 1500 kvadratmeter til $ 1.000 pr måned, eller en 1.200 kvadratmeter butik i en ny stribe center på tværs af byen med en populær café og nye multi-teater for $ 2800 per måned, tage den sidste af de to. Annoncering højst sandsynligt ikke vil gøre op den tabte indtægt fra manglen af ​​mund trafik. Dette gør huset ved Main Street et tabende bet. Mange mennesker, der har prøvet det før troede, det kunne lade sig gøre, og nu er de lukket. Den nederste linje er - ikke være bange for lejeomkostninger, hvis placeringen er ret.

Sender tips

Tips:
1. Mærk arbejdet som »FRAGILE«, selv om dette ikke altid vil hjælpe med posttjenester.
2. Forsikring arbejdet - bare i tilfælde.
3. Sørg for, at arbejdet er åbnet i overværelse af den bragte. Hvis noget er brudt, vil selskabet ikke være i stand til at kræve det skete bagefter.

Vellykket Offentlighed

For at være virkelig vellykket på Offentlighed er dyrt i form af personale tid og kræfter, fordi konkurrencen er hård for denne gratis ressource. Det tager også kreativitet og salgsteknik, så det kan ikke uddelegeres til en hvilken som helst varme krop eller frivillig.
Den største enkeltstående årsag kunstforeninger modtager ikke nyhedsdækning er, at de ikke har nogen nyheder eller har undladt at fremlægge deres oplysninger, således at den nyhedsværdi er tydelig og overbevisende. Spørg altid, "Så hvad?", Når de overvejer en historie vinkel. Hvordan kan jeg spinde denne historie, så det bredest mulige publikum vil pleje for at læse den?
Journalister, redaktører og producenter er mennesker, også, og har individuelle måder at gøre deres job. Det er vigtigt at tale med dem og finde ud af, hvad de har brug for, hvordan de har brug for det, og hvad du kan gøre for at forme din historie til at opfylde deres behov.

Produktionsområdet: Hjul

Produktionsområdet
Selv om dette område vil indeholde de samme grundlæggende elementer i hver keramik, vil ordningerne varierer fra person til person. Kile bænke bør placeres så tæt som muligt på ler opbevaring. For at lette en effektiv fastkiling, bør denne bænk være meget robust og indstillet til en højde lige over knæet niveau. Denne højde kan du lægge din vægt over Leret og sparer energi, når kile. Antallet af hjul og så videre vil bestemme layout til en vis grad. Hjulet skal placeres i nærheden af ​​en god kilde til naturligt lys. Men hvis du gør det vist også tiltrækkende, kan du bruge mere tid på at kigge end pottemuld. Det er en god ide at have bænke omkring din hjul, så du har et sted at sætte ler, værktøjer og potboards.

Offentliggørelse begivenheder

Dine begivenheder er mere tilbøjelige til at være en succes, hvis de ikke falder sammen med andre, der tager sigte på den målgruppe, du ønsker at tiltrække. If you co-operate with other organisers or groups in your area this will help to ensure that: • you are not overlapping on dates • you save money by sharing mail out and/or print costs. Events can be linked for press purposes ie three solo exhibitions could be described as a mini 'visual arts and crafts festival' • you aren't trying to raise funds for projects from the same firms or sponsors at the same time, or anticipating using the same facilities at the same time as other groups.

Sending doccumentation

Send slides and other material by post in a padded or hardbacked envelope. Don't send glass mounted slides as they often break, or cardboard mounted slides because they can jam a projector. Ask for Eastern Arts' free leaflet The Ubiquitous Colour Slide – an Artists' Guide for tips on labelling and sending out slides.

The Production Area:Potboard Racks

The potbaord racks should be put between the wheel and the area you intend to glaze or slip them. In fact, this area is usually a utility area where handles can be applied, waxing and decorating done, slips applied, glazing and finishing done and so on. In some smaller studios, the drying racks will also be the storage racks. It's useful to have twice as many potboards and racks as are needed to store pots for one firing. You can simply tell when you are ready for a firing by counting full potboards. This depends on shapes and heights, but it usually holds true with a few left over, which is better than not having enough pots. Use a ware trolley, or at least have racks out near your kiln, so that you have a good range of pots to select from when you are packing and they aren't left around where you can trip over them.

Media Releases

Media Releases :

*are “released” on the day of your event, or on the day you want to make your announcement.
*are written as a news story would be written, but from your organization's point of view.
*should be 2-3 pages in length.
(at an event ) are usually part of a press packet which contains additional information and background material.
*can also be released on the PR Wire without holding an event
*can be given to selected reporters when seeking a feature or other non-hard news story.

