Kat: Kat Sundhed Tips

Lavpris Medical Advice

Din kitty er syge eller tilskadekomne og behov dyrlæge kat pleje, men dit budget denne måned ikke råd regningen.

Ring til din lokale dyr husly / hund pund, humant samfund, ASPCA, eller redning organisation. De har lister over billige dyrlæger i dit område, og kan endda hjælpe med at betale for dyrlægeregninger i nogle tilfælde.

Styring hårboller

Hårboller er mere af et problem i langhårede katte end kort, men ingen kan lide at lytte til en gagging kat. Hårboller er forårsaget af for meget hår i kattens mave fra deres egen grooming. Selvom der er mange forskellige løsninger, jeg foretrækker forebyggende sundhedspleje foranstaltninger og uddannelse:

Daglig børstning er mit nummer et tip til at forhindre kat hårboller, især i de varme måneder af året. Hvis du begynder at børste din kat i løbet af denne tid af året, er det lettere at træne dem til at nyde det. De er naturligt at forsøge at slippe af med den overskydende underuld, og din daglige børstning vil gøre det for dem.

Men hvis din kats mønster af hoste op lejlighedsvis hårbold ændringer, tage din kat til dyrlægen for at finde ud af hvorfor.

Et andet forslag til at stoppe kat hårboller (eller i det mindste reducere dem) er at fodre din kat eller killing Iams eller Science Diet s Hairball Control. Den har arbejdet vidundere for min langhåret kat.

Sår

For en hurtig oprydning af små sår fortyndes nogle hydrogenperoxid i en kop vand. Ring til din dyrlæge for at få en faglig vurdering af, hvor alvorligt såret kunne være, og hvis dyrlægen føler såret har brug for mere opmærksomhed.

Overdreven slikke og grooming

Din kitty overdrevne slikke og grooming kan have flere årsager: stress, fødevareallergi og meget mere. Dit første skridt er et besøg med din dyrlæge for at afgøre, om det er en sundheds- eller adfærd problem.
Mange katte er allergiske over for majs en primær ingedient i de fleste tørrede kattefoder. Hvis din dyrlæge har mistanke en allergi, ændre kattens mad og se forbedringer i din kats pels og adfærd. Din dyrlæge kan foreslå mærker af fødevarer, der vil hjælpe de fleste.

Hvis slikke skyldes stress, så prøv at fjerne kilden, eller blot håndtere stress. Dette er især vigtigt i multiple cat-husholdninger. Vi har fire, og den lave mand på hakkeorden stoppet tygge hans pels, da jeg begyndte at fodre ham uden de andre tilstedeværende. Jeg også give ham »særlig tid«, dvs. en time om dagen, når han er med mig alene og får udelte opmærksomhed.

De tegn og symptomer på UI

Urinary infektion er en almindelig kat sundhedsproblem for katte, especailly hanner på grund af deres fysiologi. Selvom det let behandles, kan det føre til nyresvigt og død, hvis venstre ubehandlet. Hvis du har mistanke UI, tage din kat til en velrenommeret dyrlæge med det samme.

Nogle af de symptomer og tegn til at søge efter, er:
Belastende at urinere, ubehag, mens tisser, hylende eller græde mens tisser, bjældeklang overalt og overalt (meget små vandpytter), og misfarvet urin (med angivelse blod i urinen).

Forebyggende foranstaltninger

Selvom der er mange muligheder for i styring hårboller, jeg foretrækker forebyggende foranstaltninger.
Science Diet Hairball formel tørfoder, sammen med daglige børstninger (flere gange om dagen i de varme måneder) har kontrollerede problem med mine katte.

Førstehjælp til en kat eller killing

At vaske mindre sår, brug troldhassel. Eller tilsættes 2 tsk tørret rosmarin eller brombær blade til en kop kogende vand, og kog det i flere timer.
Hvis din kat har alvorlige sår, tage den til dyrlægen med det samme for akut kat pleje.

Guru BEMÆRK: Dette tip er indsendt af en bruger, og jeg kan ikke validere den ene eller den anden måde: For alle sår mine katte får, jeg tager dem til dyrlægen for at bestemme sværhedsgraden og få antibiotika. Stiksår fra tænder synes at være meget lille på ydersiden, men kan anrette skade under huden.

Klumper og bump

Når petting eller grooming Ol 'Kitty, så prøv at lægge mærke til alle klumper eller buler under huden.
Det kan være indikatorer for tumorer og bør overvåges for eventuelle ændringer.
Selvfølgelig en tur til dyrlægen vil sætte dit sind på lethed.

Beskyt Couch!

Hvis din kat eller killing konstant gravede din sofa eller stol, det er hvad der virkede pragtfuldt for mig:

Læg et tæppe dækket kradsebræt direkte foran det område af møbler katten elsker at ødelægge. Gnid posten ned med katteurt, og kattene vil blive trukket til kradsetræ i stedet for sofaen.

Nu mine katte ridse stillingen i stedet for sofaen og elsker lejlighedsvis overbrusning af katteurt.

Betale Cat Skat

For din Kitty, petting mindsker hans stress af at være alene hele dagen, bekræfter hans betydning for dig, og skaber et ønske at behage-dig inden din killing.

