Kalorier vs Makronæringsstoffer: Hvad er forskellen for korrekt slankekure?

Så du er utilfreds med din vægt. Du har mere fedt på din krop, så du er komfortabel at kigge på i spejlet eller bærer rundt. Det har en negativ indvirkning på dit liv på mange måder, herunder din selvtillid, motivation, socialt liv, og arbejde bestræbelser. Den nederste linje er, du ønsker at ekstra vægt væk.

Men hvor skal du starte? Dit første skridt er, at bestemme, hvad årsagen er. Men vil du virkelig vide nok til at bestemme og identificere, hvorfor og hvordan dette sker for din krop? Mange springe dette vigtige skridt og springe til den subjektive måde at håndtere det - hvilket fører til forhastede beslutninger, og for det meste bygger på crash kost, overdreven motion eller modeluner i håb om at ændre deres krop. Hvad de ikke ved er, disse kan synes at være enkle valg, men de vil aldrig arbejde.

Hvad du behøver, er valg, der vil blive foretaget fra rationelle beslutninger baseret på langsigtede holdbare resultater til din generelle sundhed og velvære.

Men først, hvad er årsagerne? Det er først og fremmest vigtigt at få en idé om, hvordan vores krop fungerer, og hvad vores krop har brug for. Vores kroppe kræver alle energitilførsel for at vi kan udføre vores daglige opgaver. Denne energi naturligvis kommer fra de fødevarer, vi spiser. Alle byggesten mad (eller makronæringsstoffer) giver os energi. Disse makronæringsstoffer består af fedtstoffer, proteiner, alkohol og kulhydrater.

Den energi, vi får fra disse makronæringsstoffer: fedtstoffer, proteiner, alkohol og kulhydrater, er alle målt i kalorier. En kalorie er en simpel måling af varme. Så når vi indtager vores makronæringsstoffer, vores kroppe brænde dem som kalorier. Her er et par eksempler for at se, hvordan alle vores makronæringsstoffer kan give kalorier.

1) 1 gram fedt giver vores krop 9 kalorier
2) 1 gram protein giver vores krop 4 kalorier
3) 1 gram alkohol giver vores krop 7 kalorier
4) 1 gram kulhydrater giver vores krop 4 kalorier

Så på en skala fra 1 til 10 kalorier, fedt og alkohol giver os flest kalorier og protein og kulhydrater giver os den mindste mængde af kalorier. Men det betyder ikke, du bør undgå fedt og alkohol helt, bare fordi de producerer en større mængde kalorier. Sammenhæng og balance er nøglen. Også makronæringsstoffer er ikke det samme som kalorier, så 500 kalorier værd af kulhydrater vil påvirke kroppen meget anderledes end 500 kalorier værd af protein.

Jeg må understrege igen selv, makronæringsstoffer er ikke kalorier, og kalorier er ikke makronæringsstoffer. Makronæringsstoffer er de fødevarer (proteiner, fedtstoffer, alkohol og kulhydrater), der giver vores organer kalorier under stofskiftet. 500 kalorier vil altid være 500 kalorier, som en centimeter altid vil være en centimeter, men det er ikke de kalorier, der betyder noget for kroppen, er det kvaliteten af ​​de næringsstoffer, der bliver lagt i den.

OK, så efter alt dette skelnen mellem kalorier og makronæringsstoffer, er du sandsynligvis stadig spekulerer på, hvordan at fastsætte din vægt problem. Det er her, tingene kan få en smule kompliceret. Andre end det faktum, at du er mest sandsynligt at forbruge flere kalorier end din krop kan forbrænde energi, hvilket fører til fedt oplagring, og at den nemmeste løsning i dit sind ville være at reducere dit kalorieindtag, kan denne ikke være den eneste problem her .

Den nederste linje er, løsningen på min vægt problem vil være anderledes end din. Alle vores kroppe er forskellige, og som du sikkert ved de fleste kostvaner mislykkes. Hvad du skal gøre, er at finde ud af roden kilden til problemet. Hvorfor over-indtager disse kalorier til at være med? Er det en årsag til stress i dit hjem, dit arbejde, eller på grund af følelsesmæssige-adfærdsmæssige problemer? Er det et kulturelt spørgsmål? Deres begrundelse for overspisning er sandsynligvis unik i det faktum, at det ikke er den samme som Joe, Billy, eller Sue. Dette er kun de første par skridt i at bestemme, hvor vægttab kan ske. Men i sidste ende, skal den begynde med dig.