Lagerbeholdere

Plastic garbage bins can serve innumerable purposes in the workshop for clay storage, straight from the pug; for scrap reclaiming; and even garbage. Platforms of 2.5 cm board, with four small castors, can be used to make the bins easily transportable.

Ten Publicity Pitfalls to Avoid

Ten Publicity Pitfalls to Avoid:
1. Don't think everybody is as interested and informed about your topic as you are.
2. Don't forget to ask yourself "so what?" and "who cares?"
3. Avoid giving too much or too little information.
4. Don't forget that timing is extremely important.Send a news release out too late or too early, and you won't generate the attention you want.
5. Don't forget that a clear concise message and a sense of identity are key.
6. Don't include weak visuals for television and print media—but it is even worse to have no visuals at all, so make sure you have compelling images on hand.
7. Don't forget to follow up or follow through.
8. Don't forget to research the right news media target; Don't depend on old contacts and lists.
9. Don't forget to Prepare for an interview and know what you want to get out of it.
10. Don't forget to respect the reporter's needs and/or schedule.

News releases that are newsworthy

News releases that are newsworthy define News:
Impact: “The city's largest theater festival opens Friday.”
Oddity: “They playwright's last, least-seen work will be performed…”
Conflict: “The area's leading arts organization will protest state funding cuts.”
Known Principal: “TV star and Chicago native Dennis Franz will direct The Seagull for Waukegan Theater…”
Proximity: “Park Ridge artist Bob Page will be honored with an exclusive exhibit of his work at…”
Always get the appropriate reporter or editor's name, title, and address (check spelling). And don't forget to follow up with a phone call.

Writing an effective news release

To write an effective news release, start by asking, Why is my organization sending out this release?
To announce a special event?
To let people know our organization exists?
To change public perceptions about the organization?
To position/Brand the organization as leaders/experts?
Then summarize in one paragraph the “news” in your news release.

Interviews: Stay focused on your key points

Stay focused on your key points.
Be clear and concise. Avoid jargon and unfamiliar terms. Don't stray into uncharted waters. When you've made your point, stop talking.

Press Releases: Service Orientation Toward the News Media

Service Orientation Toward the News Media Cultivating a relationship with the Media is based on mutual respect, trust and a continuing service-orientation and follow-through. As said earlier, the news media is a customer, and an important one. If you bring a customer-service orientation to your relationship with them, it will improve your results tenfold. This means shaping your stories to meet their needs, getting information to them quickly when they ask, lining up spokespersons and photo Opportunities on short notice, and making sure that their phone calls are answered immediately by a publicist or other knowledgeable person within your organization.

Publicity: Creative News Angles

Creative News Angles
With the millions of pieces of information crossing the editor's desk, a creative, smart news angle can help your story rise to the top of the stack.

As we said, randomly sending out a season announcement is likely to net you nothing. The information is usually too general and not really news (if you're in business, you should be having a season). What is it about those offerings that are significant to the outside world? Remember, just because it's significant to you and possibly to others engaged in your art form, doesn't mean it's significant to the news media and customers they represent.

Find other interesting, timely, provocative or unique aspects and develop creative ways to pitch them. Start by looking at your season creatively; you may come up with three or four story angles more apt to generate news coverage. For instance, you could pitch a profile of a visiting artistic director to your city magazine, timed to appear with the new season launch. Maybe you have a celebrity actor who will be appearing in your show that could draw the TV stations to your venue. Or perhaps a show featuring a 1910 Dusenberg can be pitched to an auto writer or antiques writer.

Fotografier

• Black and white photographs – are invaluable to send to the art press and local newspapers. If you take your own, combine it with taking colour slides by borrowing another camera! • Colour prints – can be presented in folders and colour photo-copied for display purposes. Colour photocopiers can also be used to make images from slides and copies can be added to your folder. Laminated colour prints or photo-copies are a relatively inexpensive way of putting information on a gallery wall.

Distributing a media production

Distributing a media production
• For non-broadcast film or video productions aimed at the community, direct your publicity at that audience.
• Hold a special viewing or 'launch' and invite potential distributors.
• Seek out local outlets for local interest tapes – libraries and community video shops, etc.
• Lodge tapes in relevant archives and libraries – including educational resource centres and British Film Institute.