Når du kommer hjem hver dag, tage et par minutter at klappe din Kitty. Før du gør noget andet, stop, drop alt og kæle kitty. Stryper kalder det: At betale Cat Skat.

Klirre Troubles

Hvis Kitty synes at være bjældeklang overalt, eller hvor som helst, er det bedst at tage ham til dyrlægen.
Inkontinens er en indikator blære lammelse og andre fysiologiske problemer såsom urinvejsinfektion (der er let at behandle.)

Befri hus lopper og andre insekter

For dem, der er på vagt over pesticider i huset, er der andre naturlige måder at fjerne mest irriterende insekter. De fleste af de urter i mint familien er naturlige insektbekæmpende. Pebermynte, Spearmint, Wintergreen, og Pennyroyal er blot nogle få. Bland et par dråber koncentreret mynte olie i en sprayflaske fyldt med vand og spray en let tåge over dine tæpper og i kæledyrets seng. Lad det tørre, og derefter vakuum. Spray par gange om dagen, og støvsuge flere gange om ugen, indtil problemet er løst. Det tog mig omkring tre uger til at rydde mit problem på grund af livscyklus lopper.

Øremider Symptomer

De generelle symptomer på øremider kan nævnes:
Skrabe bag øret og inde i øret; En mørkebrune voks inde i øret; Plus andre tegn på, at der ikke er synlige uden specialudstyr en dyrlæge bruger.

Øre mider er meget smitsom små skadedyr, der lever af foring af øregange. På grund af deres meget smitsom karakter, øremider er især almindelig i Shelter katte og killinger.

En hurtig tur til dyrlægen kan hurtigt afgøre, om det er øremider eller noget andet, og for at få den rigtige medicin for din killing. Øre mider kan være svært at slippe af med, så vær vedholdende og bruge dyrlægen medicin anbefaling, og ikke den dyrehandel sort.

Cat Health Care Gode nyheder: Midlerne til at kontrollere øremider har forbedret i de seneste år.

Trim, ikke declaw

Her er et alternativ til declawing din kat eller killing: Du kan trimme din kats negle til at mindske de skader, de forvolder, hvis du ikke vil have ham kirurgisk declawed. Katte, der holdes indendørs brug for en regelmæssig manicure for at forhindre deres negle bliver tilgroet.

Trimning din kats kløer skal startes i en meget ung alder, så de bliver vant til proceduren. Forsøger at tvinge en voksen kat til at have sine negle trimmes kan være farligt. I dette tilfælde, så lad en professionel groomer gøre arbejdet - de ved, hvordan man håndterer en tilbageholdende kitty.

Øvre luftvejssygdomme

Katte og killinger lider øvre luftvejssygdomme ligesom mennesker; allergier, forkølelser, infektioner er blot nogle af dem. Men katte ikke komme sig dem så let som mennesker; de har brug for dyrlæge kat pleje helt at komme sig.

Hvis de ikke kan se en dyrlæge, og få den rette medicin, vil de blive syg i lang tid, måske for resten af ​​deres liv.

Du bør tage din kat til dyrlægen for katte lægemidler til behandling af øvre luftvejssygdomme. Nogle humanmedicinske lægemidler er giftige for katte, og alle af dem er giftige i høje doser for mennesker.

Hvis du budget belastes, kontakte din lokale dyr husly / pound, ASPCA, humant samfund eller redning organisation. De vil have en liste over billige dyrlæger i dit område, og i nogle tilfælde kan de non-profit organisationer hjælpe dig betale for dyrlægeregninger.

Dull Dry Coat

Ikke alle kattens genetisk har en blank, skinnende pels. Alle sunde kat bør dog have bløde pels og nogle glans, men ikke tørt, skørt eller ru følelse.
Denne regel er et tegn på underernæring; fra ikke at spise en varieret kost.
Dit budget vil bestemme, hvad du kan fodre din kat, men bedre kvalitet af den mad, vil den bedre helbred din kat har. Kig efter et tørfoder med Ingen majs eller meget lidt majs i det. Vores kæledyr kan ikke fordøje majs ordentligt, således at det og ernæring i maden til at passere lige igennem.

Gas?

Hvis din kat har dårlig gas, giver det en lille smule yoghurt. Det sætter gode bakterier i fordøjelseskanalen, og hjælper din kat fordøje sin mad.
Guru BEMÆRK:
Det var et tip fra bruger, og jeg kan ikke validere den ene eller den anden måde. Det har altid været min erfaring, at flatulens i katte har et sundhedsproblem forårsager det. Hvis din kat har gas, tage dem til dyrlægen for en tarm eksamen.

Felin leukæmi

Tal med din dyrlæge om at teste din kat for felin leukæmi. Dette er en fatal sygdom, der let overføres fra en kat til et andet. Redde livet for din dyrebare ven med denne nemme test forud for vacciner.

Pesticid Alternativer

Der findes flere typer af præparater pesticid tilgængeligt fra din dyrlæge, der vil dræbe kryds og / eller få det til at aflevere på egen hånd.

Nogle af disse præparater er placeret på huden af ​​dyret; nogle administreres oralt.

Tal med din dyrlæge om fordele og ulemper ved hver, og som er bedst for din familie og dit kæledyr.

