Kan jeg tage min canadiske bil til USA skal man bo?

Kan jeg tage min canadiske bil til USA skal man bo?


Hvis du er ved at flytte til USA fra Canada, er det naturligt at ønsker at bringe dit køretøj med dig. Heldigvis i de fleste tilfælde, kan du tage din bil med dig at bo. Der er et par ting, du skal gøre, før flytningen, dog.

Syv trin til at flytte din bil til USA

Der er flere vigtige overvejelser at flytte med din bil. Du bliver nødt til at tage din bil gennem tolden, sikre, at det lever op til relevante miljø- og sikkerhedsstandarder, og tage sig af registrering og forsikring af bilen i USA.

1. Sørg for din bil Opfylder Miljømæssige standarder

Før dit træk, skal du foretage et par forberedelser. En af de vigtigste er at sikre, at dit køretøj opfylder de miljømæssige standarder i USA. Ifølge Environmental Protection Agency (EPA), Clean Air Act kræver, at alle importerede biler opfylder de nuværende amerikanske standarder for luftforurening. Før du krydser grænsen, skal du udfylde EPA Form 3520-1 og bevise, at dit køretøj overholder standarderne.

Der er et par måder, du kan sikre dit køretøj opfylder disse standarder:

 • Kontroller, om din bil er identisk med den version af køretøjet fremstilles til salg i USA. Dette gælder kun for køretøjer fremstillet før 2001. EPA opretholder en komplet liste over USA-identiske køretøjer. Hvis din bil er på listen, opfylder standarderne.
 • Kig på dit køretøj til en etiket emissionerne fra køretøjer. Dette vil blive placeret under kølerhjelmen af ​​bilen eller lastbil. Er etiketten angiver, at køretøjet opfylder emissionsstandarder US EPA? Hvis den gør, er du klar.
 • Hvis din bil ikke har mærket og er ikke på listen over identiske køretøjer, skal du få en erklæring fra amerikanske repræsentant for den oprindelige producent bevise, at køretøjet opfylder de relevante standarder. Denne erklæring skal være skriftlig og indeholde bilens køretøjets identifikationsnummer (VIN).

Det er vigtigt at bemærke, at de økonomiske partnerskabsaftaler regler kun anvendelse på køretøjer, der er 21 år eller nyere på tidspunktet for indrejse i USA. Hvis din bil er ældre end 21 år og har ikke været ændret siden dens oprindelige tilblivelse, vil din canadiske registrering opfylder EPA krav. Du kan også være fritaget, hvis din bil er modificeret til brug med en handicappet.

2. Sørg din bil møder os sikkerhedsnormer

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har også specifikke krav til importerede køretøjer, og du bliver nødt til at bevise, at din canadiske bil møder os sikkerhedsstandarder, hvis det er mindre end 25 år på tidspunktet for indrejse i USA. Ifølge NHTSA køretøj Import retningslinjer for Canada, skal du bruge følgende for at importere din bil:

 • Bilen skal have en etiket fra den oprindelige producent attesterer, at det opfylder de føderale motorkøretøj sikkerhedsstandarder i USA. Du kan finde denne mærkat i førersiden dør.
 • Du skal også have et brev fra den oprindelige producent om, at køretøjet opfylder disse standarder. Brevet skal være på officielt brevpapir og reference bilens VIN.
 • En udfyldte amerikanske transportministerium HS 7 Erklæring Form

Ligegyldigt hvilken alder dit køretøj er, kan det ikke bære en bjærgning titel.

3. Etablere ejerskab

Du bliver også nødt til at bevise, at du ejer den bil, du vil bringe ind i USA. Denne dokumentation for ejerskab kan være den oprindelige titel til bilen, en bekræftet kopi af titlen, en original faktura eller transportdokument, udenlandsk registrering eller en slutseddel.

Derudover skal du bevise dit ejerskab af eventuelle dele, du har føjet til køretøjet, da du købte den. Du kan gøre dette ved at præsentere din kvittering.

4. Rengør bilens Undervogn

Ifølge US Customs and Border Protection, vil du også nødt til at sikre bilens undervogn er ren, før du passerer gennem Told. Det amerikanske Department of Agriculture kræver, at alle importerede biler være fri for fremmed jord. Stop ved en bilvask umiddelbart før Told. Hvis du sender din bil, har undervognen rengøres før afsendelse.

5. Gå gennem tolden

Når du har samlet de økonomiske partnerskabsaftaler og NHTSA former og bevis for ejerskab, er det tid til at gå igennem tolden. Du skal bruge Customs and Border Protection Form 7501. Du kan udfylde denne formular ud før tid for at spare tid ved grænsen, eller en Told officer kan hjælpe dig med den formular, hvis du har alle dine andre papirer i orden.

Sørg for at anmode om en kopi af din godkendte formular til dine optegnelser. Det vil være nødvendigt for at registrere din bil.

6. betale told på din bil, hvis nødvendigt

US Customs and Border Protection bekræfter at du ikke behøver at betale told eller importafgift på din bil, hvis du kan bevise du har ejet det i et år eller mere. Hvis du har ejet din bil for mindre end et år, skal du betale en afgift på 2,5% på købsprisen eller Kelley Blue Book værdien af ​​dit køretøj. Du skal præcist rapportere dette canadiske bil værdi på din Told formular.

7. Registrer dit køretøj i USA

Når du når dit nye hjem, skal du registrere din bil i din tilstand. Ifølge US Customs and Border Protection, skal du bruge din godkendte Customs and Border Protection Form 7501 for at gennemføre registreringen.

Forvent at betale en registreringsafgift til staten. Beløbet vil variere afhængigt af køretøjet og statens regler. Du vil modtage dine nye nummerplader på dette tidspunkt også. Når din bil er registreret, og du har din nummerplader, er du færdig med importen.

Altid konsultere Institut for motorkøretøjer i Staten, som du bevæger dig. De vil give dig specifikke krav til registrering af køretøjet.

Biler du kan ikke tage

Der er et par situationer, der kan forhindre dig i at bringe din bil i USA for at bo:

 • Bilen opfylder ikke EPA regler for emissioner.
 • Bilen blev ikke fremstillet i henhold til US NHTSA standarder.
 • Din bil har ikke en klar titel der viser, at du er ejer og køretøjet ikke er en bjærgning bil.

Vigtige overvejelser om at importere en canadisk Car

Det er vigtigt at være opmærksom på et par ting under importen:

 • Instrumentbrættet speedometer vil have kilometer i timen i større skrift end miles i timen, men de amerikanske veje liste hastighedsgrænser i miles i timen. Dette vil ikke komme i vejen for at importere din bil, men det er meget vigtigt at huske, når du kører.
 • Sælge din bil senere kan kompliceres på grund af speedometer og kilometertæller mærkning. Men du er juridisk i stand til at sælge din bil i USA.
 • Hvis du sender din bil til USA, ikke indlæse den med dine ejendele. Ifølge US Customs and Border Protection, dette sætter dine husholdningsartikler med risiko for brud under inspektion og kan bremse eller stoppe importen til din bil.
 • Hvis du kører din bil over grænsen, kan du bære din husholdningsartikler. Dog skal du erklære dem på Told.

Organisation er nøglen

I mange tilfælde er det absolut muligt at bringe din canadiske bil til USA for at blive. Men organisationen er nøglen. Har din papirarbejde i orden, før du krydser grænsen og ved, hvad der venter på Told. Snart vil du og din bil være at starte et nyt liv i dit nye hjem.