Kanin Proof havehegn

Kanin Proof havehegn

Kaniner kan ødelægge en have. De spiser planter og endda grøntsager og efterlader dig med ingenting. Den eneste praktiske måde at holde kaniner ud af din have er ved hegn dem ud. Ikke alle hegn er kanin bevis, dog. Du skal sørge for din hegn har flere specifikke kvaliteter til at holde ud Mr. Cottontail.

Kvaliteter af en kanin Proof Fence

 • Lille mesh: De fleste Havehegn er trådnet. Hønsenet fungerer bedst, som endda baby kaniner ikke kan klemme sig igennem sine åbninger.
 • Kanin Proof havehegn

  L-formet ledning på Rabbit-Proof Fence

  Begravet tråd: Kaniner er i stand til at grave i de fleste hegn. Det er vigtigt at begrave din hegnet mindst en fod til at forhindre kaniner fra blot grave under den. Den mest effektive måde at begrave din hegnet er at grave en grøft omkring otte inches lang. Læg ledningen i renden danner en L form med L vender udad. Så udfyld i renden. Denne L form er mest effektiv til at holde kaniner fra gravende ind i din have.

 • Elektrificeret hegn: Sætte en "hot wire" eller elektriske hegn omkring ydersiden bunden af ​​hegnet vil chokere enhver skabning forsøger at grave sig ned under eller trænge igennem den. Du har brug for to varme ledninger, en, der er to inches fra jorden og en, der er fire inches fra jorden. Når kaninerne rører de to ledninger, det lukker et kredsløb og stød dem. Hvis du bruger en oplader beregnet til en have hegn, vil det ikke dræbe kaniner, bare afvise dem.
 • Højde: Kaniner kan ikke klatre godt og kan ikke springe for høj. Et hegn, der er en gård i højden er helt passende at holde kaniner ud.

Kommerciel Rabbit Proof Hegn

Der er ikke mange kommercielle kanin bevis hegn. Tre, der er specielt lavet til at holde kaniner ud af din have, er:

 • Easy Have Hegn EF2001 Rabbit Fence 50 ft Kit - 32 tommer H -Dette kit i en boks indeholder alt hvad du har brug for at bygge 50 meter af kanin hegn. Du kan købe ekstra kits og knytte dem til vedlægge et større område. Sættet indeholder fire poler hjørnerne, 3 'ved 50' af gnavere hegn, 15 jorden stave, 50 selvlåsende bånd, drev kasket, jordspyd og tre gate lukning kroge. Fordelen ved dette sæt er, at det indeholder alt hvad du behøver at sætte op 50 meter af hegnet. Ulempen er, at hegn er ikke høj nok til at begrave en fod af hegnet, så kaniner kan grave under det. Det er prissat under $ 300 for alt.
 • . Have Zone gard'n Hegn Rabbit Guard, 28 cm x 50 m -. Denne tråd er specielt designet til at holde kaniner ud af haven, med små mesh firkanter i bunden og større dem i toppen. Det er dog ikke høj nok til at begrave en fod i jorden og stadig have det være høj nok til at holde kaniner fra at gå over det, så de kan grave sig ned under den. Det koster under $ 30.
 • YARDGARD 28 i x 50 ft PVC Rabbit Gard Garden Hegn -.. Denne vinyl belagt trådhegn er designet til at holde kaniner ud af haven så godt. Det har små mesh firkanter i bunden og større dem i toppen for at holde alle kaniner ud. Igen, det er ikke høj nok til at begrave en fod i jorden og stadig have det være høj nok til at holde kaniner fra at gå over det, så de kan grave sig ned under den. Saml det op for omkring $ 40.

Opbygning af en kanin Proof Fence

Supply List

 • Stål hegnspæle - én per ti meter af hegnet
 • 60 tommer bred hønsenet - nok til cirkel haven
 • Fence clips (normalt sælges med hegnspæle) - fem per indlæg
 • Skovl - at grave grøften
 • Ledninger og haven elektrisk hegn oplader, valgfri

Vejledning

 1. Købe hønsenet, der er mindst 60 inches høje. Dette vil sikre, at hegnet er mindst 36 inches høj, når den er færdig.
 2. Kanin Proof havehegn

  L-formet ledning på bunden af ​​hegnet

  At opbygge en kanin hegn, er det nødvendigt at have stål hegnspæle hver ti meter. Eventuelle yderligere fra hinanden og wiren afskalninger i midten og kaninerne kan komme igennem det.

 3. Du bliver nødt til at grave en grøft ene fod dyb og otte inches lang i bunden af ​​hele hegnet.
 4. Læg hønsenet i renden danner en L form, der vender ud mod ydersiden af ​​hegnet.
 5. Fastgør ledningen til polerne, trække det stramt. Brug fem wire klip per post til fastgøre tråd, en i toppen, en i bunden, og resten ligeligt fordelt mellem de to klip.
 6. Udfyld renden med snavs.
 7. For ekstra sikkerhed, kan du vedhæfte to ledninger, en på to inches og en på fire inches fra jorden og elektrificere dem med en have elektrisk hegn oplader.

Rabbit Proof Have

Kaniner er søde, undtagen når de spiser din have til jorden. Følg disse anvisninger og tips, og du kan nyde at se kaniner uden at bekymre sig om dem at spise dine grøntsager.