Kan 100% frugtsaft hjælpe dig de næringsstoffer du har brug for?

Du fortjener ros, når du vælger 100 procent frugtsaft løbet sukkerholdige "saft drikkevarer." Dit valg viser, at du er klar over, at saft drikkevarer er fyldt med raffineret sukker og kunstige smagsstoffer og udgør tomme kalorier. Frugtsaft, har imidlertid nogle mangler i at levere de næringsstoffer, du har brug for.

Kommer op kort

Mad eksperter siger, at 100 procent frugtsaft har vitamin C og måske vitamin A, kalium og calcium, afhængig af mærke og produkt. For det fulde udbytte af ernæring i frugt, selv om, du har brug for frisk frugt i stedet for frugtsaft.

  • Fiber: Kroppen har brug for fiber til at fungere godt. Drikke frugtsaft i stedet for at spise frisk frugt kan fratage dig nok fiber i din kost. Fiber er vigtigt, hvis du gør en indsats for at holde sig i form og undgå overvægt. Fiber er hvad gør det muligt at fordøje maden langsomt. Spise en sprød Granny Smith æble opfylder dit ønske om at snack bedre end at gøre et par slurke af æblejuice; æblet er også mere fylde, så du ikke føler sultne sekunder senere.
  • Pulp: Når du "juice" frisk frugt, du fjerner pulp, som er værdifuld på grund af sine flavonoider. Forskere finder, at flavonoider kan nedsætte din risiko for kræft.
  • Hud: Ernæring i frugt bosat ikke kun i kødet, men i huden. Druer, æbler og pærer er gode eksempler på frugt med sundheds-bærende skind. Huden på druer har egenskaber, for eksempel, at reducere din risiko for kræft. Du glip af den fulde næringsværdi af pærer, hvis du erstatter at frugt med pæresaft, fordi pære hud har vitamin C.

Lave juice Work

Drikke 100 procent frugtsaft som en del af din kost er stadig en god idé, så længe du ikke overdrive dit daglige indtag. Dit valg af saft over sukkerholdige sodavand, for eksempel, er klogt, så længe din juice indtag er moderat. Ernæringseksperter anbefaler ikke at nippe saft hele dagen, fordi naturlig frugtsaft har et højt indhold af sukker. En otte-ounce glas appelsinjuice kan have dobbelt så sukkeret af en frisk orange plus flere kalorier, f.eks. Et glas frugtjuice er en fantastisk måde at starte dagen. Efter dette, gå til frisk frugt i stedet.