Kan Penge købe dig kærlighed?

Sociologer har opdaget, at pengene stadig kan købe du elsker. Dog bør de "køber" ikke mangler penge til at lykkes.

Kan Penge købe dig kærlighed?

Den "kan ikke købe Me Love" Song er en myte

Den Mintel forskning selskab har besluttet at finde, om materialet velfærd på den person påvirkede hans succes i personlige liv. Den berømte sang kan ikke købe mig kærlighed ved Beatles var en smuk myte. Det er muligt at købe kærlighed, men det helt afhænger af, hvor meget en person tjener.

Indkomst & Love Linked

Det viste sig, at jo højere indkomst er, jo højere er sandsynligheden for at finde et kærlighedspartner kunne være. Kun 4% af de rige mennesker (med indkomst over 50.000 pounds per år) har aldrig faldet i kærlighed. Jo mindre mængde af mennesker årlige indkomst, at de værre chancer finde kærlighed, de har - med 9,500 pounds af indkomst per år og mindre end det, at antallet af mennesker, som ikke kan finde kærligheden, stiger til 17%.

Gøre det som Celebs

Indtægten fra omkring 50.000 eller mere, forudsat gennemsnit fem kærlighed perioder levetid. Hvad menes der her er gensidig følelse, og ikke nogle hemmelige unreturned hengivenhed. Generelt har moderne populærkultur stærkt forenklet problemet. Berømtheder er konstant at blive gift og skilt. Monogame mennesker er nu opfattes som sorte får, og samfundet følger stjernerne adfærd. Derfor, hvis tidligere folk bruges til at falde i kærlighed og starte en familie en eller to gange i livet, er dette antal steget med flere gange i dag.

Online Dating fører til mere Partnere

At penge nu er forbundet med succes i kærlighed synes temmelig nysgerrige efter at Mintel analytiker Richard Cope. Flere og flere mennesker betaler for forskellige dating-tjenester, der er designet til at hjælpe dem med at finde en elsket en. Og jo flere penge du har, jo flere muligheder møde ham / hende. Det fører naturligvis til at have flere partnere. Tidligere til det overvældende antal mennesker bruges stifte bekendtskab på arbejdet, med hjælp fra venner og natklubber. I dag har internettet blevet den vigtigste metode til kommunikation.