Kan Fruit gøre dig fedt?

Frugt giver en naturlig energikilde for kroppen samt vigtige vitaminer og antioxidanter. Selvom frugt har "naturlige" sukker er der stadig mange fordele for kroppen. Naturligt sukker i frugt ikke hæve blodsukkeret på samme måde som raffineret eller forarbejdede sukker.

Sukker findes i frugt kaldes fruktose. Fruktose omdannes til saccharose og glycogen i kroppen. Fruktose er næsten 1½ gange sødere end tabellen sukker, men har langsommere konvertering til blodsukker. Så sukker, der kommer fra naturlige frugter har en langsommere absorption end raffineret og forarbejdede sukker (tabel sukker). Sukker er vanedannende; Derfor, jo mere du spiser, jo mere vil du ønsker. Raffineret sukker er helt afladet af næringsstoffer, så alt hvad du spiser er enkel kulhydrat.

Forbrugende overdreven sukker over en periode kan føre til svækkelse af knoglerne. Sukker er lagret i leveren som glykogen og leveren kan kun holde så meget. Efter leveren kapacitet overskrides, er overdreven sukker frigives til blodbanen i form af fedtsyrer. Kroppen vil derefter tage disse fedtsyrer til andre dele af kroppen til opbevaring.

Frugt og / eller 100% naturlig frugt valg er din bedste mulighed. Frugter, der er spises med huden på siges at have en lidt langsommere absorptionshastighed, hvilket betyder dit blodsukker vil ikke spike.

Frugt er let og hurtig for on-the-go ernæring. Frugt er en glimrende kilde til følgende væsentlige næringsstoffer:

1. Fiber - forbrugende 20-25 gram fibre om dagen har vist sig at reducere forekomsten af ​​fedme og regulere fordøjelsessystemet. Fiber kan også reducere forekomsten af ​​koronararteriesygdom.

2. Kalium - er optimal for at opretholde en sund blodtryk og forebygge slagtilfælde ved at hjælpe i ordentlig muskelsammentrækning.

3. Vitamin A - hjælper med at holde huden og øjnene sunde og beskytter mod infektion. A-vitamin er også vigtigt i dannelsen af ​​knogler og tænder, hjælpemidler i fedt oplagring og beskytter mod forkølelse, influenza og infektioner

4. Vitamin C (ascorbinsyre) - er en kraftig antioxidant, der er nødvendig for de fleste metaboliske funktioner i kroppen, herunder vævsvækst og reparation, binyre funktion og sundt tandkød.

Sunde vaner for at huske på:

  • Prøv at spise 2-3 portioner frugt om dagen - 100% frugt, ikke kunstigt flavored emner
  • Spise hele frugter i stedet for at drikke dine frugter vil reducere kalorier og sukker per portion (for eksempel: 1 appelsin = ca. 70 kalorier, 1 kop reelle appelsinsaft = ca. 120 kalorier)
  • Kig efter 100% frugtsaft (10% frugtsaft betyder, at 90% af dit valg drik har en masse ekstra sukker og fyldstoffer)