Kat: Kat Pleje og Grooming Tips

Uddannelse af en voksen kat til et bad

Kattens kan ikke lide vand; der er et velkendt faktum. Dog kan enhver kat blive uddannet til at tolerere et bad. Brug denne metode en gang om dagen, hver dag, og i slutningen af ​​en måned, bør du være i stand til at give din killing en fuld bad uden for meget besvær.

Først skal vandet være varmt, fordi en kats normal temperatur er højere end mennesker. Et varmt bad for et menneske er en normal temperatur for katte. Hvis katten kuldegysninger, vandet er for koldt; hvis han bukser, vandet er for varmt.

For det andet, skal du vælge en placering, der har en flad overflade, så katten vil føle sig sikre, at han kan stå nemt. Tilføj et håndklæde eller gummimåtte til badoverfladen så katten ikke glider, skabe mere panik.

For det tredje, starte med lige nok vand til at dække hans fødder. For den første uge, bare dunk fødderne i vandet og straks trække ham ud og tørre hans fødder. Så giv ham masser af godbidder og særlig opmærksomhed.
Gradvist øge dybden af ​​vandet, og den tid, du dunk 'ham. Altid give ham behandler og særlig opmærksomhed efter "badet".

Brug til sidst kun vand nok til at få ham våd og skyl ham; normalt ingen dybere end hans "knæ.« Det burde være nok vand til at give ham et bad, uden at skabe panik for at forsøge at svømme. Også, ikke lade sine fødder i vandet, medmindre du har til. At lade ham stå på landjorden (ligesom bagenden af ​​et badekar) vil falde hans ubehag og gøre ham lettere at kontrollere.

En lille advarsel: Brug ikke en sprøjte, vil dette medføre panik hos kat. Brug i stedet en plastik kop eller glas til at hælde vand over hans krop.

Uddannelse af en voksen kat at blive børstet

Her er en god kat grooming tip hvis din voksne kat hader at blive børstet, men er en nødvendig del af livet, især i den varme årstid. Med vedholdenhed, consistancy og tålmodighed, kan du træne din voksne kat at blive børstet.

Gør det til en rutine, hvis du ikke allerede har, at PET / soignere din kat. Hver dag på samme tid, kæle din kat eller killing i flere minutter. Denne handling alene vil bidrage til at fjerne hår og hjælpe rette det.

Når Kitty kommer til dig at blive oplært / kælet, begynde at bruge en ovn vante eller en bomuldsklud viklet rundt om hånden.

Til sidst, købe en groomers mit. Det er en specialitet type mit brugt til at hjælpe med at fjerne skind. Når Kitty er vant til groomers mit, start skiftevis din berøring med groomers mit, med en pensel. Sæt MIT på den ene side, og en børste i den anden; skifte mellem de to. Når du er på dette niveau i et par dage, bør du være i stand til at soignere Kitty med børsten. Langsomt sænke antallet af 'kæledyr' med mit og øge antallet af 'kæledyr' med børsten.

Når Kitty tåler pensel, vil jeg foreslå du starter med mit og derefter skifte til børsten i Kitty daglige rutine. Det vil hjælpe ham til at føle, at han er ved at blive "elsket" og ikke blot børstet.

Barbering en kat - Kat pelsproblemer

Cat grooming og måtter - Jeg anbefaler ikke at barbere en langhårede kat eller killing, medmindre dyrlægen eller groomer kan se et behov for at; såsom måtterne er så dårlige, at de skaber problemer for din kat.

Katte har brug for deres pels til at beskytte deres hud mod solen, og andre mulige farer. Da de ikke sveder, at fjerne hår hjælper ikke dem med at forblive cool. Tværtimod kan det gøre dem til at føle varmere da solen vil nå deres hud.

Det er bedst at børste din langhårede kat i flere minutter hver dag, og gøre dette flere gange om dagen i de varme sommermåneder. Dette vil give dig mulighed for at fange de irriterende måtter, når de er små nok, at du nemt kan trimme dem ud.

Men når måtterne har dannet stramt nok til at være ved siden af ​​din kitty hud, så lad en velrenommeret-professionel groomer eller din dyrlæge fjerne måtter, da du seriøst kan skade din killing, hvis du forsøger.

