Kan BlackBerry Passport redde virksomheden?

Kan BlackBerry Passport redde virksomheden?
For det meste, har smartphone industrien i høj grad blevet en to-hestevæddeløb. Youâ € ™ ve fik Apple med sin iPhone i det ene hjørne og så youâ € ™ ve fik Google med Android-platformen på den anden. Dette wasnâ € ™ t altid tilfældet. PalmOS var enormt populær på Palm Treo linje af enheder og Windows Mobile, som siden udviklede sig til Windows Phone, var også en stærk mulighed for mobile udøvende. Og taler om mobil udøvende, for en række år, BlackBerry var det alfa og omega for mobile enterprise kommunikation.

Men det er ikke længere tilfældet, og BlackBerry, som engang var kendt som Research in Motion, stort set er faldet i unåde hos både almindelige forbrugere og erhvervskunder ens. I sin fortsatte kamp for at puste nyt liv i sin relevans i todayâ € ™ s marked, har BlackBerry nu formelt annonceret den ofte rygter og først nu-bekræftet BlackBerry Passport. Itâ € ™ s en helt anden form for smartphone, mest på grund af sin unikke form.

BlackBerry-enheder har altid været kendt for deres overlegne fysiske QWERTY-tastaturer, hvilket gør dem gode indretninger til SMS-beskeder, e-mails og Blackberry Messenger. På den anden side, den nuværende tendens i smartphone industrien er stadig stor berøringsskærm enheder. IPhone aldrig haft et fysisk tastatur, og ita € ™ s svært at finde en Windows Phone eller Android-telefon med et fysisk tastatur længere. Theyâ € ™ ve simpelthen faldet i unåde.

På nogle måder, det nye BlackBerry Passport bygger på touchscreen-aktiveret BlackBerry Bold og BlackBerry Storm, men med et twist. I stedet for at bruge en aflang touchscreen ligesom andre smartphones, Passport har en stor, 4,5-tommer, quare-formet touchscreen. Nedenfor dette er en ny QWERTY tastatur, der også er berøringsfølsom. Itâ € ™ s helt sikkert unik og ita € ™ s decideret en større enhed; i virkeligheden dens proportioner er næsten identisk med en canadisk pas, hvilket kan have ført til sit navn.

BlackBerry, som et selskab, der stadig har en meget stor bakke til at forcere, og det vil være meget udfordrende at overbevise køberne til at vælge Passport over en iPhone 6 eller Galaxy Note 4. Mens problemet med manglende apps er delvis behandlet af bl.a. adgang til både BlackBerry World og Amazon Appstore (med udvalgte Android apps), er det stadig begrænset. Det er sagt, Passport tager på en fed ny form, og der vil helt sikkert være en niche, uanset hvor lille, at den kan udfylde.