Kan Music løse Amerikas fedme problem?

Fitness-eksperter har konstateret, at lytte til optimistiske musik, mens de udøvede vil hjælpe dig med at få mere ud af din træning. Især for aerob træning, musik er en stærk motivator.

Måske den mest almindelige brug for musik er som en afledningsmanøvre for at tage dit sind ud af, at du træner. Musikken distraherer dig fra træthed, så du kan fokusere på din træning. Lytte til musik har potentiale til at forbedre dit humør, også. Det positive stemning betyder, at du kan knytte nydelse med motion og være mere tilbøjelige til at prøve det igen.

Forskning viser de rytmiske kvaliteter musik tendens til at efterligne mønstre af fysiske færdigheder. Derfor kan musik øge hvor hurtigt du hente nye bevægelser og bevægelse færdigheder. For dem, der føler, de er født med to venstre fødder, kan musik gøre dig mere koordineret ved at hjælpe til at udføre den foreløbige med mindre forvirring.

Lytte til den rigtige form for musik kan tilføje en ekstra dimension til din træning. For eksempel har mange konkurrerende atleter slid hovedtelefoner, før de løb. Nogle af dem lytter til hurtigt tempo musik for at få deres adrenalin flyder og få glade for den kommende konkurrence, mens andre lytter til langsommere tempo musik at berolige angst eller nervøsitet.

Så hvordan kan du vælge musik til din træning? Denne første afhænger af intensiteten af ​​aerob træning valgte. Det antal gange hjertet slår i minuttet, eller BPM, har brug for at være i overensstemmelse med tempo eller hastighed af aktiviteten. For eksempel, hvis du er svømning ved hjælp af brystsvømning med en hastighed på 100 slag i minuttet, overveje musik, der spiller på 100 slag i minuttet. Eller du kan vælge musik, der spiller på 120 slag i minuttet og svømme med ét slag hver anden beats, for en swimming hastighed på 60 slag i minuttet.

Musik kan også "programmeret" at gå fra opvarmning til at målrette puls og tilbage til en cool-down hvilende tempo for at lukke. Warm-ups giver ilt til musklerne; reducere ømhed og risikoen for skader. Nedkøling tillader blodet at blive pumpet tilbage op til dit hjerte og hjerne.

Så næste gang du mangler lidt motivation til at komme ud og motion, overveje opladning op at iPod eller mp3-afspiller og tørnes op for lyden til din yndlingssang. Det kan meget vel ændre dine følelser omkring motion ... samt eventuelle opfattelser om de unge lads.