Kan udøve Really Forlæng dit liv?

Hvis du huffing og puster på gym i håb om at leve længere, her er nogle gode nyheder: Med en sund øvelse program, du bare kan snyde døden ved et par år eller endnu længere. Og til de naysayers der hævder, at de ville foretrække at nyde en stillesiddende eksistens end en længere en, motion forbedrer også generelle livskvalitet - at forhindre ømhed, smerter og skrøbelighed, der ofte plager inaktive folk i deres sølv år.

Kan udøve Really Forlæng dit liv?

Hvad forskningen siger

Ifølge en undersøgelse ledet af National Cancer Institute, folk, der deltager i fysisk aktivitet i deres fritid leve så meget som 4,5 år længere end deres stillesiddende kolleger. Og jo mere du træner, jo længere vil du sandsynligvis til at leve.

Efter tegner sig for andre liv-forventede faktorer, fandt forskerne, at mennesker, som fik CDC-anbefalede 2,5 timers moderat motion om ugen, eller blot 1,25 timers kraftig motion om ugen, levede i gennemsnit 3,4 år længere end ikke-motionister. De, der fik det dobbelte mængde aktivitet levede et gennemsnit på 4,2 år længere end stillesiddende mennesker. Endnu mindre mængder af motion synes bedre end slet ingen, som folk, der fik bare halvdelen af ​​den anbefalede mængde motion udvidet deres liv ved næsten to år.

Hvorfor Motion hjælper forlænge livet

En af de vigtigste fordele ved motion er en forbedring af hjerte-kar-sundhed. Aerobe aktiviteter som gåture, jogging og svømning er vist at reducere risikoen for hjertesygdomme, som er det nummer et dræber af både mænd og kvinder i USA. Aktiviteten gør dette ved at hjælpe til at reducere "dårlige" LDL-kolesterol i blodet samt ved at sænke blodtrykket.

Motion hjælper også at opretholde en sund vægt og forbedrer blodsukker for at forebygge diabetes. Vægtbærende aktiviteter, herunder gang og løb, men ikke cykling eller svømning, hjælpe med at opbygge knogletæthed for reduceret osteoporose risiko, hvilket igen mindsker risikoen for farlige knoglebrud.

Styrke-øvelser, som omfatter løfte vægte, der tager en Pilates klasse eller laver push-ups og lunges, også hjælpe med at bekæmpe invaliderende lidelser, der kan gøre alderdommen elendige for nogle, såsom gigt og rygsmerter. Ifølge CDC, en undersøgelse af seniorer med moderat til svær slidgigt i knæet viste en 43 procent reduktion i smerte, samt nedsat handicap, efter blot 16 ugers styrketræning. I nogle tilfælde udøvelsen arbejdede endnu bedre end medicin.

Forbedret Mental Health

Ud over de fysiske fordele, motion er godt for din følelse af velvære. Aktiviteten prompter frigivelse af endorfiner og andre feel-good kemikalier i din hjerne, fremme lykke, mens de kæmper depression. Og en undersøgelse sponsoreret af det amerikanske Veteran anliggender fandt, at depression kortere levetid ved næsten fem år.

For dem, der ikke frygter døden, kan motion også bidrage til at bevare din selvtillid i alderdommen, hjælper dig med at vedligeholde din værdighed sammen med din uafhængighed. Stillesiddende mennesker er mere tilbøjelige til at blive svag, har brug for hjælp med opgaver som transporterer dagligvarer og rengøring og til sidst endda badning.

Heldigvis motion er gratis for alle, og bliver behageligt - selv vanedannende - når du gør det til en vane. Så for en lang, sundt liv, komme ud og begynde at bevæge sig.

Kan udøve Really Forlæng dit liv?

Vil løbe maraton Forkort dit liv?