Start badning killinger tidligt

Her er nogle badning katte råd: Du har allergi, og stadig ønsker et kæledyr. Lægen siger, at ugentlige bade vil bidrage til at mindske allergener på en kat. Med dette i tankerne, ville det være bedst at vedtage en ung kat eller en killing, så du kan træne hende til at tage et bad meget eaiser end en ældre kat.

Start den første uge du har killingen. En gang om dagen dunk hendes fødder i meget lavvandet, meget varmt vand. Derefter straks tørre hendes fødder og give hende en særlig behandling og opmærksomhed. Den anden uge, satte hende ned i vandet og lade hende stå i det i et par sekunder, og derefter trække hende ud og tørre hendes fødder altid efterfulgt af behandler. Mod slutningen af ​​den anden uge, skal du være i stand til helt at vaske hende.

Brug ikke en sprøjte i første omgang, vil vandsprøjt panik katten. Brug en plastik glas eller krus til at hælde vand over hendes krop. Hold alt, vand, sæbe, etc, ud af hendes øjne og fra hendes ansigt. Dette vil medføre panik, og kan irritere øjnene.

Kitty kan ikke lide at blive børstet

Cat uddannelse tip - Katte naturligt soignere sig selv og kan tage handling, når du forsøger at hjælpe dem.

Her er en kat grooming tip om, hvordan at få katte eller killinger komfortable med regelmæssig kat grooming - Prøv at købe to identiske børster. Begynd børstning din kat med en af ​​de pensler, da hun når rundt og griber den børste, lad hende få det. Derefter afhente den anden pensel og fortsætte børstning. Når hun tager fat i børsten, du bruger, bare hente den anden og fortsætte børstning.

Til sidst, vil din killing høre, at du ikke er såre hende, og at denne kat grooming faktisk føles godt.

En tøroffset bad for kitty

Katte Badning - Ingen Vand - Hvis din kat eller killing absolut ikke kan tåle at blive våd, så prøv med en tøroffset eller pulver shampoo eller give din kat en svamp bad med en fugtig klud.

Husk, jo yngre en kat er, når du begynder at bade hende, jo mere sandsynligt vil det være, at hun vil komme til at nyde en lejlighedsvis bad.
-Drs. Foster og Smith

Rengøring katte tænder

Her er en kat grooming tip, der vil gøre en stor forskel i din kat eller killing mundtlige sundhed. Nøglen til at få din kat til at tolerere at have sine tænder børstet, er at gøre det i små skridt over tid, og at være tålmodig og opmuntrende. Forsøge at børste flere gange om ugen med et barns tandbørste eller en fingerspids børste og en tandpasta beregnet til kæledyr.

Regelmæssige rengøring under anæstesi ved din dyrlæge er vigtig for at løse problemer ved roden linje. Venstre ukontrolleret, kan plaque oprustning på tænder i sidste ende forårsage infektioner, som kan føre til tab af tænder, gør spise smertefuld, og sætter dine katte indre organer under pres, derfor forårsager sygdom og for tidlig ældning.

Trin til Grooming en persisk kat

Trin for trin kat grooming metoder til en langhårede eller perser kat eller killing:

1. Brug det store tandede eller en kam med skiftevis lange / korte tænder for at kæmme pelsen tilbage fra den måde, det ligger. For tunge tykke frakker, kan det være nødvendigt at gøre dette i små dele. Sørg for du kam hele vejen til den underuld til at løsne og glatte og knuder eller er filtret. Brug altid ekstra forsigtig, når grooming maven og bageste følsomme områder.

2. Brug en baby pulver eller uparfumeret talkum siden, for at hjælpe børsterne lethed gennem pelsen ved at adskille de enkelte hår. Drys pulveret på kattens pels og arbejde med fingrene. Brug aldrig en stærkt duftende pulver, da dette kan irritere din kats følsomme næse, og / eller forårsage allergiske reaktioner.

3. Børste pelsen godt ved hjælp af første viresiden af ​​kombinationen børste. Være blid som wire børster kan bryde sarte hår. Brug korte streger, der bevæger sig ud fra kroppen i en fnugger bevægelse.

4. Brug derefter børste til at lægge pelsen tilbage til sin naturlige løgn.

5. Brug tandbørste til at soignere ansigtet.

6. slicker børste kan udelades, hvis det ønskes. Det anvendes hovedsageligt på halen og tilbage ende at tilføje ekstra dunethed til shows.

