Karpaltunnelsyndrom Behandling

Karpaltunnelsyndrom Behandling
Ikke alene videnskabelige fremskridt bringe innovationer og gøre vores arbejde lettere, men, desværre, det medfører også nye sygdomme. Forskere giver triste fakta om synsnedsættelse, flere spinal lidelser og stigende tilfælde af karpaltunnelsyndrom, der var sjældne i de seneste år. Denne medicinsk tilstand opstår, når median nerve komprimeres ved håndleddet.

Der lider af karpaltunnelsyndrom?

Mens tidligere det var hovedsagelig en erhvervssygdom af maskinskrivere og chauffører, nu listen over de erhverv, hvis "ejere" er påvirket af syndromet er blevet mærkbart længere. Risikoen gruppe omfatter alle, der bruger en computer på jobbet.

Hvad er årsagen Karpaltunnelsyndrom?

Dybest set, karpaltunnelsyndrom udvikler på grund af forkert placering af dine håndled, når du arbejder. Det er især risikabelt, når du nødt til at skrive hele dagen lang. Større symptomer er følelsesløse fingre og palmer, hævelser og endda smerter i alvorlige tilfælde. Arvelig tilbøjelighed til mulige ændringer i knogler og led bidrager til risikoen meget. Selvfølgelig vores krop er i stand til at tilpasse sig forskellige arbejdsvilkår, men hvorfor sætte dit helbred og ydeevne i fare?

1-3 minutter lange massage aktiverer din krop, 3-4 minutter lang bringer afslapning.

Massage til Undgå Karpaltunnelsyndrom

  • Gnid håndfladerne og fingre sammen.
  • Gnid bagsiden af ​​den ene hånd med håndfladen på den anden.
  • Interlace fingrene. Ret dine arme foran dig med håndfladerne ud.
  • Self-massage starter med tommelfingrene. Embrace tommelfingeren på den ene hånd på sin base med pege- og tommelfingeren på den anden hånd. Trykker tommelfingeren, bevæge sig langsomt opad fra basen til neglen. Gentag fire gange. Derefter massere tommelfingeren på den anden hånd. Gør det øvelse for hver finger, skifter hænder. Når du er færdig, ryste dine håndled godt flere gange og gnid håndfladerne sammen.
  • Har de samme bevægelser som i den foregående øvelse, men omfavne fingrene i siderne og igen bevæge sig fra bunden til søm.
  • Gør det samme med den anden side, men omfavne fingrene i siderne og igen bevæge sig fra bunden til søm.
  • Massage knoerne på den ene hånd med tommel- og pegefinger anden side. Gør det samme med den anden side.
  • Massage midten af ​​håndfladen på den ene hånd, så - den anden.

Intensiteten af ​​alle disse øvelser afhænger af, hvordan du føler. Du skal føle sig godt tilpas, mens du gør dem.

Når du er færdig med denne selv-massage, ryste dine håndled flere gange og slappe af at sidde i en stol, hvis det er muligt.

Sådan sidder du rigtigt foran Computer

Korrekt ergonomi på arbejdspladsen er afgørende for at forebygge denne tilstand og lignende sygdomme. Det anbefales, at du holder dine hænder vandret til bordets overflade. Hold aldrig hænderne højere end albuerne. I denne position, blodet strømmer ud af hænderne, som skader væv af fingre og håndflader. Ligeledes kan smertefulde fornemmelser være forårsaget af dårlig blodcirkulation - som et resultat, vævene får mindre ilt og næringsstoffer. Du kan også læse artiklen om den korrekte arbejdsstillinger, når foran din computer.

Sådan Vedligehold Hand Health

Forkert placering af hænder er også dårligt for huden som vores hånd hud er meget tynd og indeholder lidt spæk og collagen. Disse faktorer bidrager til accelereret aldring af huden, så bortset fra ordentlig ergonomi, er du nødt til at anvende nærende cremer med komponenter, der stimulerer blodcirkulationen.

Hvad gør man hvis man lider af karpaltunnelsyndrom

Hvis du har undladt at forhindre negative effekter, og du føler ubehagelige fornemmelser i dine hænder, høre sundhed specialister. Behandlingen af ​​moderat karpaltunnelsyndrom indebærer ikke tager medicin. Massage og øvelser vil løse problemet effektivt. Men alvorlige tilfælde kræver operation rettet mod at frigøre komprimeret nerve.

Smukke hænder er en af ​​vores kvindelige aktiver. Holde dem sunde og flot!