Keirsey Temperament Sorter

Keirsey Temperament Sorter


Hvis du har problemer med at planlægge din karriere, kan keirsey temperament Sorter være et nyttigt redskab til at udforske nye jobmuligheder. Ved at stille spørgsmål om dine tanker og adfærd, kan denne vurdering giver en spændende kig på din personlighed type.

Om David keirsey

Internationalt kendt psykolog David keirsey først introducerede keirsey temperament Sorter til offentligheden i 1978 som en del af hans bog venligst forstå mig. Den selvvurderet personlighed spørgeskema var tænkt som et redskab til at hjælpe folk til bedre at forstå, hvordan deres karaktertræk påvirke deres dagligdag.

Forstå keirsey Temperament Sorter

For at få mening ud af det keirsey Temperament Sorter, er det nyttigt at vide lidt om hver af test fire vigtigste personlighedstyper.

Guardians

Mennesker, der er Guardians er pålidelig, hårdtarbejdende og loyal. De har ofte træffe ansvarlige forældre og massive ledere. En Guardian trusts myndighed, opsøger sikkerhed, og tror fuldt og fast på begrebet retfærdighed. Guardians er velsignet med et naturligt talent for at forvalte varer og tjenesteydelser; en organisatorisk færdighed, der kan anvendes til mange forskellige karriere felter.

George Washington, Harry S. Truman, William Howard Taft, og Mother Teresa er eksempler på berømte mennesker, der passer til Guardian personlighedstype. Guardians omfatter 40 til 45 procent af befolkningen, hvilket gør dem den mest almindelige personlighed type.

Idealister

Idealister er kærlige og entusiastiske mennesker, der er fokuseret på det menneskelige potentiale og opbygge meningsfulde relationer med andre. De har en unik talent for at hjælpe folk arbejde sammen om at nå et fælles mål, som gør undervisning, rådgivning, social service og ministerielle fremragende karrierevalg.

Bill Moyers, Eleanor Roosevelt, Prinsesse Diana, Joan Baez, Albert Schweitzer, Mohandas Gandhi, Mikhael Gorbatjov, og Oprah Winfrey er blot for få af de mange berømte Idealister. Ca. 15 til 20 procent af befolkningen kan anses for at være idealister.

Håndværkere

Håndværkere er optimistiske, sjov kærlig, og spontan. De er meget kreative personer, der præmie deres personlige frihed. De har ivrige sanser og udmærke sig i maleri, skulptur, musik, teater og dans, samt den atletiske, militære, politiske, mekaniske og industrielle kunst. Afhængigt af andre karaktertræk, selv den "kunst" af erhvervslivet forhandling kan være et godt match for denne personlighed type.Famous Artisans omfatter Bob Dylan, Barbra Streisand, Ernest Hemingway, Amelia Earhart, Elvis Presley, Elizabeth Taylor, Madonna, Franklin Delano Roosevelt , Bruce Lee, og John F. Kennedy. Håndværkere udgør mellem 30 og 35 procent af befolkningen.

Rationals

Rationals er skeptiske, selvstændig, og fokuseret på at løse problemerne. Independent, stærk vilje, og logisk, de er meget præstation orienterede personer, der stræber efter at øge deres forståelse af, hvordan verden fungerer. De egner sig bedst til en karriere, der tillader kreativitet og innovation i at løse problemer, uanset om videnskabelig forskning, produktudvikling, eller ingeniør. Den ideelle job for en Rational kræver en høj grad af ekspertise samt et højt kompetenceniveau.

Berømte rationals omfatter bemærkelsesværdige folk som Margaret Thatcher, Walt Disney, Ulysses S. Grant, Dwight D. Eisenhower, Camille Paglia, Ayn Rand, Albert Einstein, Marie Curie, Bill Gates, Thomas Jefferson, og Richard Feynman. Rationals er den sjældneste personlighedstype, der omfatter mellem 5 og 10 procent af befolkningen.

Sådan finder du din keirsey personlighed type

Selvom nogle mennesker øjeblikkeligt kan genkende sig selv som i en af ​​de keirsey temperament Sorter personlighedstyper, andre kan ikke være sikker på, hvilken kategori de passer ind. Heldigvis kan du tage testen selv ved at besøge keirsey webstedet. Du skal udfylde et kort registreringsproces, dog.

Når du er færdig, vil keirsey temperament Sorter fortælle dig, hvilke af de fire grundlæggende personlighed typer bedst beskriver dig. Inden for disse fire områder, der er også fire varianter kendt som "tegntyperne", der bruges til at give yderligere indsigt.

Karriere muligheder

Hvis du vil vide mere om, hvilke karrierevalg er bedst egnet til netop din personlighed type, LoveToKnow Jobs anbefaler følgende nyttige links:

  • Mulige Karriere for Meyers-Briggs og keirsey personlighedstyper
  • Fælles Karriere for personlighedstyper