Omskrevet fra: The Complete Cat Book, som Paddy Cutts

Rengør Cat Too

Deres læge har givet dig oplysninger om, hvordan man lever med allergi, og en af ​​anbefalingerne er at bade dit kæledyr mindst en gang om ugen.
Ifølge vores medlemmer, har det medicinske område fastslået, at mennesker har en hyper-følsomhed over for proteinerne i feline spyt. Når en kat eller killing renser selve proteinerne i spyt forbliver på kattens pels. Når spyt tørrer, proteinerne skalle og forårsage symptomer på allergi.

Badning din kat eller killing en gang om ugen vil hjælpe med at fjerne disse og andre allergener. Der er flere produkter på markedet til at hjælpe med at fjerne allergener fra din hunds pels. Check med enhver dyrehandel eller din dyrlæge for anbefalinger.

En lunken bad

Brug lunkent vand i din kats bad. Undgå en hård spray og sprøjtning i hendes ansigt. Du kan ombryde din kat i et tyndt håndklæde og våd pels gennem håndklæde, derefter anvende shampoo. Skyl katten grundigt.

Et pedicureredskab først

Skæring katte negle og rengøring katte ører - inden hendes bad, trimme din kats negle og rense hendes ører. Brug et stykke vat dyppet i øre udrensning løsning til at rense omkring ydersiden af ​​ørerne. Check for en overflod af voks, øre mider eller andre øre problemer.

Dette er også et godt tidspunkt at tjekke din killing til sår, bylder, klumper og andre hudproblemer.
- Drs. Foster og Smith

Efterbehandling badning langt hår katte

Mere om badning langt hår katte - Her er en kat grooming og måtter tip til din langhåret kat: Efter badet, langhårede katte gavn af en ekstra børste ud og en føntørrer på en no-varme indstilling.

Daglige børstninger kontrollere allergener

Børstning din kat dagligt, vil styre løse hår i dit hjem, som vil hjælpe med at kontrollere en af ​​de allergener katte producerer.
Når kattens vask de forlader proteiner bag på deres pels; når de protein tørrer det bliver en luftbårne allergen.
Ved at børste din kat dagligt, vil der hjælpe med at fjerne løse hår og proteinet på det.

Cat Blade dårlig lugt

En kat med en vedvarende lugt problem kan have en skjult absces. Katte er meget gode til at skjule problemerne, og du skal være meget omhyggelig med at kontrollere for skjulte klumper eller buler. Hvis din kat går udenfor, er det i fare for at komme i slagsmål med andre katte (selv hunner kan kæmpe) eller at blive angrebet af hunde eller vilde dyr.

Nogle gange bylder eller infektion skjul i munden. Du må ikke se en indlysende problem, men når din kat grooms selv, hun faktisk overføre ildelugtende bakterier og toksiner til hendes pels. Et godt første skridt er en veterinær kontrol. Din dyrlæge kan se dybt ind i munden og afgøre, om der er en underliggende problem, eller hvis der er en anden medicinsk årsag. Et kursus af antibiotika kan være i stand til at rydde op på problemet.

Børst din kat forsigtigt

Børst din kat grundigt før hendes bad, er særligt skånsom mod huden, fordi det er tyndt og følsomme. Sørg også for at børste eventuelle måtter du kan finde. De er meget sværere at fjerne fra vådt hår.
Lidt af majsstivelse drysses på måtten kan hjælpe.
Efter dette trin, kan du pakke dit kats fødder i stretch gaze tape (fra din lokale apotek) for at forhindre hende i at skrabe dig.

Børster

Min favorit valg af pensel for indenlandske korte hår katte er en flad 'slicker' stålbørste. Denne type børste vil fjerne mere hår i en kortere tid. Daglige børstninger vil hjælpe med at kontrollere tarm hårboller, reducere kaste, og skabe en tid til limning med din killing. Flere børstninger hver dag er bedre i de varme måneder af året, fordi katte vil kaste deres vinterfrakke.

