Kalorier og ernæringsmæssige oplysninger til Agave Nectar

Sammenlignet med andre sukker erstatninger og kunstige sødestoffer, agave nektar er relativt høj i kalorier. Faktisk indeholder omtrent lige så mange kalorier som en enkelt servering af sukker. Dette kan medføre, at du spekulerer på, hvorfor der er så meget hype omkring agave nektar. Sandheden er, at mens mange andre sukker erstatninger og kunstige sødestoffer lover lav kalorier eller endda ingen kalorier, mange af dem faktisk få dig til at tage på i vægt over tid. De ender med at narre din krop til at tro at du ikke er fuld, når du bruger dem under et måltid. Agavenektar er anderledes, selv om. For at se hvorfor, er du nødt til at forstå, hvordan kalorieindholdet af agave nektar påvirker din krop.

Kalorier i Agave Nectar

En enkelt servering af agave nektar indeholder omkring 60 kalorier. Selvom det ikke er godt at overbelaste dit måltid med agave nektar, kan kalorier til stede i en enkelt servering faktisk være gavnligt for dit helbred. Det er, fordi når du bruger agave nektar med et måltid, vil du føle fyldigere som følge af de kalorier. En enkelt portion indeholder også ca. 16 gram kulhydrater. Disse kulhydrater er det der giver dig et boost af energi, når du bruger agave nektar. Dette udgør omkring fem procent af alle de kulhydrater, du har brug for i en given dag, er baseret på en 2.000 kalorie diæt.

Glykæmisk indeks af Agave Nectar

En af de største fordele ved at bruge Agavenektar end andre sødemidler er, at det har en meget lavt glykæmisk indeks. Det glykæmiske indeks af et sødemiddel repræsenterer, hvor hurtigt (eller langsomt) kroppen nedbryder kulhydrater til stede i sødemiddel. Hvis det bryder dem ned hurtigt og leverer dem til blodbanen hurtigt, det har et højt glykæmisk indeks. Hvis det bryder dem ned langsomt og leverer dem til blodbanen langsomt, har et lavt glykæmisk indeks. Agavenektar har et lavt glykæmisk indeks. Det betyder, at du får din energi langsomt og ikke oplever en sukker rush på én gang.

Brug Agave Nectar til din fordel

Den virkelige grund til at du har brug for at kende den ernæringsmæssige info for agave nektar er at se, hvordan det kan påvirke din kost. For at se, hvor agave nektar påvirker dit helbred, skal du bruge Fitday at spore din kalorie og ernæringsmæssige indtagelse. Ved at gøre dette, kan du se, om de kalorier og kulhydrater i agave nektar påvirke dit helbred. Dette er den eneste måde at se, om fordelene ved de kalorier i det hjælpe eller skade dit helbred. Prøv det for at se om agave nektar kan være rigtige for dig.