Kat Sprøjtning Behavior

Kat Sprøjtning Behavior


Cat sprøjtning adfærd kan kaste ganske skruenøgle i en ellers smuk forhold. Regne ud af, hvorfor din kat sprøjtning er det første skridt til at stoppe denne ubehagelige vane.

Om Cat Sprøjtning Behavior

Her er scenariet:

Du gå ind i et rum og dine sanser straks overfaldet af den stærke lugt af cat urin. Der er ingen kattebakke til at redegøre for røgen, og ingen indlysende pyt på gulvet indikerer et hus ulykke.

Når du endelig finde kilden til lugten, hvad du finder ligner mere en sprøjte pistol ulykke, som om urinen var blevet sprøjtet direkte på væggen, eller endnu værre, dine møbler. Faktisk er det præcis, hvad der er sket, bortset fra, at din kat har gjort sprøjtning ham / hende selv.

Lad os benytte lejligheden til at fjerne en almindelig misforståelse. Hannerne er ikke den eneste køn, der praktiserer kat sprøjtning adfærd. Hunner spray også, og begge køn gøre det for mange af de samme grunde.

"Hvorfor" kan omfatte:

 • Territorial mærkning
 • Seksuel reklame
 • Ekspression af ked af det eller mishag
 • Ekspression af jalousi
 • Tilstedeværelse af en udiagnosticeret fysisk lidelse
 • Dårlig kattebakke vedligeholdelse

Så spørgsmålet rejser: hvad kan du gøre ved kat sprøjtning adfærd? Her er et par løsninger.

Måder at stoppe Sprøjtning

Vet Checkup

Det første skridt i at fjerne kat sprøjtning adfærd er at finde ud af, om der er en medicinsk / fysiske problemer bagved. Abnormiteter i urinrøret og nyresten kan forårsage urin at sprøjte med en kraft snarere end flow uhindret. Problemet kan kræve medicin eller kirurgi for at afhjælpe situationen, afhængigt af diagnosen.

Kastration og sterilisation

Både territoriale og seksuel sprøjtning kan løses ved at fjerne de hormon drev, anspore adfærd.

Sterilisering er en kirurgisk procedure, der helt fjerner en kvindelig livmoder og æggestokke. Dette afslutter den cyklus af at komme ind og ud af sæsonen, så din kat vil ikke føle sådan en stor trang til at annoncere sin parathed ved sprøjtning hendes duft hele hendes omgivelser.

Kastration indebærer frakobling en mandlig kats sædlederen, eller helt at fjerne testiklerne. Resultatet er det samme som en spaying; trangen til at markere og søge parring er fjernet, samt indsatsen for at sprøjte.

Grundig rengøring

Selv finde ud af årsagen til din kats sprøjtning opførsel er meget vigtigt at forhindre det, du stadig nødt til at tage det rod.

Medmindre du finde placeringen af ​​sprøjtning og grundigt rense det væk, vil dit kæledyr blive gentagne gange trukket tilbage til stedet, drejning, hvad der var måske en engangs-hændelse i sædvanlige kat sprøjtning adfærd.

Efter næsen undertiden afslører snavsede områder, du kan naturligvis se, såsom på hvide gardiner eller en klæbrig vindue eller væg, men andre sprøjtede områder kan være sværere at se. Shining en sort lys omkring et mørkt rum vil fremhæve områder, der indeholder cat urin, hjælper dig med at finde hver plet, der skal renses og neutraliseres.

Når du finder stedet, skal du bruge en rengøring løsning, der vil gøre mere end maskere problemet. Både bagepulver og hvid eddike arbejde meget godt at neutralisere urin krystaller, og det er nøglen til at holde lugten fra kommer tilbage og fungerer som et visitkort for dit kæledyr.

 • Bland hvid eddike og varmt vand i en for en ratio, derefter grundigt mætte og / eller skrubbe snavset område.
 • Bland en stor koncentration af bagepulver med en kop varmt vand. Skrub området grundigt.

Tillad en af ​​disse blandinger til at forblive på området omkring tredive minutter til den største effekt, derefter skylles og duppes.

Rutinemæssig kattebakken rengøring er også yderst vigtigt at løse problemet. En kasse fuld af beskidte strøelse og efterladenskaber er et sted de fleste katte vil hellere undgå, og de kan vælge at udtrykke deres utilfredshed med situationen ved sprøjtning, puddling og pooping i andre områder i hjemmet. Det er god praksis at score kuld på daglig basis, og helt ændre kuld og vaske boksen mindst en gang om ugen.

Konklusion

Cat sprøjtning adfærd er et problem bedst i opløbet, før det bliver et sædvanligt adfærd, du kan aldrig helt fjerne.

De tre punkter:

 • Planlæg regelmæssige veterinære checkups at overvåge din hunds generelle sundhed.
 • Hold øje med situationer, der forårsager din kat til at understrege ud og forsøge at fjerne dem, hvis det overhovedet er muligt.
 • Hold alt ren og give din kat et klart signal, hvor det er tilladte at aflaste ham / hende selv.

Følg disse forslag og måske sprøjtning vil aldrig blive et problem i dit hjem.

Eksterne links

 • Hund Urin Cleaners- mere rengøring forslag på LoveToKnow Dogs.