Toxoplasmose-forebyggelse

Den toxoplasmose parasit er almindeligt til stede i kvæg, fjerkræ og mange husdyr uden nogen skadelige virkninger; Imidlertid fortsætter det at leve i råt kød efter slagtning indtil kødet er kogt, tørret eller frosset i en længere periode. De to hyppigste årsager til human toxoplasmose infektion i USA er forbruget af råt eller utilstrækkeligt kød, og kontakt med afføring fra den indenlandske kat.
Infopedia
For at undgå infektion, være sikker på at fuldt tilberede dine fersk kød, og vask hænderne grundigt efter ændring af kattebakken.

Ol 'Kitty kan bare ikke få varme

Du har prøvet alt for at skabe et varmt sted for Ol 'Kitty at lur, men hun synes stadig koldt.
Prøv at klemme en mekaniker dråbe lys med en 60 watt pære over Ol 'Kitty foretrukne napping stedet. Disse er tilgængelige på de fleste isenkræmmere og endda Wal Mart. Sørg for at bruge en lys med en tragtformet hætte / skygge, så varmen er rettet mod din kats seng. Dette efterligner solens stråler, og nogensinde opdager, hvordan en kat vil bevæge sig med solen at bo i sin varme.

Vaccinationer

Husk at have din kats vaccinationer opdateret rutinemæssigt; mindst en gang om året. Dette vil hjælpe med at holde dig kæledyr sund, og vil give din dyrlæge mulighed for tidlig påvisning af eventuelle sundhedsproblemer.

Rutinemæssige lægeundersøgelser

Når omsorgen for ældre katte, kan du overveje at øge antallet af rutinemæssige eftersyn med dyrlægen.
En check op hver tre eller fire måneder kan forlænge levetiden på din ældre kæledyr, fordi hjerte, lever, nyre problemer kan behandles, hvis de opdages tidligt nok.

Ol 'Kitty kan ikke finde en varm lur sted

Ældre katte brug for varme, så meget som ældre mennesker. Nogensinde opdager, hvordan 'varme' det er på din mormors hus.
Hvis Ol 'Kitty ikke kan finde et varmt sted at lur, kan du oprette en for hende.
Placer en varmepude på laveste indstilling, under hendes favorit tæppe i hendes yndlingssted. Dette vil hjælpe Kitty ophold varm, mens hun nationale handlingsplaner.

Varme er Vigtigt

Kattens er betyder et varmt sted at lur, men det er afgørende, når de bliver ældre.
Som med mennesker, ældre kattes immunforsvar er ikke så stærk, og at få kølet kan føre til åndedrætsbesvær, eller forværre enhver arthritis.
Sørg for at holde en stille varmt sted for Ol 'Kitty at lur i året rundt. Hans lur sted bør isoleres fra kuldenedfald om vinteren og væk fra air conditioning ventilationskanaler om sommeren.

Få Kitty at spise loppe medicin!

Beskyttelse af din kat fra lopper er vigtig, men nogle katte vil ikke let tage den flydende loppe medicin. Prøv at blande medicin i en dåse vådfoder og give den til din kat. Det meste af tiden vil han ikke engang kender det var derinde; han vil bare tror, ​​at han fik en særlig behandling.
Guru BEMÆRK: Dette blev indsendt af en læser. Please, skal du kontakte din dyrlæge, før adminstering medicin på denne måde at undgå kemiske reaktioner, der kan skade dit kæledyr.

Ødelæg Tick

Når du har fjernet en skovflåt fra din killing (eller du!), Være sikker på at ødelægge kryds. Du kan slippe den i sprit, eller male det ned i jorden, så der er mere "flydende" end genkendeligt insekt tilbage. Flåter kan overleve vand, så skylle dem ud i toilettet eller køre dem ned i afløbet i vasken vil ikke dræbe dem.

Orm

Det anbefales at få din killing forebyggende ormekure medicin. Alle dyr kan få hjerteorm fra myg, så det er bedst at holde din killing indendørs. Men myg formår at finde vej indendørs, så vær sikker på at lade din dyrlæge tjekke din kat for hjerte orme i myg sæsonen.

Beskyt din indendørs Kitties!

Bare fordi din kat bliver indendørs, gør ikke `t betyde, at han er 100% sikkert fra parasitter. For dem af jer, der har forlade skærmen døre åbne, også dig, bør være bekymret med Parasite Forebyggelse. De parasitter kan komme i gennem skærmen.
Lopper, flåter, myg er de mest almindelige trespassers gennem skærmen døre.
Indendørs Cat ejere bør tage nogle forebyggende foranstaltninger omkring dine døre og vinduer for at hjælpe med at holde parasitter ud.

Børste tænder

Du ved, at "fishy" lugt, når din kat smiler til dig? Han kan spørge om den morgen børstning ligesom du gør. Dette hjælper med at fremme sunde tænder og tandkød samt undgå nogle sundhedsmæssige problemer. Tal med din verterinarian om, hvordan og hvilke produkter, du kan bruge.