Opfølgning

Because people who are interested invariably follow up by telephone, all publicity items should include:• telephone number• contact name. • any restrictions on contact. Anticipate the following:• If the press arranges to call, is there something or someone to photograph, and someone who can talk about the work or project? • If you are only available at specific times or days do you need to get an answering machine? • If you have been writing to sponsors and some are interested to discuss a project further, do you feel happy about having a meeting with people who may know little about art and who will expect you to 'sell' them the idea?

Smart Publicity Strategy

Smart Publicity Strategy
Arts groups waste lots of time, money and trees sending out a general press kit announcing their new seasons; then they wonder why nobody in the news media did anything with it. Grunden? There was no Publicity strategy. A Publicity Strategy simply means looking at your offerings and choosing to focus your time and energy on publicizing the most newsworthy programs or elements, then matching them to the different news media available to you. Take a comprehensive look at the types of "free" media available in your community. Get to know what each one needs, what their deadlines are and who the decision maker is. Put together a targeted plan to help you present the right information to the right news media at the right time.

Writing a press release

When writing a press release:• keep it short – no more than one side of an A4 page• Choose your paper type and colour, type face and layout to reflect the standards and quality of your work• Choose an 'angle' to attract the press – human interest for local press, or techniques and materials for the specialists, perhaps your international links for the nationals, etc
• send photographs where possible as visual arts and media work is inevitably poorly represented in words alone• make sure it tells the press WHO, WHAT, WHERE, WHEN with contact name and telephone number, as most journalists follow up by telephone. Having a fax number or email address is increasingly useful.• send the press release to a named person so you can more easily follow up with a telephone call.

Film and video

• Media documentation – it can be useful to document participatory projects and installations on video or film, where images and sound track can be used to put over a complete picture of what happened. A video can be shown at future exhibitions or other events.

Press wording

Press release The wording of a press release should be composed according to the interests and priorities of local, regional, national and specialist press. Journalists make considerable use of press releases, and the free coverage they can give you is definitely worth getting!

News Release no no's

Nearly 70 percent of daily newspapers use materials generated by news releases. An estimated 2.4 million news releases are sent out every week. The majority of these are never used because:
They are poorly written.
They have no local relevance.
They are sent to the wrong media outlet or contact person.
They don't include any news

Media Advisories

Media Advisories:
*announce an upcoming event.
*are short (one page), snappy and to the point.
*Are designed to arouse interest.
*Should be mailed to TV news planners/news directors, radio news directors, city desks, pertinent beat reporters and editors two to three days prior to your event and should be followed up with a phone call one day before your event.

Publicity Goals

The goal of a Publicity program is the same as the rest of your communications strategy:
to reach specific audiences with messages about your organization's artistic product, while increasing awareness of your organization. What makes the Publicity program distinct from the rest of the Communications Strategy is that unlike a paid ad placement, you can't control where, when, how or even if your story will appear – the media's reporters, reviewers, editors and producers make those decisions. The content of those stories, the spin they take on your message, is also in their hands. Therefore, as intermediaries and interpreters for your message, you must attempt to understand the media's mindset as well as you understand your end customer's.

Slides

Slides – are essential for applications to arts boards, agencies, to put into specialist indexes and to send to glossy magazines. They need to be good-quality and to do your work justice. Although if you have enough experience you can achieve professional results taking your own slides, you may prefer to use a photographer experienced in documenting visual and media work who has been recommended by others. When sending slides, put them into plastic slide pages in a ring folder.

Business in a College town

The summer months can be fairly quiet in college towns. Therefore, you have to determine whether you can sustain three months with limited business in the summer. Moreover, keep in mind that student activities on campus are often free or part of the tuition. College kids often do not have the time or money to spare to do ceramics regularly enough to make it profitable for you.

Press releases:What's in a Pitch?

What's in a Pitch? Ask: “Is this a good time to talk?” Tell: “What's the story” in 20 seconds or less? Convince and Explain: What's in it for the reporter, for the publication? Why do they need to cover this? Get a lead: If the reporter isn't interested, does he/she know who else might be interested? Typical Pitching Strategies Mail/Follow-up Call/Fax or Deliver/Follow-up E-mail/Send File/Follow up via E-mail or Phone Also consider: Teaser mailings Postcards Tickets and other lures

Introduktion

Publicity is often referred to as "free" media to differentiate it from paid advertising. But anyone who uses it quickly recognizes that "free" is a bit of a misnomer. To be truly successful at Publicity is costly in terms of staff time and effort because the competition is fierce for this free resource. It also takes creativity and salesmanship, so it can't be delegated to just any warm body or volunteer.

