Karriere i Vildtbiologi

Karriere i Vildtbiologi


Hvis du kan lide forskning, vilde dyr, og arbejder udendørs, karriere i dyreliv biologi er værd at overveje.

Om Vildtbiologi

Arbejdet som dyreliv biolog er meget lig at arbejde som zoolog. Du vil blive observere og analysere levende vilde dyr i deres naturlige habitat. I nogle tilfælde vil vildtbiologer studere døde dyr for bedre at forstå deres struktur. Karriere i dyreliv biologi omfatter studiet af vilde dyrs oprindelse, hvordan de opfører sig (og hvorfor de opfører sig på den måde), sygdomme, og livsprocesser. Vildtbiologer også indsamle data fra dyrenes miljø til at analysere virkningerne af land og vand. En af de primære bekymringer for vildtbiologer er, hvordan mennesker er at påvirke dyrenes eksistens. Som dyreliv biolog, er du velkommen til at specialisere sig.

Potentielle Karriere

Potentielle karriere med et dyreliv biologi grad:

  • Wildlife chef: Bestem og opretholde passende dyrearter befolkninger. Bevare og forbedre levesteder. Ledelsen kan være manipulerende (direkte eller indirekte skiftende numre ved at fjerne dyr, ændring af levering af fødevarer, og så videre) eller frihedsberøvende (beskytte de vilde dyr fra eksterne faktorer).
  • Bevarelse officer eller vildt warden: patruljere området, hvor de vilde dyr er til for at sikre, at folk følger de love, når det kommer til fiskeri, fældefangst dyr, jagt og meget mere. De kan også sikre, at alle licenser retningslinjer er opfyldt så godt. Foretage anholdelser for trafik krænkelser, du kører eller båd under indflydelse af alkohol eller narkotika, og mere. De til tider blive involveret i at løse forbrydelser, der blev begået i ørkenen, herunder jagt mord.
  • Wildlife biolog: Undersøgelse, klassificere og analysere vilde dyr i deres miljø. Bedømme virkningerne på miljøet har på dyrene. Forskning sygdomme, livshistorier, relationer, udvikling og genetik dyrene og skrive rapporter om resultaterne. Design-programmer, der forhindrer spredning af sygdommen blandt vilde dyr.
  • Wildlife biolog assistent: Assist dyrelivet biolog i indsamling af data og andre opgaver, som er tildelt.

Potentielle arbejdsgivere og Job Outlook

Du kunne finde ansættelse i:

  • Private eller non-profit institutioner eller organisationer, såsom feriesteder, lejre, skov konserves, parker og turisme boards
  • USDA Forest Service
  • National Park Service
  • Bureau of Land Management
  • US Fish and Wildlife Service
  • Skoler og universiteter

Konkurrencen om de Vildtbiologi job er hård, og at feltet kun vokser lige så hurtigt som gennemsnittet (omkring ni procent fra 2006 til 2016 i henhold til BLS.gov. Men de penge til rådighed til forskningsbevillinger er ikke sandsynligt at vokse i samme takt .

Også ifølge BLS.gov, median indtjening for en dyreliv biolog i 2006 var $ 53,300. Den laveste 10 procent tjent $ 32800; den midterste 50 procent tjente $ 41,400-67,200; de øverste 10 procent tjent over 84580 dollars.

Karriere i Vildtbiologi: Krav

På nogle områder, skal du bruge en Ph. D til at gøre arbejdet ved hånden, og de holdninger, vil være meget vanskeligt at opnå. Men for dem, der har bachelor og masteruddannelser, vil der være mindre konkurrence, fordi de er mere tilbøjelige til at forfølge ikke-videnskabsmand jobs inden biologi. Med minimum være en fire-årig grad, skal du have tjent en bachelor i biologi. Nogle job kræver særlige kurser eller fokus, såsom mammalogy, vildtforvaltning eller forskning, genetik, eller dyr økologi.

For nogle job, må du kun bruge en blanding af de uddannelsesmæssige krav og erfaring, der svarer til bacheloruddannelsen. Nogle positioner, såsom bevarelse officer eller vildt fængselsinspektøren, kræver, at du deltager politiskolen i tillæg til at få din uddannelse. Krav varierer fra stat og arbejdsgiver.

Afsluttende tanker

Hvis du er interesseret i en karriere inden for dyrelivet biologi, vil du sandsynligvis brug for mindst nogle college uddannelse at få din fod i døren. Men de arbejdspladser inden for området er varierede og omfatter alt fra desk job til markarbejde. Job konkurrence vil være størst med højere uddannelsesniveau, og håbet om at sikre videnskabsmand job. Forventes markedet at vokse samlet med en gennemsnitlig hastighed på mindst gennem året 2016.