Kan du lære fransk i 10 dage

Kan du lære fransk i 10 dage
Kort om tid til at lære fransk?

Kan du lære fransk i 10 dage? Svaret er simpelthen - no. Mens fransk er ikke nødvendigvis en utrolig svært sprog, er det umuligt at beherske udtale, ordforråd og syntaks i ti korte dage. Med det sagt, har de franske sætte pris på en udlænding forsøger at tale fransk. Selvom du ikke kan beherske sproget på 10 dage, er der et par ting, du kan lære i ti dage.

Hvad kan du lære? Fransk i 10 dage

Hvis du tager en tur til Frankrig og ønsker at bruge lidt tid på at arbejde på dine sprogkundskaber, så sørg for at du starter med nogle grundlæggende sætninger. Du ønsker at vide, hvordan man siger hej på fransk og hvordan man siger farvel på fransk. Derudover vil du ønsker at være i stand til at sige tak i alle mulige situationer. Hvis du mestrer disse få sætninger, vil du opdage, at folk vil være generelt villige til at hjælpe dig ud og måske endda afprøve deres engelsk på dig. Når du har styr på nogle grundlæggende i hilsner, kan du næste ønsker at arbejde på din udtale.

Fransk ordforråd på 10 dage

Det er klart, du er ikke kommer til at lære alt der er at vide om ordforråd i 10 dage. For at få mest ud af din tid, overveje formålet med din rejse. Hvis du er en turist, kan du godt vil bruge tid på at mestre, hvordan man spørge retninger, hvordan at fortælle nogen, hvor du bor, og hvordan du bestille fra en menu. Hvis du rejser for erhvervslivet, bruge mere tid på at lære, hvordan ordforråd relateret til, hvad det er, du laver. Generelt bruge mere tid på at arbejde på sætninger og verber i modsætning til grundlæggende ordforråd ligesom farver og tal. Hvorfor? Du kan altid nemt slå op farver i en ordbog, eller pege på et navneord, du ikke kender. Men det er meget sværere at finde en korrekt sætning i ordbogen og ligeledes er det meget sværere at få din mening igennem uden passende verbum.

Mastering fransk Udtale på 10 dage

Okay, så kan du ikke mestrer fransk udtale i 10 dage - lad være fortvivlelse. De fleste udenlandske talere lære fransk i løbet af årene. . .not blot uger. Men der er nogle enkle tricks til mastering tricky fransk udtale:

  • Sådan siger bogstavet R: Hvordan man udtaler bogstavet R er ikke kun en af de vanskeligste aspekter af fransk at mestre, men at mestre det franske r er også en måde at lyde mere som en indfødt. At beherske den franske r starte med at lytte til bånd og derefter forsøger at efterligne lyden. Den bedste måde at beskrive det franske r er at samvittighedsfuldt udtale r med din tunge længere tilbage i munden og næsten lave en h lyd. Med praksis, vil du i sidste ende får det.
  • Disse vanskelige accenter: En bemærkning til at lære hvordan man udtaler accenter. Når du søger noget op i din ordbog eller sætning bog, vil du opdage, at du ved hvordan man udtaler ordet lettere, hvis du forstår, hvad hver accent betyder, og hvordan det udtales.

Ressourcer til at lære fransk hurtigt

Heldigvis behøver du ikke at gå tabt, hvis du skal proppe nogle franske viden sprog i. Der er en række ressourcer til at hjælpe dig.

BBC Online

BBC Sprog tilbyder nogle af de mest komplette begynder kurser online. En god egenskab er de mange forskellige medier, hvor lektioner præsenteres. Du kan se videoer, læse teksten, og spille spil så godt. De tilbyder temmelig komplet kurser fra begynder til avanceret - helt gratis.

Lær fransk i 10 minutter om dagen

Fransk i 10 minutter om dagen er ikke den mest komplette kursus du kan købe, men det gør tilbyde nogle klare fordele. Først ved hjælp af forskellige medier (skriftlig tekst, lyd-cd, og spil) du virkelig kan hente en hel del på 10 minutter om dagen. For det andet, i forhold til andre programmer, du kan købe, det er rimeligt prissat. Mens et komplet program ville koste dig mindst $ 100 eller mere, det er omkring $ 20 på din lokale boghandel. Det er helt sikkert nok for en nybegynder kursus.

======

Hvem ved? Måske din rejse til Frankrig vil starte en livslang rejse mod at lære et andet sprog!

.