Kan en Detox Diet Cure Fibromyalgi?

Kan en Detox Diet Cure Fibromyalgi?


Folk henvender sig ofte til en detox kost til at helbrede fibromyalgi, og efter at have fulgt denne diæt i nogen tid, de ofte føler sig sundere og til tider endda smertefri.

Fibromyalgi

Fibromyalgi syge er generelt består af midaldrende kvinder, selv om mænd kan blive påvirket af denne sygdom også. Det er ofte svært at oprindeligt diagnosticere, da det generelt er anerkendt gennem muskel- og ledsmerter, der kan påvirke næsten enhver del af kroppen. Søvnløshed og træthed er to mere almindelige symptomer. Desværre har en kur mod fibromyalgi ikke var blevet opdaget, men læger og forskere har opdaget flere vellykkede former for behandling, der giver patienter til at håndtere dette undertiden invaliderende sygdom. Mange af disse behandlinger anses alternative metoder, og mens nogle kan betragtes kontroversiel, dem, der beskæftiger sig med denne sygdom på daglig basis er opstemt, når de finder nogen form for behandling, der virker.

Detox Diet at helbrede fibromyalgi

Et populært alternativ er en detox kost til at helbrede fibromyalgi. Virker det? Nogle mennesker føler, at en detox kost kan bringe bedre og mere langsigtede resultater end typiske medicin. I et enkelt sprog, en detox kost indebærer afgifte kroppen på så mange giftstoffer som muligt. Hvor kommer disse toksiner fra? Generelt forekommer toksiner fra forskellige kilder, såsom usunde fødevarer, forurenet luft, og selv varer, der bruges på daglig basis, såsom aluminium pander. Der er ikke en magisk pille, der vil befri kroppen af ​​disse toksiner, men ved at følge en bestemt diæt, du kan være i stand til at fjerne mange af de symptomer forbundet med fibromyalgi. Samtidig skal du se på verden omkring dig og forsøge at begrænse din udsættelse for toksiner.

Hvad der skal sættes i din krop

Mange mennesker foretrækker at starte med at drikke koffein-fri detox te, der ofte findes på lokalt sundhed butikker og indeholder en kombination af urter, der vil hjælpe din krop rense sig selv. Urter såsom Echinacea, bukkehorn, og ingefær anvendes ofte i madlavning så godt. Andre populære og sunde fødevarer omfatter masser af rå frugt og grøntsager, såsom:

  • broccoli
  • blomkål
  • broccoli
  • spirer
  • løg
  • hvidløg
  • artiskokker
  • roer
  • røde og grønne grønsager

Sammen med disse fødevarer, en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre for din krop er at drikke masser af vand i løbet af dagen, hvilket vil bidrage til at skylle ud dit system.

Hvad ikke at sætte i din krop

Hvilke fødevarer bør du undgå? Fødevarer, der har lav hvis nogen næringsværdi, såsom sukkersød drikkevarer, slik osv fødevarer, der indeholder sukker, hvidt mel, mættet fedt, og konserveringsmidler. Du vil måske blive overrasket over, hvor mange konserveringsmidler sættes i fødevarer, så får for vane at læse etiketter, før du køber.

Indledende Kost Symptomer

Må ikke blive overrasket, hvis din krop går i lidt af chok, når du begynder at detox kost til at helbrede fibromyalgi. Det vil tage det lidt tid at justere, og i mellemtiden kan du opleve diarré, hovedpine og kvalme. Det er absolut nødvendigt, at du kontakter din læge, før du gå i gang på en ny diæt! Begynd kost langsomt i stedet for alle på én gang. Start med at ændre type kød du spiser fra rødt kød til kun hvide. Nogle kostvaner kræver en afskaffelse af kød helt, men igen, gøre det gradvist. Tilføj flere fuldkorn som du fjerne kød, mejeriprodukter og ægprodukter. Må ikke blive overrasket, hvis du oplever mere træthed og endda crankiness i de første par uger, som du skifter til denne nye diæt. Til sidst, men din krop vil justere, forhåbentlig vil du bemærke en markant forskel i, hvordan du føler hver dag.