Kate Moss er det nye ansigt for Mango

Den spanske mærke modetøj er utrolig vellykket på at vælge sine repræsentanter. Olivia Palermo, Penelope Cruz, Claudia Schiffer, Scarlett Johansson ... på forskellige årstider, disse berømtheder blev afbildet på Mango plakater og skilte. Og nu brandet har nået en ny højde - Kate Moss selv vil være sit ansigt for reklame.

Kate Moss er det nye ansigt for Mango

Det er interessant, at både luksusmærker og billigere mærker kalder Kate Moss et ideelt valg som en reklame person. Mango er en berømt mærke af afslappet tøj, men det forhindrer ikke virksomheden fra at invitere meget dyrere modeller og skuespillerinder til at deltage i deres reklamer kampagner. I deres tur, modellerne markant øge salget af Mango tøj rundt om i verden.

Kate Moss er det nye ansigt for Mango

Mango repræsentanter siger, at deres samarbejde med Kate er meget inspirerende. Kate Moss blev valgt på grund af at være en stil-ikon. Desuden vil mange kvinder genkende sig selv i billedet af modellen: hun havde en skandaløs ungdom, og nu er hun en eksemplarisk mor og hustru.

Kate Moss er det nye ansigt for Mango

Vi skal se Kate i reklame for Mango forårskollektionen 2012. I mellemtiden kan vi nyde nogle af billederne samt mærkets reklamer, med Kate Moss og Terry Richardson hovedrollen i dem.