Karriere Beskrivelse for en advokat

Karriere Beskrivelse for en advokat

Hvis du tænker på at gå ind i det juridiske område, er det en god idé at sikre, at du forstår de forskellige opgaver og jobfunktioner, der falder ind under en nøjagtig karriere beskrivelse af en advokat. Hvis dine ideer om hvad der er involveret i at arbejde som advokat er baseret på, hvad du har set i film og på tv, er der en god chance for, at du ikke rigtig har et præcist billede af, hvad der er involveret i den daglige job pligter en advokat. De fleste advokater bruge meget mere tid uden for en retssal, end de gør argumenterer sager foran en dommer og jury.

Forstå Career Beskrivelse for en advokat

Der er muligheder for advokater til at arbejde i en række forskellige indstillinger. Nogle advokater arbejder i privat praksis, enten som selvstændige advokater eller som associerede eller partnere i store advokatfirmaer. Mange advokater arbejder også for store virksomheder, som virksomhedernes personale advokat. Yderligere jobside for advokater er: by, amt, stat og føderale retshåndhævelse; statslige organer; og retshjælp samfund.

Uanset indstillingen beskæftigelse, karriere beskrivelse af en advokat indebærer juridisk rådgivning og vejledning, samt at deltage i retssager aktiviteter, når det er nødvendigt. Selv om mange mennesker tror, ​​at praktiserende advokater tilbringer størstedelen af ​​deres tid i retten, er det en kendsgerning, at mange af de aktiviteter advokater udøver på vegne af deres kunder eller arbejdsgivere er designet til at holde en retssag fra fremrykkende til niveauet for at skulle være hørt i retten.

Arbejdsopgaver

Advokater udfører en bred vifte af opgaver på daglig basis, afhængigt af, hvad deres kunder eller arbejdsgivere har brug for på et givent tidspunkt. Advokater tilbringer megen tid at udfylde papirarbejde og poring over juridiske publikationer og lovgivning. Mange advokater bruge tid at gennemføre undersøgelser, interviewe vidner, forske forbi retssager, udarbejdelse og revision af juridiske kontrakter.

Practice Specialties

I nogle tilfælde kan advokater, der ejer små virksomheder har almen advokatpraksis. Det er mere almindeligt, men for advokater at specialisere sig i et bestemt aspekt af loven. Advokater typisk specialisere sig i enten civil- eller strafferetten. De, der specialiserer sig i civilretten kan yderligere koncentrere deres fokus på bestemte typer af spørgsmål, såsom: arbejdsret, skilsmissesagen, skattespørgsmål, og mere. De, der specialiserer sig i strafferetten ofte koncentrerer deres praksis om repræsentere enten sagsøgere eller sagsøgte.

Forberedelse til en juridisk karriere

Karriere Beskrivelse for en advokat

Hvis du er interesseret i at blive en advokat, skal du først nødt til at opgradere fra jurastudiet og videregive Bar eksamen i staten (eller stater), hvor du planlægger at drive advokatvirksomhed. Forud for at blive optaget på jurastudiet, skal du tjene en bachelorgrad og sidde for Law School Admission Test (LSAT) eksamen. Nogle personer forfølger pre-lov grader som forberedelse til jura, men dette er ikke nødvendigt. Folk indtaste jura efter at tjene bachelor-grader i en lang række områder, herunder historie, statskundskab, business, kommunikation, og mange andre uddannelser.

Lov skole optagelse er baseret på en bred vifte af variabler, herunder LSAT scoringer, bachelor kvotient, ansøgning essay kvalitet, referencer og andre faktorer. De øverste lov skoler typisk modtage mange flere ansøgninger, end de er i stand til at acceptere hver valgperiode, og søger accept kan være ganske konkurrencedygtig.

Lov skolen selv er en intens træning oplevelse, der kræver en betydelig mængde af kurser og studier. Det tager typisk tre år af fuldtidsstudier afslutte den krævede kurser. De fleste studerende bruger tid i løbet af deres lovgivning skoleårene interneringen for et advokatfirma eller arbejde som dommerfuldmægtig for at få hands-on erfaring på området.

Efter eksamen fra jurastudiet, før du er i stand til at udøve advokatvirksomhed, skal du bestå Bar eksamen. Når du har gjort dette, vil du være berettiget til staten licensure, som vil kvalificere din indtaste praksis af lov og arbejde som professionel advokat.

Start din juridiske karriere

Når du er klar til at komme ind i arbejdsstyrken som en autoriseret advokat du finde dig selv konfronteret med den opgave at finde beskæftigelse. Husk, at advokat vikarbureauer kan være en værdifuld ressource for personer, der søger beskæftigelse på det retlige område. Uanset om du anvender til at arbejde for et advokatfirma, i selskabsret, eller i retshåndhævelse, skal du kunne dokumentere, at du har de færdigheder arbejdsgiverne kigge efter i nye advokater. Sørg for at du er i stand til at vise potentielle arbejdsgivere, at du forstår det grundlæggende karriere beskrivelse af en advokat.

.