Karriere Beskrivelser

Karriere Beskrivelser

Før du foretager en beslutning, hvad felt, du gerne vil arbejde i, er det vigtigt at se på karriere beskrivelser for de forskellige typer af job til rådighed for folk med de nødvendige færdigheder til at arbejde i det pågældende erhverv. Du ønsker ikke at tilbringe en betydelig mængde tid forfølge karriere uddannelse eller akademiske studier på et bestemt område, medmindre du er sikker på, at du faktisk er interesseret i at søge beskæftigelse i et job, der er relateret til det felt, du studerer.

At vælge en studieretning

Start med Dine interesser

Når du vælger en studieretning, det er helt sikkert vigtigt at overveje dine interesser og evner. Men disse er ikke de eneste vigtige faktorer at overveje, når der træffes beslutninger om karriere forberedelse træning. Hvis du tror kun om hvad du kan lide at studere, kan du finde dig selv at bruge en masse tid og penge at lære oplysninger, der interesserer dig, men som ikke vil overføre et erhverv, som du er interesseret i at forfølge. Det er derfor, det er vigtigt at se på karriere beskrivelser relateret til bestemte studieretninger, før de beslutter, hvilken vej at forfølge.

Find ud af om de Work

Hvis der er særlige studieretninger, der interesserer dig, er det en god ide at gøre nogle forskning i den type job, du vil blive kvalificeret til efter konkurrerende uddannelse i dette område. Dette vil give dig mulighed for at træffe en informeret beslutning om, hvilke af dine interesser måtte danne et solidt grundlag for et karrierevalg, og hvilke der kan være bedre egnet som hobby sysler for dig. Kig på mere end bare stillingsbetegnelser, fordi de ikke altid male et fuldstændigt billede. Ser man på hele karriere beskrivelser er en langt bedre måde at få den indsigt, du har brug for at gøre en klog valg.

For eksempel ideen om at arbejde som en indretningsarkitekt appellerer til mange mennesker, der har tendens til at være kunstnerisk og interesseret i hjemmet design og indretning. Men virker, mest succesfulde indretningsarkitekter som selvstændige virksomhedsejere. Derfor, uanset hvor interesseret man er i indretning, hvis du ikke har nogen interesse i at starte, drive og markedsføre en lille virksomhed, er der en god chance for, at dette ikke kan være den bedste fagområde for dig at forfølge. Din interesse for dette område, kan dog angive, computerstøttet udarbejdelse, indgåelse af kontrakter, eller hjem forbedring kan være gode valg for dig. Den bedste måde til at starte regne ud, at arbejdspladser i disse relaterede erhverv kan være rigtige for dig er at se på karriere beskrivelser for de holdninger, der synes at appellere til dig.

Hvor finder Karriere Beskrivelser

Spørg om professionel hjælp

Der er flere måder at lære detaljer om karriere beskrivelser af bestemte erhverv. Hvis du er indskrevet i high school eller college, kan din vejleder eller faglig vejleder kunne give dig oplysninger om, hvilke typer af job er tilgængelige for personer, der studerer forskellige felter. Hvis du ikke er i skole, kan du være i stand til at få tilsvarende oplysninger fra en rådgiver i din lokale One Stop Career Center eller fra en karriere rådgiver eller coach.

Occupational Outlook Handbook

Den mest omfattende online-ressource for jobbeskrivelser er Occupational Outlook Handbook. Leveret af USA Department of Labor, denne gratis ressource har detaljerede oplysninger om hundredvis af erhverv. Denne let at søge online guide til karriere opdateres hvert år, og indeholder oplysninger om karriere beskrivelser, uddannelsesbehov, betaler forventninger, og mange andre forhold, der kan være nyttige for personer, der forsøger at træffe beslutninger om deres karrierevalg. Den Occupational Outlook Handbook side indeholder også oplysninger om statens specifikke arbejdsmarkeder, som kan være meget vigtig information at have, når du vælger en besættelse.

Tal med fagfolk inden

Når du har indsnævret din karriere søgning til et par felter, der virkelig fange din interesse, er det en god ide at tale med mennesker, der arbejder i området for at få en stadig bedre billede om, hvad besættelsen er virkelig gerne. Folk, der har erfaring på et bestemt område, kan være de bedste kilder til præcise karriere beskrivelser. De kan give dig et unikt perspektiv, der kan hjælpe dig med at få en reel følelse af besættelsen.

Gør dit valg

Gennemførelse i hele forskning, før du vælger en karriere kan hjælpe dig med at træffe kloge valg om, hvad fagområde, du skal forfølge. At have en realistisk forståelse af, hvad forskellige jobs indebærer kan gøre det meget lettere at vælge uddannelsesmuligheder, der bedst binde dine interesser og evner til en karriere felt, der passer til dig.