Kate Moss for Dior Addict Lipstick

Mens medierne spredt rundt nyheden om Kate Moss 's engagement med en rocker Jimmy Hince, den vigtigste skønhed nyheder featuring Kate er ikke mindre imponerende. Moss dukkede op i Paris ikke for ingenting, og ikke kun for den forlovelse. Hun underskrev en aftale med Dior, den mest berømte tøjmærke i verden. Hvad vil den berømte model reklame?

Kate Moss for Dior Addict Lipstick

Kan du huske, at i oktober 2010 under Paris Fashion Week et billede af Kate, hvor hun malede sine læber med den berømte Dior Addict Lipstick, var med på alle de blanke sider? Selv læbestift blev identificeret - Charmed Pink nr 578. Dior Beauté annoncører kunne ikke glip af en sådan begivenhed, og det blev kendt, at den 37-årige Kate Moss var blevet inviteret til at blive det nye ansigt for Dior Beauté makeup mærke og hun vil naturligvis annoncere en linje af Dior Addict læbestift.

Advertisings featuring Moss vises maj spørgsmål af glans modemagasiner.

En lille intriger tilbage. Kate synes at være en fan af pink og bleg læbestift nuancer, mens læbestift reklame går lyse og flotte farver (det er de hyppigst valgte dem for modeller reklame læbestift).

Og Dior Addict læbestift er selv forbundet med rig røde. Efter alt, Dior Addict læbestift er en linje af særlige produkter med lyst pigmenterede nuancer, en cremet konsistens og en varig formel. Linjen indeholder et par funklende lysreflekterende nuancer ligner lip gloss. Kunne netop disse nuancer være på Kates nye reklame?