Karriere mål for moderne mode

Karriere mål for moderne mode


En række karriere mål for moderne mode studerende er til rådighed. Kommende studerende kan vælge at major i:

  • Fashion Design
  • Tilbehør Design
  • Fashion Marketing
  • Visual Merchandising
  • Fashion Production

Studerende, der vælger at studere moderne mode har en række træk til fælles. De skal være kreative, har et godt øje for farver, og har kyndige til at overveje ikke kun, hvad forbrugerne ønsker at bære nu, men hvad de har lyst til at bære i fremtiden. Forsøger at forudsige, hvad det offentlige opkøb vil finde attraktivt mindst en sæson i forvejen er ikke en let opgave at udføre, men kandidater fra moderne mode programmer får de nødvendige redskaber til at imødekomme offentlighedens behov for up-to-the-minut tøj valg.

Karriere mål for Modern Fashion Design

Hvis du vælger at forfølge en modedesign program, vil du lære at designe tøj ved hjælp af både traditionelle metoder og computer-genererede billeder. Studerende i et sådant program vil have den mulighed at udvikle deres individuelle sans for stil. Nogle modedesignere vil arbejde på en hel linje af tøj, mens andre vil fokusere på en bestemt type beklædning (sportstøj, badetøj, etc.). Den modedesigner tager de nødvendige skridt til at holde up-to-date på modetrends. Afhængigt af tjenestested, kan han eller hun udarbejde skitser i hånden eller ved hjælp af specialiseret software. Designeren er ansvarlig for udarbejdelse af mønstre at gøre op prøver, herunder udvælgelse af passende stoffer og farver. Designere, der er selvstændige erhvervsdrivende kan også være involveret i markedsføring deres egen linje af tøj.

Tilbehør Design

Tilbehør designere specialiserer sig i sådanne emner som smykker, hatte, paraplyer, sko, støvler, briller og strømper. De starter deres uddannelse i moderne mode lære grundlæggende design teknikker. Efter at have opnået et godt fundament i disse centrale emner, de flytter videre for at lære de særlige teknikker, der kræves for at designe funktionelle endnu stilfulde elementer. De kan arbejde med tekstiler, sten eller metaller i forbindelse med deres arbejde.

Fashion Marketing

Fashion Marketing studerende lærer begreber er forbundet med at vise mode merchandise. Gennem deres studier, de bliver bekendt med detail ende af mode, herunder butiksdrift og køber. Kandidater i dette program kan sætte vindue kommode, stylist eller butiksdrift praktikant på deres CV som en karriere mål for moderne mode.

Visual Merchandising

Den visuelle merchandising kandidat er sigtet for at skabe iøjnefaldende mode displays. De ønsker at vise en forhandlerens varer på en måde, der skaber potentielle kunde interesse. Hvis den visuelle merchandiser har gjort sit job, vil kunden holde op med at undersøge skærmen og være interesseret nok til at komme ind i butikken. Ideelt set vil denne interesse vende begyndende kunde til en egentlig én.

Fashion Production

Et program i mode produktion fokuserer på at lære de nødvendige færdigheder til at bringe en artikel i tøj fra idéstadiet til en færdig beklædningsgenstand. Eleverne lærer at tegne skitser og lave mønstre. De lærer også, hvordan du vælger stof til deres design. Fashion produktions- studerende også lære om den forretningsmæssige side af modebranchen; de udvikle de nødvendige færdigheder til at interagere effektivt med produktionsvirksomheder og distribution. Kandidater i dette program kan fungere som kostume designere, mode købere, eller designere.

Når man overvejer karriere mål for moderne mode, er der en række valg til rådighed for de studerende. Fashion design er kun ét aspekt af denne spændende branche. Hvis du er interesseret i mode som afsætningsmulighed for din kreativitet, skal du overveje alle muligheder, før du foretager dit endelige beslutning om en karriere.