Kan en Baby Eat Honning

Kan en Baby Eat Honning

På overfladen ser det ud, at som et naturligt fødevareprodukt honning er relativt harmløse, og spørgsmålet "kan en baby spiser honning" man skulle tro ville invitere kun positive svar. Desværre honning er ikke så uskyldige, som det kan synes, og forældre har brug for at gøre deres "hjemmearbejde" før tilføre den til en baby på under 12 måneder.

Påfør Forsigtig Når Fravænning

Hvis der er noget, forældre har tendens til at være lidt over-forsigtige, når det kommer til at gøre det vigtige valg af, hvad fødevarer er egnede, når fravænning en baby. Der er en masse af litteratur og hjemmesider der tilbyder ud alle mulige rådgivning; undertiden for meget at tage i. Disse er nemme at få adgang informationskilder ofte diskutere i detaljer almindelige fødevarer og fødevaregrupper og er mindre tilbøjelige til at tage fat på spørgsmål som "kan en baby spiser honning" eller andre lignende mindre problematisk mad, eller så antages det.

Hvis overvejer at indføre en lidt "usædvanlig" nye levnedsmiddel eller gruppe, som aldrig er blevet prøvet af barnet før, forældre burde sætte sig ind i de potentielle risici såsom allergiske reaktioner eller intolerans. Hvis nogensinde usikker og information er begrænset, er det bedst at afholde sig fra at bruge fødevarer indtil barnet har nået et år gamle.

Kan en baby spiser honning: De fornuftige Approach

Som en naturlig mad, er honning nydes af mange voksne og er hurtigt ved at blive en populær mad, især når det kommer til dens tilsyneladende helbredende egenskaber. Honning har også været forbundet med dens fordele vedrørende allergi. På grund af sin lille pollen indhold, er det blevet foreslået, at spise honning kan dæmpe ned potentielle allergi over for pollen, da den gør det muligt for systemet at blive fortrolig med pollen før den møder en større form for det.

Overraskende rå honning menes at have kapacitet til at forårsage en potentielt alvorligt problem i spædbørn under 12 måneder. Honning indeholder undertiden sporer af Clostridium botulinum bakterier, der, når et barn er påvirket, kan fremkalde en ubehagelig form for fødevareforgiftningstilfælde-lignende symptomer, herunder forstoppelse, sløvhed og tab af appetit. Tilfælde af denne sygdom er sjældne, dog. På grund af den potentielle risiko, der er forældre rådes til at holde honning fra en spædbørn kost, indtil de når et år. Ideelt denne regel bør gælde for alle fødevareprodukt forbundet med honning, herunder særlige korn, der er belagt med det, som forældre ofte køber for små børn. Risikoen er sandsynligvis endnu mindre end spise en ren form af honning. Men hvis der er nogen risiko overhovedet, er det bedst ikke at tage nogen chancer.

Mange forældre vælger at undgå at give deres babyer enhver form for slik eller konfekture i de første måneder af livet og planlægge fravænning regimer i overensstemmelse hermed. I en bevidst indsats for at vejlede børn væk fra at udvikle for meget af en sød tand, intentionerne er helt sikkert hæderlig. Desværre har nogle forældre vælger at erstatte chokolade og andre former for mere indlysende konfekture med "naturlige" produkter som dem, der indeholder honning. Honning er så skadeligt for tænder og tandkød som andre typer af sukker og skal ses ikke anderledes.

Hold dig til sikrere alternativer

I forhold til at undgå honning belagt korn, hvilket giver en baby er også bedst undgås på grund af de potentielle kvælning risiko for babyer at spise små fødevarer såsom dette.

Hvis forældrene virkelig ønsker at tilbyde noget sødt, men sikker, følgende fødevarer er problemfri:

  • Bananer
  • Frugtmos (f.eks mango, æble, fersken)
  • Mos søde kartofler
  • Baby ris
  • Baby grød (nogle er aromatiseret med naturlige frugt)

Aldrig tage risici, når de indfører ukendte fødevarer til en baby. Hvis du nogensinde i tvivl, den sikreste ting at gøre, er at konsultere en børnelæge til at være ekstra sikker. Heldigvis er fødevaremærkning forbedres hele tiden, og fødevarer, der bærer selv den mindste grad af risiko har tendens til at være mærket med klare advarsler.