Kan Bones skade en hunds tænder?

Kan Bones skade en hunds tænder?

Marv knogler skader hundens tænder hvis du fodrer for mange af dem.

Problem: Bones Skader Dog tænder

Min 14 måneder gamle Kelpie / Staffie cross synes at have allerede slibes ned hendes hjørnetænder. Vi har givet hende marv knogler og hun maler ud marven over en periode på et par timer, som jeg forestiller mig er problemet. Jeg er overrasket over, at det er sket. Hvis knoglerne var for hårdt for hendes tænder, ville jeg have troet, at instinktivt ville hun have undgået dem. Ethvert forslag, bortset fra at give hende blødere knogler fra nu af?

~~ Helen

Ekspert Svar

Hej Helen,

Jeg er ked af at høre om din situation. Faktisk en hunds tænder er ikke så følsomme, så hvis din hund virkelig elsker en velsmagende marv ben, hun simpelthen ikke vil bekymre sig om noget, men nå ud til saftige indre del af knoglen.

Du er på rette spor med at give hende blødere knogler fra nu af. Jeg vil anbefale enten Booda Bones eller Nylabones. Disse er meget nemmere på tænderne, og selvom sandsynligvis ikke så velsmagende som marv knogler, behøver hunde synes at lide dem ganske godt.

Med hensyn til tilstanden af ​​din hunds tænder, er der nok ikke meget du kan gøre for at vende situationen. Jeg tror dog, det er værd at lade dyrlægen tage et kig på. Du kan få en henvisning til en veterinær tandlæge.

Tak for dit spørgsmål ~~ Kelly