Kalorier Kræves for at tabe

Kalorier Kræves for at tabe


De kalorier er nødvendige for at tabe vægt kan variere voldsomt afhængigt af hvor meget vægt du har brug for at tabe. Vægttabet handler om energiforbrug kombineret med mængden af ​​forbrugte kalorier, så hvis du øger aktivitet samt gøre smartere fødevarer valg, kan du faktisk slippe af sted med at spise mere.

Grundlæggende om Energy Balance

Når du forsøger at tabe sig, skal du spise færre kalorier end din krop bruger gennem daglig aktivitet og metabolisk funktion. Nogle mennesker finder succes slankekure blot ved at skære kalorier, men andre mennesker synes, at både skære kalorier og øge den fysiske aktivitet gør det nemmere at tabe sig hurtigt.

Når det kommer til at regne ud, kalorier er nødvendige for at tabe sig, er du nødt til at faktor i din nuværende kalorieindhold og energi niveauer, hvor meget vægt du ønsker at tabe, hvor hurtigt og hvor meget mere energi du måske forbruge ved at arbejde ud.

Alt dette giver en temmelig hårfin balance, som kan gøre det vanskeligt at afgøre præcist, hvor meget du har brug for at skære kalorier. Mens nogle mennesker gør ganske godt på en 1.200 kalorie diæt andre, der arbejder mere kan have brug for noget som en 1.600 kost for at have nok energi til at komme igennem dagen.

Finde din kalorier Kræves for at tabe

Selv om det kan være svært at afgøre personlige kalorier er nødvendige for at tabe sig på egen hånd, er der mange online ressourcer, der kan hjælpe. Her er et par at få dig i gang:

  • Calorie Count har en kalorietæller nem at bruge, at faktorer i din alder, højde, nuværende vægt, mål vægt og aktivitetsniveau til at bestemme, hvor mange kalorier du kan indtage dagligt. Du kan også enten indtaste en dato, hvor du ønsker at tabe vægt eller lade lommeregneren til projekt, når du vil have mistet den vægt, hvis du følger planen.
  • Kalorie Control Council har en regnemaskine, der fortæller dig, hvor mange kalorier du har brug for at bevare din nuværende vægt. Hvis du gerne vil tabe sig, ved, at et pund fedt er omkring 3.500 kalorier, så du nødt til at forbruge 3.500 færre kalorier eller forbruge 3.500 flere kalorier til at tabe et pund om ugen.
  • Anne Collins har en hurtig skøn at bestemme din kalorieindhold behov. Kvinder bør formere deres vægt i pounds med 12, mænd af 14. Det er, hvor mange kalorier du har brug for at opretholde vægten. At tabe sig, tabe 500 kalorier om dagen fra at for at tabe et halvt kilo om ugen.

Langsom og Steady

Du vil bemærke, at de fleste af disse regnemaskiner foreslår at miste omkring en pund vægt om ugen. Selv om det er bestemt muligt at tabe mere vægt i en uge, hvis du virkelig har arbejdet på det, det er et sundt tempo og nemt for de fleste mennesker til at udføre enten ved at spise mindre eller bevæger sig mere. Hvis du tænker over det sidste statistik, at skære 500 kalorier om dagen kan hjælpe dig med at tabe et pund om ugen, kan du se, at det ikke behøver at være svært at tabe sig, især hvis du arbejder ud af mere i tillæg til at spise mindre.

Hvis du har brændt blot 300 flere kalorier om dagen udøver du kun nødt til at skære omkring 250 kalorier fra din daglige kost for at tabe et pund om ugen. Hvis du kombinerer skære kalorier og mere motion, kan du miste two pounds en uge i stedet for bare én og opfylde dine vægttab mål endnu hurtigere.

Den største problemer med kalorie optælling som et middel til at tabe sig, er, at vi har en tendens til at undervurdere, hvor meget vi spiser, eller vi kan ikke vide, tællingerne kalorieindhold fødevarer, vi spiser ude. Holde en fødevare dagbog kan hjælpe spore præcis, hvad du spiser, eller du kan bare erstatte højt kalorieindhold fødevarer med mere frugt og grønt, og du vil være godt på vej til at tabe sig.

.