Kan du bruge Food som Cosmetics?

De såkaldte super-fødevarer, såsom kokosolie, avocado, eller quinoa bruges ikke kun af ernæringseksperter, men også af kosmetologer. Hvor troværdige er de oplysninger, mad succes kan bekæmpe rynker?

Kan du bruge Food som Cosmetics?

Fra Himalaya pink salt til pseudocereal chilenske quinoa - ingen af ​​disse super-fødevarer skal tages oralt. Estheticians stigende grad fremstiller ansigts masker, scrubs, deodoranter og andre lignende produkter baseret på disse ingredienser, der angiveligt fremmer, freshen, forynge og bekæmpe rynker. Naturligvis sådanne kosmetiske produkter er meget dyre. Britiske journalister henvendte sig til Storbritanniens førende dermatologer at kommentere deres holdning til denne praksis.

Himalaya pink salt

Eksperter siger dette krat perfekt fugter huden, stimulerer det, efterlader en følelse af friskhed. Der har dog ikke været nogen tegn på hudens afgiftning effekt efter brug pink salt. Forvent ikke noget fra det snarere end eksfoliering.

Quinoa

Det er en absolut katastrofe for huden! Det stikker til ansigt, træsko næse, har minimal peeling virkning. Brug af ansigts masker baseret på quinoa, appelsinsaft og yoghurt til foryngelse er ubrugelig.

Avocado

Det kan være en udmærket naturligt alternativ til hårbalsam. Avocado er godt for huden, fordi det indeholder en masse monoumættede fedtstoffer, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Det er imidlertid et stort spørgsmål, om alle disse stoffer er i stand til at overvinde hudens barriere!

Kokosolie

Selv om det er en naturlig deodorant, kokosolie er ikke en antiperspirant at forhindre sved. Hvis du har et lignende problem, vil avocado ikke hjælpe. Olien er anvendelig til huden på grund af dens anti-inflammatoriske egenskaber. Kokosolie renser, fugter og styrker huden!