En blid oplevelse

Katte kan ikke lide at blive behersket, så jo mindre det føles som om du styrer hende under hendes bad, jo bedre. Tal i bløde toner og bruge et par dråber af en beroligende stof, hvis hun er meget nervøs.
Tegn på at din kat er ivrig omfatter ører og knurhår flad, hale hamrende og åben mund pustende.
- Drs. Foster og Smith

Hårløs Møbler til Company

Prøv at investere i covers til dit stof møbler. Jeg bruger mine håndlavede tæpper og hæklede tæpper til at dække mine møbler (og for at vise mit arbejde.) Denne måde, jeg fange det meste af den løse kat eller killing hår af dagligdagen, og træk tæpper fra, når virksomheden kommer.

Hårløs møbler, på et øjeblik.

Jeg vasker Disse og My Kitties '' særlige tæpper ', når jeg gøre resten af ​​strøelse.

For at fjerne hår fra sofaen dækker, skal du køre dem gennem tørreriet. De fleste af hår vil ikke komme ud i vaskemaskinen.

Få alt sammen før bad

Før du bader Kitty, får alt hvad du skal bruge sammen, før du hente hende.
Medtag et blødt håndklæde, negleklipper og en blød børste.
Brug en grooming handske eller fintandet kam for korthårede racer og en bred tand kam og en blød slicker børste til langhårede racer. Saml shampoo og balsam formuleret specielt til katte, vatkugler og vatpinde og øre rengøring løsning.
Sætte et håndklæde i bunden af ​​vasken, så hun ikke glider.

Badning en killing

Hvis du har planer om at bade din kat ofte, anbefales det at begynde at bade det som en killing. På denne måde vil vænne sig til vandet og rutine, og det vil være meget nemmere at træne som en killing stedet for at vente, indtil det er en voksen.

Værktøjer du skal bruge til langhårede katte

Her er en kat grooming tip til din langhårede kat: Ejere af langhårede katte som attesterer den absolutte nødvendighed af grooming dit lange hår kat dagligt. Den frygtede måtter er mere end grimme, de er en plage og vanskelig at fjerne, nogle kræver en tur til dyrlægen med anæstesi og mindre kirurgiske indgreb.

Der er 5 forskellige typer af kat grooming forsyninger foreslået til langhårede katte: bred tandet kam, stålbørste og børste kombination, metal kam med både lange og korte tænder, slicker børste og en tandbørste. Hvert værktøj har sin egen trin og alle anvendes i grooming af en langhåret kat.

Anbefalet af Paddy Cutts i "The Complete Cat Book '

Kontrollerende symptomer med rengøring

Du og din læge har fastslået, at du er allergisk over for dit kæledyr kitty, nu du står over for udfordringen at kontrollere symptomerne, så du kan holde ham.
Først og fremmest, er regelmæssig aftørring og støvsugning anbefales til løbende at fjerne allergener. Rene overflader med en løsning, der er un-duftende, eller allergivenligt at forhindre irritation (enkle løsninger såsom bagepulver / vand combo, eller endda Simple Green).
Fjernelse klud gardiner og tæpper er nogle af de mere radikale foranstaltninger, fordi de fælde allergener.
Et sidste forslag er at købe en luftrenser / filter til dit hjem. Det anbefales Købe en renser med en ionizer. Alt, rengøring og aftørring vil afioniseres luften i dit hjem og dermed gøre det vanskeligere for de menneskelige lunger til at udveksle ilt.

Min kat er Nysen

Katte og killinger lider øvre luftvejssygdomme ligesom mennesker; allergier, forkølelser, infektioner er blot nogle af dem. Men katte ikke komme sig dem så let som mennesker; de har brug for en dyrlæge bistand helt at komme sig.

Hvis de ikke kan se en dyrlæge, og få den rette medicin, vil de blive syg i lang tid, måske for resten af ​​deres liv.

Du bør tage din kat til dyrlægen for katte lægemidler til behandling af øvre luftvejssygdomme. Nogle humanmedicinske lægemidler er giftige for katte, og alle af dem er giftige i høje doser for mennesker.

Hvis du budget belastes, kontakte din lokale dyr husly / pound, ASPCA, humant samfund eller redning organisation. De vil have en liste over billige dyrlæger i dit område, og i nogle tilfælde kan de non-profit organisationer hjælpe dig betale for dyrlægeregninger.

