Karakteristik af Great Sundhed / fitness klubber

1. Køreplan til succes. Store klubber har en klart defineret vision, der identificerer og formulerer målet mod, de kanaliserer deres ressourcer og energier. Vision er den standard of excellence, som den indsats, alle i organisationen kan bedømmes. Det er det benchmark, der holder hver ansat på sporet.

2. Alle de rigtige grunde. Store klubber udviser en moralsk kerne der er baseret på etisk forsvarlige principper. Deres værdier inspirere tillid og hjælp rally personale for at opnå et fælles mål. Store klubber kender forskellen mellem at gøre deres bedste og gøre det rigtige. Fra top til bund, medarbejdere i store klubber udviser høje niveauer af integritet, ærlighed, troværdighed, loyalitet og stolthed i deres mission og deres bedrifter.

3. Mere end to ærter i samme pod. Store klubber har en unik kultur, som ofte let skelnes fra de andre klubber på markedet. En clubâ € ™ s kultur ligner kulturen i et land. Det indebærer en integreret mønster af overbevisninger, adfærd, skikke, viden og traditioner.

4. Personer rigdom. Store klubber ser deres ansatte som deres største aktiv. I den forbindelse store klubber se deres personale som hjertet af organisationen. Som sådan, de gør en samordnet indsats for at skabe et arbejdsmiljø, der gør det muligt for medarbejderne at udføre deres opgaver på det maksimale niveau af produktivitet og potentiale.

5. pletfri. Virkelig store klubber er utrolig ren. Lige så vigtigt, er alle de ansatte, herunder manager, føler en følelse af personlig ansvarlighed for at holde alle aspekter af klubben rent.

6. arbejdsplads allierede. Hver stor klub har en samlet "team" af medarbejdere, der interagerer med hinanden i jagten på et fælles mål. En stor klub har en arbejdsplads miljø (atmosfære), hvor medarbejderne er villige til at gøre, hvad det tager at gøre det job, der skal gøres, og hvem påtager sig ansvaret for deres indsats og sætter en ære i det endelige resultat.

7. Samme sted, samme ansigter. Store klubber typisk medarbejdere, der har været med dem i en længere periode. Fastansatte personale har en tendens til at inspirere loyalitet fra clubâ € ™ s medlemmer. Medlemmerne kender dem, ligesom dem, og har tillid til dem. En sådan loyalitet forbedrer oplevelsen et medlem opnår på anlægget, samt forbedrer clubâ € ™ s fastholdelse medlemskab niveauer.

8. Få budskabet. Store klubber er i stand til at kommunikere effektivt med både deres medlemmer og deres ansatte. De udvikler systemer, der tillader medlemmer for nemt at kommunikere med ledelsen om deres oplevelser i klubben, god eller dårlig. De gør det til en vane at altid reagere på Medlemsforslag € ™ s tilbagemelding inden for mindst en 48-timers periode, hvis ikke før. Som sådan er disse klubber konstant søger feedback fra deres medlemmer ved hjælp af sådanne værktøjer som fokusgrupper, undersøgelser og one-on-one diskussioner.

9. Godt brugte penge. Store klubber investere deres indtjening i deres faciliteter. Ved at deltage i sådanne aktiviteter som indkøb af nyt udstyr, reparation af slidte områder, tilføjer de nyeste tjenester, og at sikre, at anlægget er aldrig forældet, store klubber viser deres medlemmer og deres medarbejdere, at de er forpligtet til at yde en positiv oplevelse for alle involverede.

10. Ret sted, rette tid. Svarende til ejendomsmarkedet, placering er en af ​​de bedste indikatorer for succes i sundhed / fitness club forretning. Oftere end ikke, er store klubber placeret i områder, der er tæt på de rigtige demografi og bekvem adgang.

James A. Peterson, Ph.D., FACSM, er en freelance skribent og konsulent i sport medicin. Fra 1990 til 1995, Dr. Peterson var direktør for sports medicin med StairMaster. Indtil da var han professor i fysisk uddannelse på USA Military Academy.


Copyright 2010 af American College of Sports Medicine.