Senior Diet

Spørg din dyrlæge, før du skifter Ol 'Kitty til en fødevare, bare fordi der står "senior" på pakken.
Dyrlægen vil have anbefalinger om mængder af vitaminer og mineraler, samt grovfoder, der er nødvendige for at holde en ældre kat sund. Ikke alle dyrefoder er skabt lige. Det har været min erfaring, at jo bedre kvalitet af fødevarer, du give dine katte, jo bedre deres helbred være.

Toxoplasmose-definition

TOXOPLASMOSE er en almindelig parasit-infektion hos mennesker, varmblodede dyr og fugle, overføres ved kontakt med mikroorganismen Toxoplasma gondii. Sygdommen normalt kører et mildt forløb, med et par mærkbare symptomer ligner dem af en almindelig forkølelse. Hvis indgået kontrakt med en kvinde under graviditet, dog kan toxoplasmose forårsage alvorlige medfødte misdannelser.
Infopedia

Katte der ikke kan lide piller

Har din kat bekæmpe dig hver gang du forsøger at give det en pille? Nå der er en nem intet besvær måde at give din kat, pille. Tag pillen og dækker toppen af ​​p-piller med katte foretrukne vinsmagning behandler. Jeg anbefaler, at den flavored godbid være klistret, så det vil holde sig til p-piller. Så giv det til katten og katten skal spise med fornøjelse!
Guru BEMÆRK: Spørg din dyrlæge om indholdet af p-piller, og hvis dette er et acceptabelt middel til at give dit kæledyr sin medicin. Visse medikamenter kan være giftige eller mister deres effektive virkning, hvis tygget og udsat for spyt.

Mad

For at hjælpe kontrol tandsten opbygge, give din kat en regelmæssig kost af tørfoder. Dåsemad er fint i små mængder. Din kats tænder vil forblive renere længere uden at nasty tur til tandlægen og vil være sundere længere.

Ledningsvand og UI

Dyrlægen har fastslået, at din kat har en urin problem; han har givet dig medicin og anbefalede en særlig mad til Kitty.
Som et sidste spørgsmål til dyrlægen, spørge ham om vandkvaliteten i dit område, og om der kunne være medvirkende til Kittys problem. Om nødvendigt, kan du skifte kitty over til flaskevand, der har de fleste af de mineraler fjernet. (Vand, der er blevet behandlet med omvendt osmose eller endda destilleret vand).

Under en kats temperatur

Hvis du vil kontrollere din kats temperatur rektalt, bruge et digitalt termometer med KY gelé eller vaseline anvendt til enden. Tryk på knappen på enden af ​​termometeret før indsættelse og kun spidsen. Enhver yderligere end dette kan forårsage alvorlig indre forringelser dit kæledyr. Efter "Beep" Fjern termometer og skrive resultaterne ned før kalde din dyrlæge. Denne procedure bør kun ske i ekstreme nødsituationer og ved hjælp af en anden person.

Mad og urinvejsinfektioner

Alle min erfaring og mine dyrlæger anvisninger validere den idé, at askeindholdet i din kats mad kan føre til urinvejsinfektion eller irritere den. Selv om jeg har læst i nylige undersøgelser, at dette ikke er tilfældet, kilden til artiklerne var en pet food selskab. Jeg stadig holde askeindholdet i min hunds mad på 3,2% eller lavere, og jeg har ikke nogen problemer.

Skæl

Skæl, og en kedelig, skør pels normalt udløses af fejlernæring. Nej, jeg siger ikke, at du ikke fodre din kat; maden din kat spiser ikke hjælper hende, eller det er ikke en afbalanceret kost giver alle de næringsstoffer en kat har brug for at være sund.
Majs er nummer et ingrediens i de fleste navn mærke dyrefoder; og majs er meget svært for vores kæledyr til at fordøje; således at det meste af det til at passere lige igennem. Dette vil forhindre din kats system fra absorbere enhver ernæring til rådighed i hendes mad.
Dit budget vil bestemme, hvad du kan fodre din kat, men bedre kvalitet af fødevarer, jo mere sundt din kat være.

Overdreven dårlig ånde

Tja, normalt kattens ånde er ikke så "behagelig" som et pust mynte (især efter at spise), men hvis det er virkelig dårlig, så skal du have det set på af en dyrlæge. Udpræget dårlig ånde kan være et tegn på gummi sygdom, rådnende tænder eller mavebesvær. Enhver, hvoraf, kan forårsage alvorlige ubehag i din killing, og endda død, hvis venstre ubehandlet.

Hvis du fodrer din killing vådfoder udelukkende, så der kan tilskynde til opbygning af plak og tandsten og føre til dårlig ånde. Jeg anbefaler tørfoder til at hjælpe med at holde tænderne rene. Der er også godbidder designet til at holde kitty tænder rene.

UI og Sandkasser

Dyrlægen har fastslået, at din killing har en urin problem, og du har diskuteret medicin, mad og vand.
For at hjælpe Kitty med dette problem, og for at beskytte dine tæpper, tilføje en anden sandkasse i et andet sted end de andre (s). UI skaber intense behov for at urinere, og som har ekstra kattebakker omkring huset vil forsikre han kan komme til én i gang.

Omsorg for drægtige katte

For at sikre din kat har en sikker graviditet og en sund fødsel, tage din kat til at se din dyrlæge - han eller hun kan foreslå grundlæggende blod arbejde for at etablere baseline målinger og at spotte eventuelle sundhedsproblemer.

