Katolske Wedding Hymns

Katolske Wedding Hymns
Salmer kan være en dejlig del af katolske ceremonier.

Katolske bryllup salmer er en smuk tradition stadig udnyttet af mange par i dag som en særlig og åndelige del af deres bryllupsdag.

Hvordan vælger katolske Wedding Hymns

Salmer er en smuk og vigtig del af bryllup atmosfære og kan være lige så meningsfuldt som katolske bryllupsløfter. Men nogle gange dit valg proces er ikke så simpelt som bare at vælge dine favoritter. Der er et par retningslinjer, du bør følge, hvis du ønsker at indarbejde katolske salmer i din ægteskab ceremoni.

Vil der være en masse?

Først, vil du ønsker at finde ud af, om dit bryllup vil indeholde en masse. Dette er normalt op til skøn præsten eller den katolske samfund du bliver gift under dog nogle gange et par kan beslutte, om de ønsker at inkludere en masse i deres ceremoni.

Hvis du vælger at indarbejde en komplet masse, vil du have mange flere sange at vælge imellem. Hver katolske bryllup ceremoni har en åbning og lukning salme, en evangelisk akklamation, og en salme. Hvis du vælger at have en masse, vil du også nødt til at jage et mindesmærke akklamation, et fællesskab sang, og et par andre. En præst skal kunne give dig en komplet liste over nødvendige musik, når din planlægning er i fuld gang.

Valg af passende Salmer

Dernæst vil du ønsker at sikre, at dine sange er generelt meget hellig og traditionel. I den katolske kirke, ægteskab er en velsignet sakramente rodfæstet dybt i historie og ritual. Igen, så spørg en præst eller katolske kirke rådgiver til at hjælpe dig i dit valg proces, især hvis du er en nyomvendt eller ikke usædvanligt fromme i din tro.

Valg Musikere

Endelig, hvis du har levende musikere spille på din ceremoni, skal du ikke være bange for at audition dem. Du vil have en rig og smuk følelse at fylde luften, som du og dine ledsagere går ned ad kirkegulvet, samt i de forskellige dele af vielsen. Hold søger gennem musikere, indtil du finder den i stand til at udføre din nøjagtige præference stil. Du vil blive glad for at du har brugt den ekstra tid jagt ned den perfekte musikalske pasform.

Classic Music

Der er nogle salmer, der er blevet så fremtrædende i vores kultur, at vi ikke længere forbinder dem med blot katolske bryllupper. Men mange af dem først opnået mainstream berømmelse gennem denne hellige begivenhed, og fortsat anvendes i dag. Ave Maria er et eksempel på en ofte spillede sang, aldrig træt, når det kommer til bryllup processioner. Der er masser af optagelser til rådighed, samt noder og akkompagnement spor, hvis du ønsker en solist eller kor til at udføre den.

Händels Water Music, specifikt Allegro Moderato, er en anden favorit. Både beroligende og royalt, det er en smuk melodi for enten en formel eller afslappet bryllup processional. Jesu Joy of Man s Desire af Bach er et populært valg for Communion, som er Laudate Dominum af Mozart. Når det kommer til bryllup recessionals, nogle foretrækker noget lidt mere jovial uden kovending for langt ud af kurs, såsom Wedding marts af Mendelssohn eller Ode til Glæden af ​​Beethoven.

Katolske Wedding Hymns
Indarbejd salmer i din specielle dag.

Dagens moderne katolikker også blande tradition med progressivitet, deler deres yndlings pop sang eller et andet musikgenre som en del af deres bryllup. Hvis du er usikker på, hvad bryllup ceremoni musik er relevant, sætter en optagelse af sangen til din præst bryllup koordinator og lad dem få det sidste ord.

Andre Anbefalede Hymns

Stift Green Bay, Wisconsin er blot en af ​​mange katolske samfund i hele USA, der giver deres engageret par med salme anbefaling lister. Nedenfor er blot et par opsamlinger, du måske ønsker at se på, hvis du har problemer med at finde det perfekte salme til din mest specielle dage.

  • Når Kærlighed er fundet - GIA Publishing. Her finder du salmer og andre versioner af rituel musik, der er udarbejdet af to professionelle i det religiøse musikindustrien.
  • Forenet som One - OCP Publishing. Denne to volumen samling har masser af katolske bryllup salmer Perfekt egnet til alle aspekter af ceremonien og modtagelse.
  • En ring af guld - Concordia Publishing.


Katolske bryllup salmer er rigt åndeligt og stærkt signifikant for mange par. Indarbejde dem i dit bryllup ceremoni kan tilføje endnu et lag af åndelig skønhed, hvad der vil være en af ​​de mest velsignede begivenheder i dit forhold.