Kan Eddike og bagepulver Være en Drain Cleaner

Kan Eddike og bagepulver Være en Drain Cleaner


Grønne rengøringsassistenter vil vide dåse eddike bagepulver være et dræn renere. Det korte svar er ja, men du behøver at adlyde nogle regler.

Spekulerer Kan Eddike Baking Soda Være en Drain Cleaner?

Eddike og bagepulver er uhyre alsidige produkter i nogens hus rengøring arsenal. Eddike, for eksempel, kan fjerne sæberester på tøjet, hvis du sætter den i løbet af den sidste skylning. Det er fantastisk til iblødsætning af klistermærker og mærkater på overflader (herunder kofanger klistermærker på din bil). Alt du behøver er varm eddike på en svamp. Ønsker du at fjerne dem stick på kroge fra dine malede vægge uden flå malingen? Brug et par dråber eddike.

Du kan:

  • Fjern pris klistermærker
  • Kalkaflejringer
  • Indlån på dit brusehoved
  • Reducer gulning fra urin pletter på dit tæppe
  • Giver dig en naturlig anti-dug glasrens
  • Rens din kaffekander og fjern fast på pletter

Kan eddike bagepulver være et dræn renere? Ja, du kan bruge eddike i kombination med bagepulver til at hjælpe rense dine afløb.

Safety First

Brug aldrig eddike på enhver afløb eller rengøring situationen med andre stærke kemikalier eller rengøringsmidler (afløbsrens, blegemiddel), fordi det kan skabe giftige dampe.

Drain Cleaner

Brug eddike og bagepulver kombination til at hjælpe med at rydde en træg afløb. Hvis der ikke er stillestående vand i vejen, hæld en halv kop bagepulver ned i afløbet, og derefter tilføje en halv kop hvid eddike. Placer et dræn dække over afløbet og vente femten til tyve minutter. Mens vi venter, sætte en kedel med seks til otte kopper vand på at koge. Hæld kogende vand ned i afløbet at skylle eddike og bagepulver igennem.

Kan Eddike og bagepulver Være en Drain Cleaner

Dette fungerer dels fordi den combo af eddike og bagepulver nedbryder sæberester, scum og andre syrer. Hvis du kan huske videnskab klasse, eddike og bagepulver udvide og kan faktisk fylde en ballon med luft, hvis du lægger dem sammen i en flaske. Trykket af de ekspanderende produkter hjælper skubbe træsko ned som det tærer på kanterne.

På hårde eller genstridige træsko kan det tage to eller tre gentagne behandlinger for at få træsko ryddet. Hvis vandet er stående det kan også reducere effektiviteten af ​​eddike og bagepulver kombination. Husk, aldrig bruge eddike og bagepulver efter brug en industriel kemisk eller når det er stadig til stede i afløbet.

Baking Soda Tips

Fra Martha Stewart til god husholdning, følgende bagepulver tips er gode måder at reducere brugen af ​​industrielle rengøringsmidler i din husstand.

  • Brug en halv kop bagepulver når du vasker hvide og reducere med så meget som halvdelen af ​​blegemiddel, du har brug for at blege dem.
  • Deodorize dit badeværelse overflader ved vask overflader med varmt vand og bagepulver.
  • Få din brusekabine sæbeskum fri ved at bruge bagepulver som en sæbe.
  • Tilføj nogle salt til din bagepulver og rense ud bagt på fedt på dine grill, gryder og pander.

Mere rengøring Tips


Hardwood

Kan Eddike og bagepulver Være en Drain Cleaner
Kaffemaskine

Grill