Kajak: Kajakroning Sikkerhedstips

Sådan Afslut et vendt KAYAK - The Wet-Exit

Spejlvende ovre i en kajak kan være en farlig ting, hvis du ikke er sikker på, hvad de skal gøre, når det sker, især hvis du er whitewater kajaksejlads. Derfor hver kayaker bør praksis spejlvende deres kajak igen og udføre det, der kaldes en våd exit.

Skridt til Wet-Afslut en kajak

1) Sørg for at kajak er på hovedet. Det lyder som sund fornuft, men der er tidspunkter, hvor en kajak kan blot være på sin side, mens den roer er under vand, hvilket gør spændende det meget vanskeligt. Rystelser dine hofter i kajakken vil normalt gøre det trick.

2) Tuck Fremad i kajakken. Det tendancy kunne være at læne sig tilbage for at komme ud af kajakken, vil det kun tjene til at fælde dine ben i kajakken. Du skal derfor guffe frem, så dit ansigt og hoved kommer mod dækket af kajakken. Dette vil også tjene til at beskytte dit ansigt og hoved fra at ramme noget under vandet.

3) Træk Grab Loop på din Spray Nederdel. Dette trin gælder kun, hvis du er iført en spray nederdel, selvfølgelig. Løkken vil dinglende foran kajakken cockpit, så længe du sikret det ordentligt. Træk på det, og det bør frigive din krop fra kajakken.

4) Skub Kajak op og væk fra kroppen. Skub kajakken ud som et par bukser, ved at placere dine hænder på kajakken på din talje.

5) Svøm til overfladen og få dit gear. Find din pagaj og holde den med den ene hånd. Snup en af ​​grab sløjfer med den anden hånd og forsøge at bo med din kajak, hvis du er i fare.

6) Kom til Shore. Det er svært at komme tilbage i din kajak, når den er blevet drejet rundt og du stadig er i vandet. Svøm til kysten, mens du holder på din kajak. Dette gøres bedst ved at holde kajakken og sparker med benene. Hvis folk er omkring, signalere til dem om hjælp.

Hvad skal Wear Mens Kajaksejlads for maksimal sikkerhed

Når man overvejer whta at bære, mens kajak, skal du tænke over hver del af din krop. Hver del skal være beskyttet på en eller anden måde, så den første ting du skal gøre er en top til tå check.

Overvej først dit hoved. Hvis du er whitewater kajaksejlads du skal bruge en hjelm. Hvis ikke, er du rekreativ eller hav kajakroning kan du en hat til at beskytte dit ansigt og øjne mod solen. Når du arbejder dig vej ned din krop, du kommer til dine øjne og ansigt. Solbriller er en god idé, men kan være irriterende, når de får vand på dem. Sørg for at bære sunblock på alle udsatte hud. I kolde og tørre dage eller på lyse solrige dage, vil chapstick beskytte dine læber.

Efterhånden som vi bevæger ned til torso kommer vi til det vigtigste og mest nødvendige element, du vil være iført, mens padle en kajak. Du skal bære en pfd eller redningsvest, til at holde dig i live, hvis du bliver adskilt fra din kajak. På din pfd, kan du holde alle mulige andre sikkerhedsmæssige elementer såsom en fløjte og en kajak kniv. Den fløjte vil tillade dig advare andre, når du har brug for hjælp, og kniven er der for nogen af ​​en række årsager ikke mindst som bliver untangled fra reb.

Med hensyn til dine arme og ben, det er en dom opkald fra din side. Hvis det er koldt, kan du ønsker at bære en våddragt, tørdragt, eller padle jakke. Hvis du kun er rekreativ kajak en vindjakke kan være nok. Du skal kende dine egne grænser, og hvordan din krop reagerer på temperaturen.

Når du bevæger dig ned til dine fødder, skal du have en form for lukket tå fod beskyttelse, når du er kajaksejlads. Dette kan være sandaler, gamle sneakers, padle støvletter eller vand sko. Uanset hvad den sag, de har brug for at passe sikkert på din fod og skal beskytte tæerne.

Så tænk head-to-toe, næste gang du går til at padle og du vil være sikker på ikke at glemme at bære nogen sikkerhed post, næste gang du går kajaksejlads.

Sejlsport "Lov af bruttotonnagen"

Der er en uskreven regel i verden af ​​sejlsport, der meget rammende gælder kajaksejlads. Det er kendt som "Lov bruttotonnage." Mere simpelthen sat, det kan også kaldes "loven om sund fornuft."

Loven af ​​bruttotonnagen er ganske enkelt den idé, at den større båd på vandet vinder. Større både er ofte mindre styre-egenskaber og har nedsat sigtbarhed end mindre både. Og selvfølgelig vil meget mere skade og fare kommer til mindre båd bør en kollision opstår.

Så kajakroere, skal du sørge for at styre fri af større både. Det er op til dig at bo sikkert og ud af vejen for større både, selvom du har retten til vejen.

Behovet for at Wear PFDs (redningsveste) Mens Kajak

I kajak verden, er redningsveste eller redningskranse kaldet PFDs. PFD står for personlig flotation enhed. I lighed med kravet om at bruge sikkerhedssele i biler, ingen lille kontrovers omgiver brugen pfd på vores statslige og indenlandske vandveje. Roere af alle typer har kæmpet nødvendigheden af ​​at bære PFDs på disse vandmasser, mens lokale og endda føderale myndigheder fastholder lovligheden af ​​et sådant krav.
Uanset side af debatten, du ryste ud på, canâ én ting € ™ t blive nægtet; PFDs rent faktisk redde liv. Mens jeg kan forstå argumentet om, at de ikke er nødvendige i visse situationer, er det vanskeligt at anbefale det officielt. Hvis jeg skulle koge det ned, er der nogle situationer, hvor de absolut skal bæres uden spørgsmål.
Selvfølgelig skal alle børn bære en pfd på alle tidspunkter, mens kajakroning. PFDs skal bæres, når en roer er whitewater kajaksejlads, selv på klasse I og klasse II floder. PFDs skal også bæres i en åben vand situation, navnlig bære motoriseret båd trafik er en given.
Her er et par afsluttende bemærkninger om dette hele PFD diskussion. Husk, at iført en PFD siger intet om din evne til at svømme. Alle svømning evne i verden wonâ € ™ t hjælp i tilfælde af at du bliver slået bevidstløs af en pagaj eller en kollision ved en kollision med en anden båd. Vær også opmærksom på, at PFD brug er loven om mange vandområder, herunder vandveje, stat og nationalparker samt damme og søer i visse lokaliteter.
Være sikker. Bær din PFD!

Guds hånd Kayak Rescue

Alle kajakroere skal være parat til at hjælpe med at redde et spejlvendt skipper. I de fleste tilfælde kayaker der vender i løbet af enten forsøge at rulle tilbage op eller vil wet-exit kajakken. I de sjældne tilfælde, hvor hverken er muligt eller anden grund, vil det blive nødvendigt for nogen til at hjælpe den på hovedet kayaker at komme tilbage til overfladen. Dette er, når det er afgørende at kende Guds hånd Kayak Rescue.

Mens dette redning er enkel, skal det praktiseres på forhånd.

1) Padle over til det vendte kayaker og bringe din kajak ved siden af ​​deres.

2) Lean på tværs af deres på hovedet kajak og snup den anden side af det omkring kajak cockpittet.

3) Træk kajakken mod dig i en rullende bevægelse for at hjælpe rulle kajakken tilbage over.

4) Som person overflader, fange deres PFD (redningsvest) for at hjælpe med at få dem hele vejen op igen.