Følg din dyrlæger anbefalinger til prænatal pleje og ikke give din kat ekstra medicin, vitaminer eller andre piller uden at diskutere dem med din dyrlæge først.

Din kat bliver rastløs omkring to uger før fødslen og vil lede efter et sikkert sted at have sine killinger. Hun bør begrænses på dette tidspunkt til huset og være forsynet med en boks til fødende. Det kan være bedre at begrænse hende til et enkelt værelse, måske dit soveværelse, så du kan holde et vågent øje på hende.

Sørg hun leverer hvor du har nem adgang til dem senere, fordi det er vigtigt for dem at være så godt socialiseret som muligt.

Natural Flea Killers

Hvis du er bekymret for at bruge pesticider i dit hjem, og du kan ikke håndtere duften af ​​naturlægemidler, der er et andet middel til i styring dine loppe problemer.
Lopper kan ikke behandle salt samt vi gør. Prøv at drysse salt på dine tæpper og i dyrets senge. Lad det i et par timer og vakuum. Gentag to eller tre gange om ugen, så længe det er nødvendigt.
Det virker ikke samt mynte spray, men det efterlader ikke nogen lugt i gulvtæppet.
BEMÆRK: Dette kan få rodet, hvis du bor i et område med høj luftfugtighed. DET SALT vil trække fugten ud af luften, tvinger dig til at BRUGE en våd VAC at støvsuge det op.

Tandpleje

Husk at have din dyrlæge tjekke din kattens mund regelmæssigt for eventuelle mangler, sidder løst eller syge tænder. Dette kan være en væsentlig årsag til helbredsproblemer. Rodbehandlinger, fyldninger og endda Flouride behandlinger er nu tilgængelige på tidspunktet for dental rensninger. Husk at følge op med regelmæssige børstninger.

Katte i løbetid # 4

Ændre / kastrering / få dem fast ikke forårsager skade på din kat. Det forhindrer mange typer af helbredsproblemer, når de er ældre. Det holder deres personlighed i at "killing" fase, hvor de er legesyg og elsker interaktion med mennesker. Og det sparer din sanity fra den uophørlige og konstante 'parring adfærd «af kvinderne var i løbetid.

Kitty knurrer, hvæser og Chases halen

Visse interne parasitter og orme kan forårsage dit kæledyr nok nød og ubehag at få dem til at opføre sig meget mærkeligt. Katte vil knurre og hvæse på ryggen, jage deres haler, angriber i bunden af ​​deres hale og køre rundt ujævnt, hvis de interne parasitter virkelig generer dem. En hurtig tur til dyrlægen kan fjerne denne mindre sundhedsproblem.
Desuden kan stress forårsage denne mærkelige opførsel, og kan føre til andre mere alvorlige adfærd, hvis det ikke er tilstrækkeligt behandlet. Hvis dette er tilfældet, er du nødt til at træffe foranstaltninger for at eliminere den stressor, eller hjælpe din kat styre deres stress.
Uanset hvad, tage din kat til dyrlægen for at fastslå årsagen til denne adfærd.

Home Retsmidler ...

Gennem årene har der været mange hjem retsmidler mod katte Urinary problemer.
Problemet med disse retsmidler er, at de fleste af dem er baseret på menneskets fysiologi, og er ikke nødvendigvis egner sig til katte. Også selv om nogle af dem er lyd i deres teori, måling af en ordentlig dosis gør dem upraktisk i deres ansøgning.
Der er simpelthen ingen erstatning for en dyrlæge pleje ved behandling urin problemer i din kat.

Brug kitty tandpasta

Når Kitty bruges til at have sine tænder renset, skal du sørge for at bruge et kæledyr tandpasta, Drs. Foster og Smith siger. Finger tandbørster er specielt designet til katte også; Brug ikke menneskelige tandpasta på kæledyr.

Hjerteorm

Hjerteorm er overførbare gennem myg, så selvom din kat ikke går udenfor, er han stadig sårbar. Tal med din dyrlæge, hvis du føler, at din kat er i fare fra denne dødelige sygdom.

Giftige House planter

Vær forsigtig, når du vælger stueplanter til dit hjem, hvis du har kattekillinger eller børn.
Bærrene på Mistletoe er giftige for katte og mennesker. Andre farlige planter til katte omfatter: diffenbachia, julestjerne, engelsk vedbend, krokus og andre.

For en mere komplet liste over farlige planter, de symptomer, de forårsager i kæledyr, og hvad de skal gøre, når et kæledyr indtager en, kontrollere Links side for ASPCA link eller University of Illinois link.

Home Retsmidler for UI, blærebetændelse

Gennem årene har der været mange hjem retsmidler til behandling af katte urin problemer.
Problemet med de fleste af dem er, at de er baseret på menneskets fysiologi, og er ikke nødvendigvis egner sig til katte. For det andet, at finde den rette dosis for din kat gør practial ansøgning næsten værdiløse med en dyrlæge hjælp.
Der er simpelthen ingen erstatning for en dyrlæge anbefaling ved behandling feline urin nød.

