Karriere: Opfølgning Etikette Tips

Kunsten at den opfølgning Telefonopkald

Hold din opfølgende telefonopkald kortfattet og fokuseret ved at holde disse mål:

1. Re-introducere dig selv og nævne noget du gjorde eller sagde interviewet til at hjælpe arbejdsgiveren huske dig.

2. Undersøg, om den position, du ansøger om er blevet fyldt. Hvis det er blevet fyldt, spørge, om der er en anden stilling til rådighed, der passer til dine kvalifikationer.

3. Hvis jobbet er stadig åben, så lad arbejdsgiveren vide, at du stadig er meget interesseret i jobbet.

4. Tryk kort minde arbejdsgiveren, hvordan dine færdigheder og erfaringer gør dig en ideel kandidat til jobbet.

5. Find ud af, om der er noget andet, du kan gøre for at hjælpe dig med at få jobbet, mens du venter på at høre fra dem.

Mail Time

Carry en tak kort med dig til din samtale, så du kan udfylde den og sende den, så snart du er færdig med at tale til den potentielle arbejdsgiver. Hvis du skriver en opfølgning brev, så gør det, så snart du kommer hjem og sende det med det samme. Fordi mail typisk tager 3-5 dage at nå frem, vil sende din opfølgende korrespondance omgående sikre, at det bliver leveret i rette tid.

Selvhævdende Marketing

Selvhævdelse er en attraktiv kvalitet i en medarbejder; aggressivitet er ikke. For at undgå at irritere en fremtidig arbejdsgiver med for meget opfølgning, overholde disse regler:

Lav en opfølgende opkald inden for 72 timer af din samtale. Hvis du ikke får et ja eller nej svar på det tidspunkt, vente endnu en uge, før du ringer igen. Hvis du ikke modtager et endeligt svar på det tidspunkt, spørge, hvornår det vil være hensigtsmæssigt for dig at ringe tilbage.

Hvis arbejdsgiveren beder om en vis tid uden telefonopkald, respektere hendes ønsker. Begrænse dig selv til en høflig tak note.

Takkekort

Hand skrive en kort tak note på en generisk kort til at følge op din samtale. Undgå nuttede design eller relateret humor. Du kan købe en billig pakke af generiske takkekort til enhver brevpapir eller stof butik.

Hvad skal medtages i et opfølgende brev

Opfølgningen brev bør være en standard business brev med mindst tre stykker.

Indledende afsnit: Tak arbejdsgiveren, re-introducere dig selv, tilstand, når du blev interviewet, og huske noget, der stod ud i interviewet.

Andet afsnit: Gentage dine vigtigste salgsargumenter og nævne noget relevant at du har glemt eller savnet under interviewet.

Afsluttende afsnit: Tak arbejdsgiveren igen, tilbyde at give yderligere oplysninger, hvis nødvendigt, og fortælle dem, at du vil kalde i et par dage for at finde ud af, om der er noget andet, du kan gøre for at få jobbet.

Kend din kilde

Husk dit interviewerens navn. Hvis det er muligt, få et visitkort eller se receptionisten for korrekt stavning og stillingsbetegnelse. Adresse alle opfølgende korrespondance til denne person.

Handlingsorienteret Opfølgning

Hold dit navn foran en potentiel arbejdsgiver og vise din begejstring for den åbne position ved at følge op hver interaktion med et telefonopkald eller en note. Medmindre arbejdsgiveren anmoder om, at du ikke, opfølgning efter disse interaktioner:

1. Efter at have sendt dit cv og dække brev

2. Efter at have modtaget en skriftlig bekræftelse af modtagelse til dit følgebrev og CV

3. Efter hver af dine samtaler

Hvornår skal Placer opfølgende opkald

Medmindre arbejdsgiveren anmoder ingen opkald, foretage opfølgning opkald inden for 48 til 72 timer efter interviewet. Dette giver arbejdsgiveren tid til at gennemføre andre interviews, men det er også usandsynligt, at arbejdsgiveren har gjort nogen beslutninger endnu. Mind arbejdsgiveren, hvem du er, og hvorfor du er den perfekte person for deres holdning.

Send en tak note

En nylig undersøgelse af amerikanske arbejdsgivere foretaget af online karriere tjenesten websted Quintcareers.com fandt, at arbejdsgivernes største yndlingsærgrelse ikke modtog en "tak" efter en samtale. Hvis du ønsker at gøre et godt indtryk, og skiller sig ud over publikum, sende en opfølgning tak note efter din samtale.

Format Din takkebrev

Som med al korrespondance med din potentielle arbejdsgiver, bør en opfølgende brev formateres som enhver standard business brev. Sørg for at medtage den dato, overskrift, hilsen, indledningen, krop, konklusion og underskrift. Selv hvis du føler, du er begyndt at danne et forhold med din potentielle arbejdsgiver under interviewet, er det bedst at holde din tone formel.