Kage udsmykning Tip Caddy

Kage udsmykning Tip Caddy


En kage udsmykning tip caddie er en af ​​de mest vigtige forsyninger til amatører og professionelle kage dekoratører. Det er en nydelig, organiseret sted at opbevare frosting tips og andet udstyr, og det gør det nemt at finde tips og forsyninger, du har brug, når du er midt i dekoration. Hvis du lige er begyndt at dekorere kager og eksperimentere med forskellige frostings, kan et tip caddie stadig være nyttige, men du måske ønsker at holde ud på at købe en, indtil du har haft mulighed for at prøve en masse forskellige tips og frosting teknikker.

Opbevaring og transport

En kæmpe fordel af en kage udsmykning tip caddie er, at det gør transport af udsmykning meget bekvemt. Hvis du har brug for frost en kage, men kan ikke gøre det i dit køkken, vil caddie kan du let bringe alle dine frosting tips og rørsystemer poser til det sted, hvor du kan dekorere. En caddie bare tip er lille nok til at bringe næsten overalt, så du kan tage den med dig, om du tilføjer sidste hånd på en bryllupskage på en kirke eller på vej til din bedste vens hus for at hjælpe frost cupcakes for et barns fødselsdag part.

Opførelse af en Caddy

De fleste caddies for kage dekoratører omfatter lagerplads til andet end tips udstyr. Det øverste niveau i den caddie ofte forbeholdt tips og har en række små plastik pigge, der holder spidserne på plads. Åbne rum og nedre rum i caddie kan bruges til at gemme rørsystemer poser, gel farve til frosting, Glitter, dragéer, og andre forsyninger.

Brug af andre Caddies

Hvis du ikke kan finde en caddie, der er specielt designet til at holde frosting tips, kan en generel kage udsmykning caddie eller en anden type opbevaringsboks fungere nær så godt. Selv en ren, ubrugt smykkeskrin har nok separate rum og opbevaringsrum til at holde tips og en række andre kage udsmykning.

At købe en kage udsmykning Tip Caddy

En caddie kan være svært at finde, så være villig til at kontrollere flere forskellige steder for at se om de har noget, der passer til dine behov. Craft butikker, såsom Michaels og Jo-Ann Fabric ofte bære kage udsmykning, og store detailhandlere som Wal-Mart og Target sælger caddy-lignende opbevaringsbeholdere, der kan bruges til at gemme frosting tips, selv om de ikke specifikt er fremstillet til kage udsmykning.

Du kan også købe tip caddies online. Den Wilton websted har et stort udvalg af tips til køb, caddies til opbevaring, og opskrifter og design mønstre til at prøve. Hvis det ikke er nok for dig, stedet tilbyder udsmykning rådgivning og information om kage klasser, også. Wilton og andre caddier er også tilgængelige for køb via Amazon.

Eksempler på Tip Caddies

En bred vifte af tip caddies er til rådighed, så vælge den, der passer til de leverancer, du har, og mængden af ​​kage udsmykning du gør.

Den Wilton 50-Piece Tool og Caddy Udsmykning sæt leveres med en række tips, farvestoffer, og andet udstyr, og caddie har rigelig plads til at gemme de leverancer, du allerede ejer.

Den 101-Piece Tool og Caddy Udsmykning Set, også fra Wilton, har plads til endnu mere udstyr og er designet med den avancerede kage dekoratør i tankerne. Den leveres med tips du måske allerede ejer, men der er masser af plads til udstyr, der ikke er inkluderet.

Det grundlæggende tom Wilton værktøj caddie har plads til 48 frosting tips samt andre forsyninger. Det er et godt valg til en bager og dekoratør, der allerede ejer det meste af det udstyr, der ville komme med en nybegynder kit.