Fotografi

Getting your work photographed by a professional photographer can be quite expensive, but you can achieve comparable quality with your own equipment in your own home with a bit of experimenting and some helpful hints. Many bad photographs of ceramic work are due to reasons easily rectified. However getting that really professional looking shot does take a bit of experience. Non-the-less, this article should shed some light on some basic rules of photographing your pottery, ceramic sculpture or any other artwork for that matter. Read On: The importance of Doccumentation: Photography Ceramics Today

Plastic peanuts

If you do not have a supply of those plastic peanuts to use as packing material for shipping ceramic pieces, a batch of popcorn will work

Interviews: Keep your cool—no matter what

Keep your cool—no matter what.
Be yourself—your comfort will put the audience at ease. Always stay positive and take the high road. Show compassion and caring whenever possible. Sarcasm always backfires on you. Appear relaxed and comfortable as warranted by the situation. Correct misconceptions or factual errors on the spot. Don't give credence to negatives by repeating them. If you don't like your answer, or you get lost, it's okay to ask to start over (particularly for TV and taped radio interviews).
Tip: Always place a compelling visual with the story.

Interviews:Take control of the interview

Take control of the interview.
Know the nature of the interview (will it be print or broadcast? Live or taped?) Anticipate the angle of the interview and the questions that the reporter is likely to ask. Know the interviewer. Prior to the interview, find out the reporter's name and affiliation. Set appropriate limits on the interview—there may be things you legitimately cannot speak about at the time of the interview.

Commission

Commission
This list of stages in a commission which require publicity includes some points which only apply to large-scale projects.
• Promoting yourself and your work to potential commissioners and clients.
• Publicising the project to raise funds.
• Publicising the project during consultation processes. For a public art commission, this includes through local authority planning and committee processes.
• Publicising major stages of completion and subsidiary events or related work.
• Publicising unveiling of a major piece or first showing of a film or video.
• Promoting the completed commission to specialist press or media for reviews and articles to help your career.

Press Releases: who should be on your media list

The following is a summary of who should be on your media list, though your list should continually evolve and change with the media landscape. Print: All reviewers/critics Columnists Section Editors News/Assignment editors Photo desks Zone/bureau editors National bureaus (if you have national news) Managing editors (weeklies) Radio: Reviewers News Director Community Relations Director (PSAs) TV: Reviewers/on-air talent Planning editors/assignment editors Morning Show producers Community Relations Director (PSAs)

News Releases: Flexible, Researched Target List

Flexible, Researched Target List
Remember that things change. The longer you work with the news media, the more turnover you will see. Someone who covered the arts last year may now be working on the auto section. So you must constantly update your news media list to reflect who's now on your beat.
Materials should be addressed to the person, whenever possible, rather than to a "desk." Before you do a mailing or fax a story idea, take the time to confirm the recipient. This is not just a courtesy. Relying on a small group of old contacts can blind you to many Opportunities to tell your story in new ways. Invest in a good news media directory that offers the most up-to-date media listings for your community.

Leasing

Leasing
When speaking with the leasing agent, remain pleasant and professional, no matter how many times you have to call. When they ask you what kind of business you plan to operate, don't be shocked if they hang up when you explain that it is a new pottery painting or ceramics studio. Bear in mind, many landlords are looking for renters who have tried-and-true businesses that will sign long leases and are practically guaranteed success. If the leasing agent has no knowledge of the ceramics business, they may be less enthusiastic than you are.

Publicising events

Your events are more likely to be successful if they don't coincide with others aimed at the audience you wish to attract. If you co-operate with other organisers or groups in your area this will help to ensure that: • you are not overlapping on dates • you save money by sharing mail out and/or print costs. Events can be linked for press purposes ie three solo exhibitions could be described as a mini 'visual arts and crafts festival' • you aren't trying to raise funds for projects from the same firms or sponsors at the same time, or anticipating using the same facilities at the same time as other groups.

Interviews: Be well-prepared

Be well-prepared.
Provide written support (research, reports, surveys and other documents that can help your position). Use notes to guide your comments—put your three main points on paper and keep them in front of you during the interview. Be quotable—say more than yes or no, but limit comment to within a 7-10 second timeframe (the length of an average soundbite).

Computer images

• Images on computer disk – some visual artists are putting their work on computer disk both as an art distribution method and to use for publicity purposes. Subject to compatibility, images can then be used immediately in visual arts magazines.