Claw Tips-alternativ til declawing

Claw tips er plastik tip, lim på de katte kløer, ligesom kunstige negle. De er designet til at mindske de skader katten kan hjemsøge når gravede møbler. De kommer ud på egen hånd efter tid, så du bliver nødt til at ansøge igen dem. Du kan finde dem på mange online dyrehandlere.

Rengøring kitty tænder

Drs. Foster og Smith siger, at når du har fået killingen vant til at have du rører hendes gumlines, kan du begynde at rengøre.
Med et stykke gaze viklet omkring din finger, start gnide din kats tænder forsigtigt. Dyp gaze i en lille tun vand til smag.

Katte i løbetid # 3

Hunnen vil rulle rundt på gulvet og udstille andre usædvanlige adfærd afhængigt af hendes personlighed, og hendes evne til at nå hankatte.
Hvis hun ikke er avlet, vil disse adfærdsmønstre stoppe for et par dage-og kun for et par dage, før du begynder igen, indtil hun er imprægneret.
Pubertet til katte normalt starter ved 6 måneder, dog kan kvinder få deres første 'varme' så unge som fire måneder.

Hårboller

For at få det nagende hårbolle ud, sætte vaseline på poterne af din kat. Katten vil slikke det af og indtage vaseline og hårbolle vil snart være væk. Gør dette rutinemæssigt, og det vil hjælpe din kat.
GURU BEMÆRK: Dette er en gammel metode til at forebygge hårboller, og skal bruges sparsomt. Der er meget bedre måder at forebygge hårboller med særlige fødevarer, og præparater, der er specielt designet til en kat til at indtage med sikkerhed.

Andre skrabe indlæg

Nogle katte foretrækker en reel log stedet for den traditionelle tæppebelagt skrabe stillinger.
Guru Bemærk:
Når du bruger en log, være sikker på at tjekke det for skadedyr såsom edderkopper, termitter og herkulesmyrer. Men at anvende nogen form for insekticid kan forgifte din kat også. Generelt bør det træ, du køber til din pejs fra en købmand være fri for skadedyr.

Fødevareallergi

Det anbefales altid, at du køber god kvalitet mad til din kat. Nogle fødevarer indeholder ingredienser, der forårsager almindelig allergisk reaktion hos katte.
Nogle tegn på allergi er: intens kløe (skrabe), diarré, udslæt (små bump) og hårtab.
Læs ingredienser, og spørg din dyrlæge for behandlinger af din kats allergier samt andre mærker af fødevarer, der kan bidrage til at mindske allergiske reaktioner.

Litter Box Rekognoscering

Når omsorgen for din ældre kat (eller katte i alle aldre), skal du huske at tage notits af kattebakken indskud.
Hvis afføringsprøver er løbende eller for hårdt, der er indikatorer for intestinale problemer. Løbende afføring kræver en grundig kontrol op fra din dyrlæge. Hård afføring kan have brug for noget mere end ekstra grovfoder eller en afførende anbefalet af din dyrlæge.
Ja, tag Ol 'Kitty til dyrlægen for en check op, når du bemærker inconsistancies i kattebakken.

Hvor Flåter og lopper live

Katte kan kontrakt flåter og lopper ved at gå gennem angrebne områder som din have eller den ledige parti ned på gaden.

Flåter er tiltrukket af vand kilder såsom damme, vandløb og åer, så hvis du bor i et område som dette, være meget på vagt over for flåter på din kat.

Strenge kan være dødbringende

Killinger samt voksne katte elsker at lege med snor. Dette kan være en dødelig kombination. Ikke alene kan din kat kvalt på dette, men snor kan forårsage irrepairable indvendig skade og endda død til din killing eller kat.
Lad aldrig din kat lege med snor uden opsyn, og altid bruge en snor / sejlgarn / ledning, der er så stor som en blyant.

Declawing dit kæledyr 101

Mine dyrlæger har altid anbefales, at katten skulle declawed på samme tid, de er ændret, således at dyret har at lide anethesia én gang. Imidlertid har veteranary medicin avancerede så meget som humanmedicin og det er ikke så stor en risiko, da det var engang.
Når man overvejer declawing, bør du have din dyrlæge give din killing en grundig fysisk eksamen at forsikre dig kæledyr er sundt og vil heler hurtigt bagefter.

Katte i løbetid # 2

En kvindelig vil sige en usædvanlig råb kendt som ringe eller kvidrende at tiltrække en hankat til avl. Også hendes hormonale ændringer emmit en lugt-påviseligt ved hankatte-der vil tiltrække hankatte. Mandlige katte har et opkald på deres egne til at lokke den kvindelige at yngle. Dette vil fortsætte nat efter nat, indtil hunnen er imprægneret.

Graviditet hos katte

Når en kat bliver gravid, hendes drægtighedsperioden er omkring 65 dage. En af de mest synlige tegn på graviditet er den abdominale hævelse, der vil ske som killingerne vokser.

Nogle dyrlæger foreslår fodre mama kat killing mad til de sidste tre uger af graviditeten og i den tid, hun er sygepleje hendes nyfødte.

Omkring tre uger efter at blive gravid, vil en kat have mere af en appetit end normalt, og du vil være i stand til at se forstørrede brystvorter.

