Kan 'Ice Cream Cleanse "rent faktisk arbejder?

Hvis den seneste fad kost er værd sin salt, kan du være i stand til at tabe sig ved at spise noget, men en af ​​Amerikas livretter: is. Ja, det lyder skørt, men nogle mennesker faktisk anbefale spiser noget, men den frosne behandler at hjælpe dig med at kaste pounds.

Kan 'Ice Cream Cleanse "rent faktisk arbejder?

Sådan må det Ice Cream Cleanse

Måske ikke overraskende, at is kost blev co-skabt af en iværksætter, der driver en is butik i Venedig, Californien. Hun hedder Kippy Miller, og hun formulerede "rense" sammen med en yogi ved navn Guru Jagat, som ejer en Kundalini yoga studio nabo til Kippy butik.

Kosten består af fem pints af is hver dag. Ikke bare en hvilken som helst sort vil gøre, dog. De må kun bruge Kippy eget mærke af rå kokos ice cream, som er mejeri-fri og sødet med lokal økologisk honning.

Planen er også meget specifik omkring hvilke varianter du skal spise. Den første måltid på dagen er kokos creme, efterfulgt af appelsin fløde, mørk chokolade og Himalaya brand salt, Master Cleanse (Kippy laver en Master Rens is, der indeholder citron og cayenne ligesom drink i den berømte lemonade kost), og endelig (til dessert?) "superfood" ice cream.

Er det rent faktisk arbejder?

Som out-der, som det synes, anekdotiske beviser tyder på, at kokos is kost faktisk kan arbejde. Gizmodo reporter Brent Rose testet det ud i fire dage - den anbefalede varighed - og tabte six pounds. Hans kæreste gjorde rense med ham, og mistede fem pounds. Desværre vægten alle returnerede i weekenden, så snart de begge begyndte at spise almindelig mad igen. Rose vandt endda en ekstra pund.

Journalisten og hans kæreste også oplevet nogle bivirkninger på is kost. De følte syge til deres maver, havde problemer med at sove og oplevet nogle ubehagelige tarm problemer. De udviklede også dårlig ånde og higede sundere mad.

Bør du gøre det?

Hvis du overvejer at forsøge denne diæt dig selv, blive advaret: manglen på næringsstoffer kan tage en vejafgift på dit helbred. Din krop har brug for en bredt sortiment af fødevarer, herunder korn, proteiner og grøntsager, og vil ikke fungere ordentligt på is alene.

Der er også spørgsmålet om fedt. Rose beregnet hans daglige fedtindtag til at være 280 procent af den anbefalede daglige tilførsel, og hans mættet fedt indtag til at være 820 procent af den anbefalede daglige tilførsel. Selvom mættet fedt fra frisk kokos ikke er vist at have samme arterie-tilstopning effekter af mættet fedt fra kød og mejeriprodukter, disse tal tyder på en alvorlig kosten ubalance.

Ernæring til side, nogen vægttab på alvorligt restriktive diæter som denne er næsten meningsløst, fordi vægten kommer lige tilbage så snart du stopper. Det er også umuligt at tabe six pounds af fedt i blot fire dage, også mens fastende. Det er fordi at miste en enkelt fedt pund kræver en 3.500-kalorie underskud. Odds er, at is kost fører til en hel masse vand tab, ligesom de fleste andre FAD kostvaner.

Den is kost kan synes roman, men forsøger det ville være en tåbelig bestræbelse. Hvis du ønsker at tabe sig, holde sig til den prøvede og sande metode til at reducere kalorieforbrug og få mere motion. Du vil forbrænde fedt, føler sig bedre og har en renere sundhedsattest.

Kan 'Ice Cream Cleanse "rent faktisk arbejder?

Hvad dælen er Werewolf Diet?