News Releases: Media Trends for Arts Organizations

Media Trends for Arts Organizations
Decreasing Opportunities :
Anmeldelser
Photo Ops
Main Section Print Features
TV News and Features
Radio News

Growing Opportunities:
Celebrity “news”
Business Coverage
Suburban, Ethnic and Alternative papers
Cable and community access
Public Service Announcements
Morning TV Talk Shows
Cyberpublications, on-line editions, chat-groups, listservs

News Media Landscape

The “news media" isn't the monolith it's often presented to be. Different types of media have different purposes, editorial perspectives and needs. In addition, there are many factors, including personality and individual experiences and tastes that impact how a particular news director, editor or reviewer will respond to your information. However, they all have one thing in common: They have to make intelligent news judgments.
Newspapers, radio stations and TV newsrooms are inundated with an avalanche of information each day that they must sift through to choose the few items that fit their format, deadlines and available space or airtime. This includes what is viewed as "legitimate" news like disasters, politics and other dramatic events that represent the backbone of the news coverage and influence what's left for everything else. News people must have a way to separate the important from the trivial, the compelling from the ho-hum. They need to identify the dramatic, unusual, innovative, or inspiring story that makes people sit up and pay attention. Hence the basic journalistic axiom, "So what? Who cares?" In other words, it needs to be meaningful and important to a lot of people to justify the time and the space it takes to tell about it. If you can't show how your story rises to this level of newsworthiness, it will be difficult to get it told.

Telefon

When a prospective customer calls you, particularly when you're in the middle of something, how do you react? Do you get frustrated because you're interrupted, or do you say to yourself, "Ah, this could be worth hundreds (or thousands) of dollars." If you react more like the former than the latter, you're losing money every day. Read On: Marketing by Phone

Promote an event

Promote an event • Press release – be aware of the difference in emphasis and language between specialist magazines and local press • Invitation card or letter to specific number of identified people to come to the launch of an exhibition, commission, premiere of a media production or residency • Information sheet to accompany an event – catalogue or price list or background material for an exhibition; information on techniques, materials, background to a residency or commission • Leaflet to publicise a specific event, either sent out through the post or picked up in libraries, galleries, information centres, etc • Photographs – black and white and colour, of current and previous pieces to promote your work to potential clients, exhibition organisers, press and media, funders or sponsors. Note, however, that personal contact and word-of-mouth are often the most effective ways to attract local interest and to gain press coverage of visual arts and media events.

Electronic media

• Electronic media – some visual and media artists are using the Internet and the World Wide Web to raise their profile and make connections with others and to promote specific events.

News release: Well-written Presentation

Well-written Presentation
How you present a story is as important as the creativity of the angle. People who make their living writing and editing appreciate concise, clear and grammatically correct material, and reject sloppy, unclear, verbose presentations. Always spell check your work, and have someone else proofread your material to make sure it's clear and making the point you want it to make. Invest in an Associated Press Stylebook.
If you read newspapers and watch TV, you already know how to structure your release. The lead or first line should summarize the story. The first paragraph should include the most important information, especially dates, times and places for performances. All information after that should appear in descending order of importance. This structure is often referred to as the inverted pyramid. General organizational information should be included at the end. The whole thing should be 1-1/2 to 2 pages, and double-spaced. Long lists should be relegated to an attachment or fact sheet in the press kit.
What about press kits? They're very valuable conveyors of background information. Keep them simple and save your slick graphics and fancy letterhead for other audiences. Send press kits out with each pitch letter or story idea. If you can't afford to do that, send the kit to news media after you've talked with editors and surmised their interest in delving deeper into your story.

Publicity glossary

See the full Publicity Glossary Publicity glossary

Pressemeddelelser

Send different press releases over a period of time, to gather momentum for a project or to emphasise different aspects of it. Don't send too much material – try opening the envelope to see how it feels to receive the publicity material. Paper-clipping the covering letter to the other items so they are read in the right order is more likely to get the recipient's attention. With a group event or exhibition, write a few sentences about each artist. End your press release with 'Please contact..... if you need more information'. Give day-time and evening telephone numbers and say when you can be contacted – eg Monday-Thursday, 10-4, or after 6.30.

News Releases:Fearless: Persistent Pitching

Fearless, Persistent Pitching
To start and maintain a relationship, you need to communicate. While your initial contact with the news media will probably be through mail, fax or e-mail, eventually you must talk with someone to get feedback about your story. Always follow up by phone, several times if necessary, to talk about your story. If they're on deadline, make an appointment to call back another time, and keep it.
If they're not interested, try to find out why – what are they interested in? Is there any aspect of the story that might strike their fancy? Or ask them who else at their organization might find it more "up their alley." This kind of field research can help you improve your pitch or find someone who is more interested in your story. Or it can help you be more on Target next time out. Continue this "shopping" process until you're reasonably certain you've exhausted the possibilities.