Kate Middletons Efter Baby Belly Lovet

Indtil nu har journalisterne over hele verden drøftet Kate og William udseende med en nyfødt dagen efter hans fødsel. Alle sammenligner Kate med andre berømtheder, og selv Prinsesse Diana, som også optrådte før kameraerne næsten umiddelbart efter fødslen. Det viser sig, at Kate kan blive en rigtig heltinde for den moderne gravide generation.

Kate Middletons Efter Baby Belly Lovet

Hidtil ingen af ​​de berømtheder, der fødte turde ikke at vise deres efter-barn mave. Kate forlod hospitalet med en mave næsten så store som under hendes graviditet. Og hun var ikke flove over at vise det! Under hensyntagen til, at Hertuginden krop er set, som om under lup, var det logisk at antage, at Kate vil skjule hendes mave bag barnet og bleerne. Men hun modigt viste verden, hvad en kvinde efter fødslen egentlig ser ud.

Efter alt, i løbet af arbejdskraft en kvinde ikke mister alle taget på i vægt. Kvinden har stadig væske, der kommer ud for et par dage efter fødslen. Desuden er livmoderen ikke reduceres i størrelse straks. Dette er årsagen til en post-natal mave.

Så Kate viste mod, og ikke skjule sin sande form. Førende britiske journalister skrev:
"Åh bare så dejlige ... hun er fantastisk modig at ikke skjule sin post fødsel form. Hvad en stor rollemodel hun er. '

Faktisk før dette, Beyonce, Gisele Bundchen, Miranda Kerr, og selv Kate forgænger Prinsesse Diana skjult deres efter-barn mave. De alle syntes før kameraerne dagen efter fødslen, men turde ikke at afsløre alle funktionerne i deres krop.