Kalorier forbrændt Mens walking

Kalorier forbrændt Mens walking


Selvom fitness-eksperter stadig debatterer, om walking er tilstrækkelig motion for væsentlig reduktion i vægt, de forbrændte kalorier, mens du går forblive et skridt i positiv retning på dit hjerte er den vigtigste faktor i at fremskynde din metabolisme og dermed sætte din krop i et vægttab mode.

High-Intensity Gåture

Walking hjemmeside er en fremragende ressource for personer, der ønsker at starte et vægttab program ved at gå. Dette websted beskriver de vigtige kardiovaskulære fordele ved streng walking, men det giver også oplysninger om den mængde af walking du skal gøre for at tabe sig. Ifølge The Gåture websted, vil du brænde et gennemsnit på 100 kalorier pr kilometer af intens walking. Jo højere intensiteten af ​​din tur, jo højere din puls stige kraftigt, og derfor, jo større kalorie-burn. Dette websted beskriver også den gennemsnitlige mængde trin, du bliver nødt til at tage for at nå frem til én mile, som, for de fleste mennesker, er lig mellem 1760 og 2640 trin.

Sporing af dine kalorier forbrændt Mens walking

Du vil gerne være meget opmærksom på længden af ​​din walking rute. Siden en mile brænder omkring 100 kalorier, bør antallet af miles du ønsker at gå, afhænger af antallet af kalorier, du søger at brænde. Walking omkring en fodbold bane er en nem måde at beregne længden af ​​ruten; eller måske du bor i et hyggeligt kvarter og vælger at beregne miles af din tur rute ved at bruge ressourcer som Mapquest.

Løbebånd, naturligvis udnytte elektroniske skærme, katalogisere din kilometertal og hastigheden på din tur, hvilket gør tingene lettere for vægttab entusiaster. Men løbebånd ikke den atmosfære af en udendørs gåtur og mange enkeltpersoner finde sig at blive trætte af deres walking rutine hurtigere, når de bruger et løbebånd regelmæssigt.

Tingene vil få betydeligt mere kompliceret, hvis du vælger at spore længden af ​​din tur ved individuelle fremskridt. Det er noget af en præstation at tælle hvert trin i dit hoved, mens du går en afstand på fire miles eller deromkring. Det er derfor, det er ikke en dårlig idé at investere i en skridttæller eller endda noget så avanceret som den Fitbit som ikke blot beregne de skridt, du har taget, men også de kalorier du har spist og brændt den dag.