Fjernelse Kitty Fur fra dit tøj

Du sætter dine bedste tøj til din aften i byen, og Kitty klatrede dem til at tage en lur.
En let middel til at fjerne kitty pels er at bruge nogen form for tape. Pakning, kontor, og gaffatape vil arbejde for at trække pelsen på dit tøj uden at beskadige stoffet.

Hvis du har hud allergier ....

Du ønsker at kæle dig kitty, men du bryder ud hver gang du rører hende.

En nem måde at petting din kat eller killing uden at røre hende, er ved at bære handsker. Du kan endda prøve en grooming mit rådighed på dyrehandlere eller online via forsyning butikker.

Og med alle allergi, skal du sørge for at tjekke med din egen læge for at bekræfte, hvad der er årsag til allergi og det bedste middel til bekæmpelse af symptomerne.

Jeg har ikke nogen bånd eller varen er for stor!

Du ønsker at fjerne kitty skind fra en klud element, der er for store til at bruge tape, eller du ikke har tid, eller du kan ikke finde indpakningstapen.
Bare sætte emnet i tørretumbler med et fugtigt håndklæde og køre det i omkring 20 minutter. Tørretumbleren vil trække pelsen fra, og lint fælde vil fange katteskind for dig.

Fjern skind fra møbler

For at fjerne kattehår fra dine møbler, vil flere forskellige typer af tape arbejde. Duct, pakning, og regelmæssig kontor tape lift hår off stof uden at beskadige stoffet på nogen måde.

Hvordan man laver en Cat Tree

Katte er skabninger, der elsker at klatre og ridse tingene af natur, hvilket er grunden til at give din indendørs kat med en kat træ er vigtig. Der er et par nemme måder at gøre en kat træ selv, hvis du ikke har lyst til at købe en.

Træ og Carpet

Du kan opbygge din egen kat træ ved hjælp af stykker af affaldstræ og tæppe, men du bliver nødt til at komme op med et design først. Hvis du ikke er alt for dygtige til at bygge ting, holde dit design enkel. Du skal bruge træ, tæppe, en boremaskine, et bord sav, en elektrisk hæftemaskine og en hammer og søm. Du vil blive at skære træet til at opfylde dine design specifikationer og dækker de platforme med tæppe; kan du også ønsker at bruge PVC rør til verticle understøtninger.

Konvertering af en Ladder i en Cat Tree

Hvis du har en ekstra stige på hånden, kan du gøre det til en kat træ. Stigen skal være den slags, der er formet som et omvendt "V" med trin på begge sider. Du skal også bruge krydsfiner, hammer og søm, nogle lærred eller denim (for at skabe en hængekøje, der vil hænge mellem de to nederste trin) hængende legetøj og reb. Du vil blive dække de krydsfiner med stof og om dem flade mellem to niveau trin, sømning dem på plads for at skabe platforme for din kat til at klatre og hvile på. Wrap rebet omkring benene på stigen for at gøre det fungere som et kradsetræ.

Hvordan at slippe af Cat urin lugt

Selvom dine katte er en del af din familie, og tilføje til den beroligende fornemmelse af dit hjem, lugten af ​​deres urin er bare unwelcoming. Hver gang du går ind i huset, stanken gør du lyst til at vende tilbage. Trinene nedenfor vil guide dig om, hvordan man kan slippe af cat urin lugt.

Slippe af med så meget urin som muligt

I det øjeblik du indser, at din killing har rodet op udenfor sin boks, svinge til handling og fjerne urinen før det tørrer op. Du skal blot skamplet området med et absorberende håndklæde.

Brug en Enzymatisk Cleaner at nedbryde Lugt og Stain

Denne renere udgivelser kulturer, der rent faktisk spiser urinen og dermed forbedre sanitære tilstand af hjemmesiden, samt lugt. Det er vigtigt at gøre en ordentlig job her, ellers kattene vil få øje området og jord det op igen.

Brug en Udpakning Wet Vac i Rengøring af området

Dette renere hjælper med at skylle området. Undgå brug af damprensere så meget som muligt, især hvor man har med et tæppe. Det anbefales, at du bruger koldt, rent vand.

Påfyld en Baking Soda Luftfrisker

Natriumbicarbonat er en komponent i bagepulver, der fungerer som en kraftig absorber af stærke lugte. Drys det på møbler og tæppe efter rengøring.

Med disse tips, vil det ubehagelig lugt være en saga blot.