Kapitel Bøger til Kæmper Læsere

Kapitel Bøger til Kæmper Læsere


Kapitel bøger til kæmper læsere tilbyder lidt noget ekstra at tilslutte læserens opmærksomhed og holde det gennem varigheden af ​​snesevis eller endda hundredvis af sider. Selv om nogle børn er naturlige bookworms, andre er ikke nær så begejstret for læsning.

Kapitel Bøger til Kæmper Læsere

Selvom masser af kids 'bøger er spændende, det kræver noget særligt at gøre en tilbageholdende læser holde vender sider. Hvis du ikke er sikker på, hvad der vil gøre det trick, starte med at tale med børnebassin bibliotekar, som sandsynligvis vil være i stand til at anbefale et par titler, der vil passe dine børns interesser og læseniveau.

Genrer

Selv bøger af enhver art har beføjelse til at fange et barns opmærksomhed, er der et par specifikke genrer, der har tendens til at være særligt tiltrækkende for modvillige læsere.

  • Nonfiction - Biografier, kan bøger af fakta, encyklopædiske-type mængder og andre faglitterære bøger bar nogle børn til tårer, men de fængsle andre. Hvis du har et barn, der er virkelig interesseret i et bestemt emne, såsom insekter, dyr eller kemi, relevante faglitterære titler er ideelle.
  • Adventure - Adventure bøger har nonstop action, som er perfekt til børn med korte opmærksomhed spænder. Der er meget lidt nedetid i disse bøger, så det er svært at miste interessen, selvom du kæmper med noget af materialet.
  • Humor - Børn elsker at grine, og det er en del af grunden til, at joke bøger vil aldrig gå ud af stil. Hvis du ønsker at få dit barn en sjov bog, selv om, at du forstår hendes sans for humor, fordi noget, der er helt hysterisk til en barn kan helt baffel anden.
  • Sport - Unge atleter og børn, der elsker at se sport på tv er tilbøjelige til at nyde sport-tema bøger, også. Der er ikke helt så mange af dem som der er andre kapitel bøger til kæmper læsere, så konsultere en bibliotekar om hjælp til at plukke de bedste titler.
  • Horror - Husk RL Stine og hans Goosebumps serien? En dreng, der er bare en lille smule bange ved hvad han læser er et barn, der er tilbøjelige til at holde læsning hele vejen til slutningen af ​​denne bog.
  • Grafiske romaner - En del af grunden til, at mange børn ikke gøre godt med kapitel bøger er fordi bøgerne er slet ikke visuelt orienteret. En grafisk roman er forskellige; det er fortalt gennem tegneserier og billeder, som kan være meget mere interessant at en visuel lærende.

Serie Books

Kapitel Bøger til Kæmper Læsere

Serie bøger er nogle af de bedste valg for kæmper læsere, fordi de har de samme klassiske figurer i hver volumen, og børn, der kan lide de tegn kan flyve gennem hele serien med en forbløffende tempo. Følgende bøger er ikke alle skrevet specielt til modvillige læsere, men de har bevist igen og igen at være interessant, sjov og spændende nok til at holde selv de mest urolige børn opmærksomhed.

  • Wimpy Kid serie af Jeff Kinney - Kan du ikke lide at se en masse ord på siden? Intet problem. Disse historier, featuring sjove midterste schooler Greg Heffley, får at vide, dels gennem personlig fortælling, dels gennem tegneserier. Kinney tegninger er enkle, udtryksfulde, og grine-out-højt sjov.
  • Kaptajn Underbukser serie af Dav Pilkey - Hvis du har et barn, der revner op til enhver omtale af undertøj eller badeværelse humor, deler disse bøger med hende! De er på den korte side for kapitel bøger, så de vil sandsynligvis være hurtig læser selv for de mest tilbageholdende læsere, og de har masser af billeder til at sætte fut i teksten.
  • Chet Gecko serie af Bruce Hale - Disse smarte, sjove bøger ikke er for lange, og siderne let flyve ved. Hovedpersonen, en Gumshoe gecko der er i folkeskolen, er vittig og underholdende, så læser bøger vil ikke lyst til arbejde. Bedst af alt, hvis dit barn viser sig at elske dem, han kunne blive optaget i et stykke tid, da der er mere end et dusin bøger i serien fra 2010, og Bruce Hale stadig skriver.
  • Harry Potter-serien af JK Rowling - Dit barn har sandsynligvis været levet under en sten, hvis hun ikke har læst disse endnu, men hvis det er tilfældet, hun er i en behandler. Harry Potter-bøgerne er absolut spændende, som det fremgår af det faktum, at de har betaget millioner af børn og voksne over hele verden. Alene længde nogle af de senere bøger kan være truende for børn, der virkelig ikke kan lide at læse, men chancerne er, at når de rammer det punkt i serien, vil de være så involveret, at de ikke engang vil pleje.

Gør Reading Fun

Går gennem et kapitel bog kan føles som "skolearbejde" til mange, især for børn, der har problemer opholder sig stadig, eller som lærer bedre visuelt. En masse tekst på en side kan være skræmmende, men heldigvis er der nogle utrolige børnebogsforfattere arbejder i dag, der har en iboende forståelse af, hvad det kræver at tilslutte en kid opmærksomhed. Når det kommer til bøger, der er noget for alle, selv kæmper læsere.