Din kat kan kaste op en gang imellem, når hun er gravid, og hun vil være mere kærlige til dig og vise mere hengivenhed. Vær sikker på at forsikre hende om, at du er der, og at alt er fint.

Hold kattebakken meget ren i løbet af denne tid og ikke overtire hende med for meget slør, aktivitet, eller ophidselse.

Hvordan Kitty Fangster tarmparasitter

Din killing kontrakter tarm parasitter fra 'kattebakke indlån «af andre katte og fra at spise dyr, de dræbe.

Hjerteorm preventatives

Forebyggelse hjerteorm er lige så nemt for katte som det er hunde. Flere typer er tilgængelige via din dyrlæge. Det er et liv threatining sygdom, der er let kan forebygges.

Kastrering din hankat

Selv om det er at foretrække at have din hankat kastreret ved om deres 6. eller 7. levemåned, er det ikke for sent at få din voksne hankat ændret. Adfærd som kampene, urin sprøjtning og roaming, vil blive drastisk reduceret, selv om der kan vise sig behov for en vis omskoling af adfærdsproblemer såsom urin sprøjtning. Kastration må kun udføres af en dyrlæge, og kræver generel anæstesi. Post-op pleje indebærer overvågning, holde indsnit rene og tørre, og holde din hankat indeni. De indsnit helbrede inden for tre til fem dage. Spørg din dyrlæge for flere detaljer.

Lopper forårsage Worms ?!

Ja, din killing kan kontrakt én type indvoldsorm fra spise lopper.
Katte sluge loppen, når de tygger på huden, at loppen er irriterende, så børsterne på kattens tunge tvinge loppe ind i maven.
Hvis du har en loppe problem, skal du sørge for at få din killing ormekur efter at du har fjernet de lopper.

Hvor kommer hjerteorm fra?

Katte kontrakt hjerteorm fra myg, så hvis du bor i et typisk tung myg befolkede område, du bør få din killing testet for hjerteorm.

Foråret er et godt tidspunkt for en check op, så din dyrlæge kan teste din kat eller killing for hjerteorm, og derefter give dig alle de nødvendige katte hjerteorm behandlinger til at bekæmpe parasitter.

Manglende appetit

Ol 'Kitty går op til skålen og forsøger at spise, men så flytter væk efter kun en bid eller to. Eller dårlig Ol 'Kitty ånde kunne dræbe en drage.
Dette kunne tyde på en dental problem af forskellige slags. Det er bedst at tage Ol 'Kitty til dyrlægen og få en grundig kontrol op. Veterinary Dentistry har avancerede i de seneste år, og din killing kan overleve fint med få eller ingen tænder.

Forebyggelse Toxoplasmose

En enkelt infektion normalt sikrer immunitet. Alvorlig infektion med toxoplasmose effektivt kan forhindres ved undgåelse af råt kød og ved at sikre, at alle sjældne kogte kød er opvarmet hele til mindst 600 C (1400 F).
Kontakt med inficerede eller ukendte katte og katte fæces bør undgås, og katten kattebakken skal tømmes hver dag, fordi oocytterne i kattens afføring ikke bliver inficeret indtil 2-4 dage efter udskillelse.
Infopedia

Alternativ termometer

Hold en digital termometer handy specielt til din kat eller killing. Hvis du ikke føler sig trygge i at tage din kat temperatur rektalt, kan du nu købe en børns termometer, der lader dig tage din kats temperatur gennem deres øre. At give din dyrlæge dette råd kan hjælpe med at afgøre, om dit opkald er alvorlig nok til at berettige en nødsituation besøg.

Hårboller

For hårboller, jeg bruger "Cat-Lax". Der er mange produkter derude minder om dette. Ikke alene hjælper det dem med deres hårboller, men det smager godt for katte! Så du behøver ikke at tvinge det til dem, ved at gnide det på dem. Det er ligesom en godbid til din killing.

Lopper

Flea kraver tendens til at irritere en katte hals. De fleste loppe halsbånd indeholde en nervegas, og kan være dødbringende, hvis dens varmt udenfor.
Nogle alternativer er hvidløgspulver drysses på kattens pels. Eller prøv at gnide penny royal olie i deres pels. Dette vil arbejde for katte / killinger i alle aldre.

Katte i løbetid konklusion - kastration og sterilisation

Mandlige katte går ikke til varme. De reagerer på de hormonelle forandringer i en hunkat krop.
Hannerne har en parring opkald, også, som vil fortsætte, indtil en anden hankat har kæmpet og besejret ham, eller indtil han imprægnerer hunkat.
Hvis mænd ikke kastreret, vil de udvikle adfærd, der er helt normal, men uønsket i kæledyr.
Male cats will mark their territory with urine, also known as spraying if they are not altered at 6 months old. This includes the bushes, tress, the front door-inside and outside, furniture, and carpets. Deficating is also a means of marking his territory (leaving solid waste outside of the litter box.)
Males become more agressive and less affectionate if they are not altered at 6 months old.
Trust me, it is easier, safer, and much more pleasant to have your male cat neutered at 6 months old.

Sundhed

If your cat is hiding, pay special attention to why. Hiding can be an excellent sign that something is wrong with your cat, or that he may not feel good. Be sure to rule out stress from noisy visitors, or furniture deliveries and other stressors that will cause a cat to hide. Closets, under beds, and in dark areas are some favorite hiding areas.

