Kate Moss 'første professionelle billeder, der skal bortauktioneres

Disse billeder betød begyndelsen på en enorm karriere. Og nu Kate Moss 'første billeder vil blive bortauktioneret. Tre tidlige fotografier af modellen vil blive solgt på en auktion i London på November 23. Det forventes, at den oprindelige pris af hvert foto vil ikke være mindre end 1200 pounds.

Kate Moss 'første professionelle billeder, der skal bortauktioneres

Disse fotos blev taget i 1988, kort før den skæbnesvangre møde i "British hun-ulv" med David Ross i lufthavnen. Ifølge fotografen, der skabte disse fotos, havde Kate udgik noget frisk og ærlig, og hun ikke havde forsøgt at foregive at være en anden.

Kates model debut var i en alder af 14, da hendes billeder for den legendariske The Face Magazine blev foretaget. Senere indrømmede hun, at hun havde været igennem en række vanskeligheder, før hun blev den model, som vi alle kender. For eksempel, før det bliver nøgen foran kameraet, hun låste sig selv i badeværelset og græd, fordi hun troede, hendes bryster er for flad. Og så ville hun gå ud og blive involveret i arbejde.

Moss også indrømmer, at livet for en model er ikke så glamourøse som vi tror. Har pige i sort-hvide fotografier ved, hvad fremtiden hun ville have? Det er et mysterium, men vi vil snart finde ud af, hvem der skal være den stolte ejer af disse sjældne billeder.

Kate Moss 'første professionelle billeder, der skal bortauktioneres