Kan jeg få gratis musik downloads på Kazaa?Kazaa, gratis musik download service, er et Peer to Peer (P2P) fildeling netværk udgivet af Sharman Networks. Brugerne er primært at dele musikfiler, er det dog muligt at finde videoklip, lydbøger, og software samt.

Disclaimer

Selvom Kazaa og andre P2P programmer er ikke ulovligt, downloade og dele copywritten materiale er. LoveToKnow ikke tolerere brugen af ​​P2P programmer til ulovlige formål. Brug venligst disse programmer ansvarligt og dele kun gratis musik og andre frit kan fordeles medier. Lær mere om Downloading Legal Music.

Kan jeg downloade gratis musik på Kazaa?

Lovene er forskellige internationalt, men med undtagelse af Australien, hvor webstedet er ulovligt, er juryen stadig ud over, hvordan at regulere den slags steder. Inherent, er ikke ulovlig fildeling tjenester; Men handel med ophavsretligt beskyttede filer ved hjælp af disse tjenester er ikke lovligt. Nogle store mængder brugere af musik deling netværk er blevet sagsøgt af de store pladeselskaber, men for nu, har sagerne været kontroversiel, langt mellem, og koncentrerede sig om mennesker, hvis forbrug var så høj, at vække mistanke om dem profiterer fra deres downloads .

Tænker om at sælge sange, du har downloadet? Gå ikke der Husk:. Downloading og deling ophavsretligt beskyttet materiale er ulovligt!

Hvordan får jeg Kazaa gratis musik download?

Gå til www.kazaa.com, hente P2P-software, og du er væk! Softwaren vil bede dig om alle de oplysninger, den har brug for, ligesom hvor at gemme dine downloadede filer.

Hvordan bruger jeg det?

Indtast hvad du søger i søgefeltet, og klik på søg. Du kan begrænse din antallet af resultater ved at indsnævre din søgning til kun lydfiler, eller hvad din sag kan være. Antallet af dine resultater vil afhænge af antallet af andre brugere, der er logget på netværket på det tidspunkt. Hvis du vil hente sporet, skal du blot klikke på "Download" og kontrollere dens status ved at gå til "Traffic" skærm. Du kan lytte til musik i Kazaa-programmet, lytte til musik i det program, du normalt bruger, brænde sporene på en cd eller overføre dem til en mp3-afspiller.

Sitet indeholder også "premium indhold" gennem Altnet. Disse spor er kendetegnet ved en guld ikon i dine søgeresultater. De skal købes, for varierende priser, selvom det ofte er der en gratis prøveperiode. Da du betaler et gebyr til indehaveren af ​​ophavsretten til disse filer, de, som dem, der er blevet stillet til rådighed af kunstneren gratis, er fuldt ud lovlige.

Brug af Kazaa for Musik

P2P-netværk giver dig mulighed for at dele filer på en anden persons computer - på godt og ondt. Nogle gange vil den fil, du henter ikke være, hvad det annonceret sig at være. Nogle gange vil det være kun halvdelen af ​​sangen, en live-version, eller blot 12 minutter af statisk. Nogle mennesker har fået hofte til tanken om at optage deres egne sange, der giver fil navnet på en populær sang og kunstner, og finde deres vej til din spilleliste på den måde. Forbered dig på lejlighedsvis skuffelse.

Ud over sporet er noget andet, nogle gange etiketter og kunstnere forsøger at modvirke fildeling af deres sange ved at oversvømme netværket med filer, der skælder dig for at forsøge at tjekke deres sang uden forgrenede tilknytning over kontanter. Du kan blive afskrækket fra at forsøge at hente deres sange igen!

Dette site er et godt sted at finde populær musik og en rimelig mængde indie ting på tværs af genrer, men det mere obskure du går, jo mindre er risikoen for at finde. Soulseek kunne være et bedre sted at finde mere under-the-radar musik.

Kazaa er gratis, men den pris, du betaler, er i pop-up annoncer. I USA, kan du købe en version af det for 29,95 dollar, som blokerer pop-ups. I mangel heraf, gør dig klar til at blive spurgt "Hvilken af ​​disse kvinder er Jennifer Aniston?" mange, mange gange. Husk, at betale et gebyr for at bruge Kazaa tjenesten gør ikke deling ophavsretligt beskyttede filer juridisk; at gebyret ikke går til musik kunstnere eller etiketter for de filer, det simpelthen betaler Kazaa for deres tjeneste.

Sikkerhed er naturligvis en bekymring for enhver P2P-netværk. Kazaa har indbygget nogle minimale sikkerhed ved hjælp af et produkt kaldet Bulldog, men du bør altid være forsigtig med, hvad du downloader. Brug ikke P2P-netværk, medmindre du har anti-virus beskyttelse på din computer. Programmet forbliver kører, når du lukker skærmen, for at give dine picks til at holde downloading, og det giver andre adgang til dine filer. For ekstra sikkerhed, tilsidesætte dette og lukke hele programmet, når den ikke er i brug.