Increased Thirst

Kitty seems to drink more than ever! Increased thirst is an indicator of diabetes, kidney or liver problems, and these are important to consider with the health care of an elderly cat.

Although your older cat needs fewer calories and more fluids as he ages, to rule out cat health problems, it would be best to take your cat to the vet for a thorough checkup when you notice he is drinking more than normal.

How to Remove a Tick

The easiest way to remove ticks from any animal is to use a pair of tweezers.

Grab the tick with the tweezers as close to the animal's skin as possible; this will insure that you remove the head as well as the body of the tick.

I have had better luck if I use a quick, jerking motion, rather than a continuous pulling motion, since this could separate the head from the body of the tick.

Wash your hands after killing a tick

Ticks do carry disease that are transmitable to humans, so don't smash a tick with your hands; use a shoe instead. If you must kill a tick with your hands, then wash them thoroughly afterwards.

Forebyggelse Flea

Veterinarian Cat Care - Many options for your cat or kitten and your home are available through your veterinarian. Your vet is a wonderful source of information when deciding the best method for you and your family in combatting those nasty pests. Always use pesticides and flea products strictly according to your veterinary's instructions.

Cleaning Fluffy's teeth

Drs. Foster and Smith recommend that you first get your cat or kitten used to your hands around her face and mouth before you attempt to clean her teeth.
Once she is relaxed about this, dip your finger in tuna fish water and put your finger along the gumline in her mouth for short and eventually longer periods of time.

UI, cystis and some helpful steps

Your vet has determined that your cat has UI, or cystitis or anyother type of urinary problem, now what do you do?
Follow the vet's instructions for any type of medicine, and ask your vet to recommend a preventative diet formula designed to help kitty maintain urinary health. Not all foods are created equally, and if your vet has a preference, then use that food. It will help your vet to better treat your cat, if he knows what the kitty is eating.

Feline Chronic Kidney Failure: Prevention and Treatment

By Mary S

Kidney failure is the result of disease or injury to the kidneys, the organs that remove waste products from the body. As these organs begin to fail, waste products produced by normal body functions begin to accumulate, poisoning the animal. The result of these toxins building up can result in blood pressure rising to dangerous levels, seizures and shortness of breath from fluid buildup in the nervous system and lungs, and abnormal heartbeat from electrolyte imbalance. If left untreated, it will eventually result in death.

Kidney failure is classified as either "chronic"; the disease comes on gradually over a period of weeks or months and is often a result of the aging process. Giving the animal non-steroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs), antibiotics and related medicines may also contribute to the onset of kidney disease. Kidney failure is termed "acute" when it suddenly appears – often as a result of trauma, such as poisoning or other injury - and is usually more severe than chronic.

The symptoms of feline (cat) kidney failure can include appetite loss, lethargy, vomiting and other digestive problems, increased thirst and increased urine output. The cat should be checked immediately by a veterinarian if it shows any of these symptoms.
While there isn't much a pet owner can do about an animal's aging and the inevitable loss of some kidney function, you can help to lessen the chances of a pet developing kidney disease. This can be avoided by not feeding the animal very high amounts of protein; keeping the animal away from poisonous substances, such as antifreeze and most houseplants, as well as yard and household chemicals; and making sure the animal has access to plenty of clean drinking water. If blood tests or x-rays show that the animal has kidney disease, a veterinarian can advise the best course of treatment; many pets have lived for years with proper care and medicine.

Cats In Heat - Spaying and Neutering Cats

Cats do not necessarily have a period, like a human female, then have a time where they won't be fertile.
Cats are not like other animals that have a particular season when they breed. Once a cat reaches puberty, she will go into, and stay in heat until she is bred or surgically sterlized (altered, neutered, fixed, spayed).

In rare cases, feral cats may have an infertile time during extreme cold that could last for several months.

Younger is Better

As in human medicine, veternary medicine is not an exact science; there are differing opinions amongst the specialists.
My current vet suggests that you declaw your cat as young as possible, because they heal faster and adapt better. He will declaw cats as young as 4 months old.
But he also states, that it is really best to declaw your pets at the same time you have them altered starting at 6 months old.

Declaw only the front feet

If your cat is strictly indoors and you must declaw to perserve your furniture, please make sure to do only the front paws. Cats need their back claws for certain types of grooming. Also, should your cat escape his/her safe haven, they still need their back claws to help climb and for self-defense as well.

Find a Top Notch Vet for Declawing

Declawing of Cats - I can't lie: there is a lot of negative press detailing the horrors of declawing your cat. I know that some of that press stems from bad experiences with less than qualified persons performing the surgery. Some of the bad press is from animal rights activists. Regardless of your political views on this topic, you should make certain you have an experienced and reputable vet.

You don't accept second best with your own health or the health of your children; don't settle for second best with the quality of your vet. Ask your vet about her experience level; how many times has he performed this operation; what is her success rate; has he had any failures; what is his/her personal opinions about the operation. Ask neighbors, friends, and local breeders who they use for their vet.

The most important step in declawing your pet, is to make certain you have a good vet.