Katolsk Hjælp til Angst

Katolsk Hjælp til Angst


Katolsk hjælp til angst spænder fra rådgivning af selvhjælp gennem bøn. En stærk tro på Gud er centralt for at få hjælp til angst i denne tro fyldt tilgang.

Angst fra en katolsk perspektiv

Fra den katolske synspunkt, angst skyldes ikke at have nok tro og tillid til Guds guddommelige plan for dig. Du begynder at bekymre, når du ikke er sikker på, hvad der kan ske for dig i situationer. Som du holde forsøger at finde ud af, hvad der kunne ske, din angst bygger. Ved at stole på din tro på Gud og tro, at han har en plan for dig, vil du begynde at føle sig som om du er bedre i stand til at styre din nervøsitet.

Men hvis du lider af kronisk angst, også kaldet klinisk angst eller generaliseret angst, er det vigtigt at få hjælp fra en professionel, såsom en:

 • Psykiater
 • Psykolog
 • Terapeut
 • Katolske Velgørende rådgiver

Katolsk Hjælp til Angst

Mange praktiserende katolikker, der oplever angst tur til deres tro for at reducere og eliminere deres ængstelige følelser. De bruger kraften i deres tro på Gud, deres religiøse overbevisning og deres bønner. Den katolske praktiserende læge som regel beder til en bestemt Saint og reciterer eller læser bønner til at Saint. Mange katolske helgener har vidunderlige opmuntrende ord i deres skrifter om bekymring og angst. De forsikre de troende der bekymring og angst ikke hjælper, at Herren lytter til bønner, og at alle ting i hans plan vil passere.

Følgende er eksempler på de hellige, at katolikker ofte beder til om hjælp med angst.

Saint Dymphna

Saint Dymphna eller Saint Dimpna, er skytshelgen for psykisk sygdom, psykiske lidelser og nervøse lidelser. Mange katolikker sende bønner og novenas til protektor for helbredelse for sig selv eller deres kære. Andre bede for hende forbøn, så de vil forblive sikker fra eventuelle mentale eller nervøse tilstande eller lidelser. The National Shrine of St. Dymphna ligger i Massillion, Ohio, på grund af Heartland Behavioral Healthcare. Placeringen er den første kirke i USA dedikeret til Saint Dymphna og i dag Masse og Novenas afholdes på helligdom.

Bønner til andre katolske helgener

Selvom Saint Dymphna er den katolske Saint fleste forbundet med angst, katolikker også beder til andre hellige om hjælp med deres angst og bekymringer.

 • Saint Teresa af Avila, eller Sankt Teresa af Jesus, er skytshelgen for hovedpine lider. Hun er en af ​​kun to kvinder, der skal tildeles en Kirkelærer for hendes arbejde og skrifter. Hun er velkendt, og citerede, for hendes skriverier om bøn, Guds vilje, smerte, mod og ydmyghed.
 • Saint Padre Pio og Saint Martha er to andre hellige, der ofte bad til om angst og bekymring.

Katolske Velgørende

I hele USA, katolske Velgørende tilbyder en række tjenester til folk af alle trosretninger. En af de tjenester, organisationen giver er rådgivning for adfærdsmæssige og følelsesmæssige vanskeligheder, der påvirker menneskers liv, herunder problemer med angst.

Katolske Velgørende tilbyder rådgivning til enkeltpersoner, familier og par, der oplever en række forskellige typer af vanskeligheder, herunder:

 • Depression
 • Følelser af angst
 • Trauma
 • Bekymrende adfærd
 • Liv ændringer
 • Sager vedrørende relationer

En lille advarsel

Hvis du eller en elsket en lider af angst og er en udøver af den katolske tro, det første skridt mod katolske hjælp til angst er din stærke tro på Gud og bønnens kraft. Men hvis du eller din elskede lider af en generaliseret angst, er det meget vigtigt at søge professionel hjælp.