Kaptajnens stol Ab Øvelse

Kaptajnens stol Ab Øvelse

Kaptajnens stol ab motion er en af ​​de bedste og mest effektive metoder til at styrke dine mavemuskler. Kaptajnens stol ab øvelse er udført på en standard stykke udstyr findes i de fleste fitnesscentre. Brug den til at styrke din mave er nemt.

Anatomi af maven

Din mavemuskel gruppe består af et sæt af seks muskler, der strækker sig fra dine ribben til dit bækken. De seks musklerne i underlivet er:

 • Rectus abdominus - Dette er den muskel, der ofte omtales som en "six-pack". Det strækker sig fra forsiden af ​​bækkenet til forsiden af ​​ribbenene. Rectus abdominus anvendes til spinal fleksion.
 • Tværgående abdominal - Denne muskel er dybt inde i maven, der strækker sig mellem ribberne og hofterne. Det understøtter og indeholder dine organer. Det giver også trunk stabilitet i lateral fleksion (bøjning til siden) og støtter vejrtrækning ved at tvinge luft ud af lungerne under udånding.
 • Interne obliques - Disse muskler er et par muskler dybt inde i din mave, der løber langs dine sider. De forbinder fra forsiden af ​​hofte til rectus abdomnius. Interne obliques støtter rygsøjlen, bækken og ribben. De støtter også indholdet af din mave. Musklerne anvendes i spinal fleksion, rotation og lateral fleksion.
 • Eksterne obliques - Dette par af muskler ligger over (tættere på overfladen end) de interne obliques. De når fra bunden af ​​ribberne på forsiden af ​​dit bækken i en "V" form. Din eksterne obliques hjælpe med kuffert fleksion og trunk rotation. De støtter også indholdet af din mave og støtte udånding.

Hvorfor Stærke mavemuskler er vigtige

Dine mavemuskler yde støtte til din krop, og er en vigtig del af kroppens kerne. Core styrke er nødvendig for en god kropsholdning og er afgørende i forebyggelsen af ​​rygsmerter. Centrale muskler stabilisere din rygsøjle og bækken. Din kerne muskler er også medvirkende til en sund vejrtrækning funktion og support orgel. Andre muskler i kernen omfatter din lavere tilbage muskler, hofte muskler (flexors, adduktorer), erector spinae og gluteus muskler.

Kaptajnens stol Ab Øvelse

Udførelse kaptajnens stol ab øvelse er let at udføre og yderst effektiv. Ifølge en 2001 amerikansk Råd Exercise (ACE) undersøgelse, kaptajnens stol er en af ​​de mest effektive maveøvelser. Det styrker rectus abdominus samt interne og eksterne obliques.

 1. Hvis du vil bruge kaptajnens stol, optrappe til stolen med ryggen fast mod rygstøtten. Hold skinnerne. Med en kontrolleret bevægelse, hæve dine knæ til brystet og sænk dem langsomt. Gør dette for omkring 10-15 reps i 1-3 sæt.
 2. Den vigtigste del af at bruge kaptajnens stol er, at alle bevægelser skal kontrolleres. Swinging dine ben eller stole på momentum signifikant nedsætter effektiviteten af ​​øvelsen og kan føre til skade.
 3. Hold dine knæ bøjet. Lige ben fokusere mere på hip flexors end mavemusklerne. Da din hofte flexors tendens til at være en af ​​de stærkeste muskelgrupper i kroppen, der udfører hoftebøjer styrke øvelser uden at være opmærksom på balance hele kernen kan føre til rygsmerter. En af de førende årsager til rygsmerter er ubalance mellem hoftebøjer styrke og styrken af ​​de resterende centrale muskler.
 4. Støtte korrekt kropsholdning og form ved at holde fladt ryggen mod puden. Må ikke arch din ryg.

Andre effektive abdominal øvelse

Ifølge ACE, er der flere andre øvelser, der er meget effektivt til abdominal styrke.

 1. Cykel motion
 2. Crunches på en træningsbold
 3. Lodret ben stykket
 4. Reverse crunch
 5. Torso Track
 6. Lang arm stykket
 7. Fuld lodret crunch
 8. Ab Rocker

Uanset om du går efter en seks pack, eller blot søger stærke, sunde mave, kan kaptajnens stol motion og de andre effektive maveøvelser anført ovenfor med til at give dig stor abs og en sund, stærk kerne.