Kan en kvinde være smuk uden makeup?

Makeup er en gave til en kvinde, fordi vi kan se frisk og udhvilet med det, selv om det ikke er det. Men nogle gange er du bare ønsker at give dit ansigt en lille pause og ikke at bruge kosmetik i det mindste for en dag. For at gøre dette, er du nødt til at tage sig af dit ansigt regelmæssigt.

Kan en kvinde være smuk uden makeup?

Selvfølgelig er der tilfælde, hvor du ikke kan undvære makeup. Men hvis fejlene ikke er så stor, kan du prøve at afsløre din skønhed og dermed spare lidt på kosmetik.

Sleep ud

Først og fremmest har vi brug for at få nok søvn. Træthed straks påvirker dit ansigt. For eksempel i weekenden, jeg ser i et spejl, og ikke anerkender mig selv, fordi ingen længere har poser under øjnene, og på grund af mit udseende ikke længere er trist og træt.

Skyl dit ansigt hud med koldt vand

Vask dit ansigt med koldt vand, ved hjælp af en kølig creme og cool komprimerer, vil du reducere ekspressionen af træthed på dit ansigt.

Kan en kvinde være smuk uden makeup?

Rens og fugter huden

Næste, så glem ikke at rengøre og grundigt fugte huden. Bløde scrubs, toner og andre produkter er til stor hjælp for dig. Husk at bruge lotion eller mælk efter skrælning huden, så de døde hudceller kan fjernes helt. Ellers kan du bare blokere dine porer.

Drikke nok væske

Drik masser af væske hver dag for at holde vand-salt balance i kroppen. Det er bedre at give fortrinsret til vand.

Beskyt din hud mod solen

Prøv at bruge produkter, der indeholder SPF-filtre. Bortset fra, at bruge ekstra beskyttelse i form af særlige cremer. De er gode for både vinter og sommer.

Kan en kvinde være smuk uden makeup?

Pas godt på dine øjenbryn Jævnligt

For at kunne ikke at bruge makeup, så glem ikke at tage sig af øjenbrynene. Af den måde, kan du bruge værktøjet til at vride øjenvipper selv uden mascara. Dette vil gøre øjenvipperne ser tidier.

Dit hår er dit udseende

Hår er også af stor betydning. Dirty hår vil fremhæve fejl og skabe en meget attraktiv udseende. Så du skal ikke være doven til at vaske og omhyggeligt gøre en frisure.

Brug bare en smule Lip Gloss

En lille smule lip gloss vil aldrig bringe skade på dig.

Bære solbriller

Af den måde, kan du bruge solbriller, der vil hjælpe dig med at skjule skønhedsfejl.

For dem, der canâ € ™ t gå ud uden makeup

Hvis du ikke kan undvære makeup og virkelig ønsker at se naturlig, neutral makeup er, hvad du har brug for. Mind at gøre dette makeup er på ingen måde nemmere end at gøre en lysere én.

Kan en kvinde være smuk uden makeup?

Hvordan man laver en Nude Makeup

Tag en concealer og skjule alt hvad du behøver: pletter, mørke rande, rødme, etc. Og oven i det, anvende en lys tone fundament. Prøv at vælge et værktøj, der vil se naturlige på din hud.

  • Tage nogle lysere skygge: lys beige eller lys pink. Derefter anvende den på en bevægelig låg, omhyggeligt at blande farven op til øjenbrynene. Disse nuancer vil tjene som en god base for makeup. Du kan tilføje en lille glitre til hjørnerne af øjnene.
  • Kam dit øjenbryn med en speciel børste.
  • Derefter anvende en eller to lag mascara: brun eller sort. Man kan endda lidt krølle øjenvipperne.
  • Tag en fersken eller lyserød blush og anvende det på kinderne efter din teint.
  • Oven i købet bruge ansigt pulver. Bedst af alt er at have løst pulver.
  • Balm, glans eller blød læbestift er gode for læberne.
  • Det vigtigste er at huske på, at makeup ikke bør byrde dit ansigt og danner en maske.