Kan en Mortgage Company skylder dig penge til en afskærmning

Kan en Mortgage Company skylder dig penge til en afskærmning

Kan et realkreditlån selskab skylder dig penge for en afskærmning? Mens svaret er undertiden ja, oftere end ikke, at svaret er nej.

Hvornår kan en Mortgage Company skylder dig penge til en afskærmning?

Når et realkreditlån selskab griber dit hjem for at udelukke, at selskabet sælger dit hjem. De kan gøre dette i en tvangsauktion, hvis de kan finde købere, eller de kan opføre hjem med en ejendomsmægler. I begge tilfælde, långiver sætter en pris for det hjem, der er lig med det beløb, de har brug for at få dækket på lånet. Så hvis du skylder $ 100,000 på realkreditlån, som regel banken vil starte udbudsprocessen for huset på $ 100.000 eller mere.

Så hvad sker der, hvis krig udbudsprocessen opvarmer og huset går for $ 110,000 eller 115,000 dollar? I den situation, at svaret kan et realkreditlån selskab skylder dig penge til en afskærmning er ja. Banken kan ikke bare holde de penge, der overstiger det beløb, de har betalt. Mens de får lov til at tage den samlede saldo på lånet, samt alle gebyrer og omkostninger (herunder advokatomkostninger for afskærmning og gebyrer, de betales til en ejendomsmægler eller til auktionen) Hvis der er noget tilovers, at pengene går til dig.

En sjælden Forekomst

Selvom det er teoretisk muligt at få penge tilbage fra en afskærmning, desværre er det ikke sker meget ofte. En stor del af grunden til det ikke sker er fordi normalt en person er afskærmet på, når de ikke har andre muligheder. For eksempel, hvis en person kan sælge den hjem til hvad der er skyldige -eller tæt til it fleste mennesker ville vælge at over en afskærmning. Faktisk vil mange mennesker selv prøve at arrangere en kort salg, hvor de sælger huset for mindre end skylder men långiver accepterer at tage dette beløb som fulde tilfredshed af gælden. Hvis huset er værd så meget mere end hvad du skylder på it nok til at dække banklån plus alle bankens omkostninger og gebyrer og stadig har nogle venstre over- du sandsynligvis ville have solgt huset selv i stedet for at lade det gå ind i afskærmning.

Ligeledes, hvis du havde nok egenkapital i hjemmet, at banken var i stand til at sælge den for mere end du skylder, du sandsynligvis ville have været i stand til at refinansiere at få nogle af denne egenkapital med henblik på at betale regningerne. Det betyder, at du har sandsynligvis ikke har meget egenkapital i første omgang, hvis långiver afskærmet, så det betyder endnu en gang din gæld var sandsynligvis temmelig tæt på lige med hvad banken kunne få for huset (eller din gæld var større, hvilket sætter dig i en endnu værre økonomisk situation).

Ubetalte Balances

Hvis du ikke får penge tilbage efter en afskærmning, hvad sker? I nogle tilfælde er banken tvunget til at sælge huset for mindre end hvad du rent faktisk skylder. I sådanne situationer, i nogle stater banken er ude af lykke, og de spiser tabet. I andre tilfælde er banken lov til at få en mangel dom mod dig. I stater, der tillader dette, kan banken gå til domstolene og få denne dom mod dig for den ubetalte saldo. Du vil derefter nødt til at betale dem tilbage forskellen mellem det, de solgte huset for og hvad du skylder. Hvis du ikke gør det, kan retten pryde din løn eller selvangivelser eller sætte tilbageholdsret på enhver ejendom, du ejer, indtil du betaler tilbage denne dom.