Kan børn Skilsmisse deres forældre?

Kan børn Skilsmisse deres forældre?

I 1984 film, Irreconciable Forskelle, skuespiller Drew Barrymore spillede en ni-årig pige, der blev skilt hendes forældre. Selv om det kan synes som et tilfælde af Hollywood fiktion, børn kan, og gøre, fil til skilsmisse deres forældre. Hvad skal der til for et barn at blive frigjorte og hvilke konsekvenser for både forældre og barn?

Hvad er Emancipation?

Emancipation er det juridiske udtryk for, når et barn bliver fri for sine forældre, og sker enten når barnet når myndighedsalderen (som varierer blandt stater), eller når han er givet en ordre af frigørelse fra retten. De fleste domstole vil ikke overveje frigørelse medmindre den mindreårige er mindst 16 år, selv om nogle stater, som Californien, lad den helt ned til 14 år.

Age of Emancipation

Den juridiske myndighedsalder er typisk 18, eller når barnet kandidater fra high school, dato ligger senere. I tilfælde af et barn skilt sine forældre, barnet forsøger at fremskynde processen med frigørelse ved overskæring alle bånd til sine forældre, før det når myndighedsalderen.

Ophør af Forældrekontrol forpligtelser

Når et barn bliver frigjort, er hans forældre ikke længere forpligtet til at give ham mad, husly, tøj eller pleje; dette omfatter afslutning af pligten til at betale børnebidrag. De er heller ikke længere ansvarlig for eventuelle forseelser kan barnet begår. I stedet barnet bliver eneansvarlig for om sine basale behov.

Hvad emanciperet Mindreårige kan gøre

Når et barn skiller sine forældre, han har, med få undtagelser, alle de rettigheder og pligter en voksen. En emanciperet mindre maj:

 • Indgå juridisk bindende kontrakter
 • Arbejde og holde alle de indtjening (selv om arbejdet restriktioner under børnearbejde love stadig gælder)
 • Gør medicinske beslutninger
 • Anskaf en lejlighed
 • Indgive en retssag, eller blive sagsøgt i retten
 • Vælg skolen de vil deltage

Hvad emanciperet Mindreårige ikke kan gøre

Hvis retten giver en ordre af frigørelse, er der stadig nogle ting, som den frigjorte mindreårige kan ikke gøre, selvom de anses for en lovlig voksen i øjnene af loven. En emanciperet mindreårig må ikke:

 • Drive (medmindre de har nået den lovlige kørsel alder i deres tilstand)
 • Afstemning
 • Drink
 • Drop ud af skolen uden at vise de arbejder for at få en GED
 • Marry uden forældrenes samtykke, hvis barnet ikke har nået den alder, hvor samtykke ikke længere er påkrævet

At blive en emanciperet Minor

Der er tre måder en mindreårig kan blive emanciperede - blive gift, slutter militæret eller med retten tilladelse.

Ægteskab

Ægteskab normalt resulterer i den mindreåriges frigørelse. Men en mindreårig kan typisk ikke gifte sig uden forældrenes samtykke, før en alder af 18. Nogle stater, herunder Delaware, Florida, Georgia, Kentucky, Maryland, og Oklahoma, tillade en mindreårig, der er gravid eller har et barn til at gifte sig uden forældrenes samtykke allerede, selv om der kan kræves rettens godkendelse.

Militær Tjeneste

Hvervning i militæret, kan også være tilstrækkeligt i nogle stater for at frigøre en mindreårig. Men ligesom i ægteskabet, hvervning kræver forældrenes samtykke, hvis et barn er under 18 år Militæret kræver også en studentereksamen, som de fleste mindreårige vil endnu ikke har modtaget. Desuden militæret har alderskrav krav, der kan forbyde den mindreåriges hvervning selv med forældrenes samtykke.

Court-Bestilt Emancipation

En mindre anmode retten søger at skille sine forældre. Dette er en juridisk procedure, som vil kræve dokumentation produktion og vidnesbyrd fra begge sider. Den mindreåriges forældre eller værger skal meddeles sagen.

Inden den giver en frigørelse ordre, vil retten overveje, om frigørelse er i barnets tarv. Nogle af de faktorer, retten kan overveje, omfatter:

 • Den mindreåriges alder og modenhed
 • Den mindreåriges mentale, følelsesmæssige og fysiske sundhed
 • Hvorvidt den mindreårige har et middel til økonomisk støtte
 • Hvorvidt den mindreårige har passende boform, eller har et middel til at opnå passende ordninger
 • Om forældrene samtykke
 • Årsager til at søge frigørelse, f.eks opgivelse eller svær misbrug fra forældrene, eller af økonomiske årsager

Statslige Variationer

Emancipation love varierer fra stat til stat. Der kan være forskelle på myndighedsalderen, processen for at blive frigjort via retten, hvorfor den kan ydes, og de rettigheder og ansvar barn og forældre efter et tilskud på frigørelse. Det er derfor vigtigt at gennemgå lovgivningen i din tilstand og rådføre sig med en autoriseret advokat forud for at komme videre med en retssag.

Et stort spring

Beslutningen om at skille dine forældre er én, der ikke bør indgås let. At blive fulde ansvar for dig selv som en teenager kan være skræmmende, og i det mindste vil sandsynligvis have en negativ indvirkning på dit sociale liv - mens dine venner ud at have det sjovt, vil du være travlt med at arbejde for at støtte dig selv.

Ligeledes, hvis du er en forælder, hvis barn søger en skilsmisse, bør du tage deres bekymringer alvorligt. Sæt dig ned og tale med dit barn, helst med hjælp fra en terapeut, rådgiver eller betroet præster person, for at komme til roden af ​​problemet og forsøge at løse forskellene, og arbejde hen imod en sund løsning.