Kaffe: økologisk kaffe Tips

Hold din kaffesmagning Fresh

Da kaffen er 98% vand, skal du sørge for at bruge et nyt filter og frisk filtreret vand med hver ny kande kaffe dit bryg. Du kan få de friskeste bønner ved at bestille din økologisk kaffe gennem producenterne direkte. Disse bønner ikke bruge uger i transit eller på hylden. Husk også at gemme din kaffe i en lufttæt beholder for at bevare den friske smag og aroma af kaffebønnerne. Friskere kaffe, bedre bryg.

Kaffe ... Ikke blot for Drinking Anymore

Du kan nu bruge din økologisk kaffe til mere end blot en stor kop bryg om morgenen. Gartnere har opdaget et hemmeligt våben mod for krigen mod snegle: kaffe. Du kan bruge økologisk eller almindelig kaffe (ikke koffeinfri) til denne opgave, men organisk vil hjælpe med at holde giftstoffer fra at komme ind i din have jord og planter.

Snegle hader koffein. Det Forenede State Department of Agriculture s Agricultural Research Service testede koffein sprays på bugs og skadedyr, der angribe potteplanter. De opdagede, at 1-2% koffein løsning dræbte næsten alle snegle inden for to dage. Det er mindre end i en kop brygget kaffe. Kaffegrums er allerede blevet anvendt til dette samme grund, men en organisk kaffe flydende opløsning er blevet mere effektive og er mindre invasiv på jorden eller planter.

Kid-Friendly Holiday økologisk kaffe

Har nogle sjove med dine børn denne ferie sæson, samtidig giver dem mulighed for at nyde en voksen behandler. I en gryde, bland 4 kopper vand med 4 store teskefulde fint formalet koffeinfri økologisk kaffe. Når blandingen er ulmende, tilsættes 4 spsk varm kakao mix eller 4 spsk økologisk chokolade sirup, 4-8 spsk sukker afhængigt af din smag, et strejf af kanel og et strejf af muskatnød. Simmer blandingen i tre minutter og derefter lad det sidde i et minut. De kaffegrums vil begynde at løse til bunden. Skim off nogen begrundelse fra overfladen. Hæld i fire kopper, men sørg for at forlade grundene i gryden. Serveres med børnene og nyde. De vil være varm indeni, selv om de er koldt udenfor, mens bygningen endnu en snemand!

Beskyt din kaffe-drikke Børn

For forældre, hvis børn bare nødt til at drikke kaffe for at føle voksne eller mere sofistikerede, give dem økologisk kaffe. Ved at give dem økologisk kaffe - og helst koffeinfri økologisk kaffe - de vil modtage mindre skadelige kemikalier og mineraler i deres voksende organer. Mange børn får en vis mængde udenlandske kemikalier og pesticider i kroppen ved fødslen, som er gået ned fra deres mødre gennem de fødevarer, de indtag under graviditet. Hold dine børn fra at modtage mere skadelige udenlandske kemikalier ved at fodre dem økologiske fødevarer og kaffe.

Slim Down The Organic Way

En undersøgelse foretaget af forskere fra Dansk JordbrugsForskning og Newcastle University konkluderede, at rotter, der blev fodret økologiske fødevarer var slankere, sov bedre, og havde stærkere immunforsvar end dem fodret konventionelt dyrkede produkter. Dette kan være på grund af de højere mængder af C-vitamin, mineraler og næringsstoffer, der findes i organiske afgrøder. Omlægning til økologisk og leve et sundere liv.

Grundlæggende Iced Coffee - The Organic Way

Nyd en kop iskaffe denne sommer med din favorit økologisk kaffe. Brygge en gryde med dit valg af økologisk kaffe. Sørg for at brygge den lidt stærkere end normalt, men ikke gør det dobbelt styrke. Når kaffen er fuldt brygget, tage karaflen fra varmepladen og lad den køle indtil den når stuetemperatur. Placer kaffe i en overdækket kande og opbevares i køleskabet i mindst 30 minutter.

For at få mest ud af din iskaffe, lave kaffe ice terninger tidligere på dagen til fuldt ud at nyde den fulde smag. Bryg din økologisk kaffe som normalt. Lad den køle af, inden det hældes isterning bakker. Når de er frosne, og din iskaffe var afkølet i køleskabet, nyd din kop, mens isterningerne holde din iskaffe rig og stærk, selv når isen smelter.

Hvad skaber en Bad Bean?

Europæerne har en tendens til at bruge mere for deres kaffe end amerikanerne, men de får også den bedste kvalitet bønner for skillingen. En defekt økologisk kaffe bønne er off-farve, knuste eller den forkerte størrelse i forhold til de andre bønner. Disse dårlige bønner vil brænde hurtigere end resten af ​​bønnerne forårsager en bitter smag. Hvis du vil have rig, glat kaffe uden bitter smag, inspicere dine bønner, før du brygger. De fleste organiske kaffeproducenter sætter en ære i deres bønner og vil inspicere dem før pakning. Hvis dine bønner er defekt, kan du ønsker at genoverveje din kaffe leverandør valg.

Det er i posen!

Aldrig købe vakuumpakket kaffe i butikker eller fra producenterne. Det samme gælder for økologisk kaffe. Til vakuum-forsegling pakken kræver kaffe til at indstille. Dette forringer kaffebønner i mindst fem dage efter ristede før vakuumpakning. Dette gør det muligt producenten for at give dig et indtryk af frisk emballage, men de vinder gavn for store produktion på din kaffe regning.

The Organic Coffee Process

Mærkes økologiske, skal en kop kaffe møde nogle strenge krav. Et af disse krav er, at kemikalier ikke anvendes til at fratage væk koffein. I stedet organiske bønner er vand behandlet for at fjerne koffein. Og der er to metoder til vand behandling.

En fremgangsmåde til koffeinfjernelse kaldes schweiziske Water® processen.

I schweiziske med vand, er de grønne bønner dyppet i varmt vand for at fjerne koffein samt mange af forbindelserne, der er ansvarlige for meget af aromaen af ​​kaffen.

Det første parti af bønner er smidt væk, og koffein er fjernet fra opløsningen ved kulfiltre. Hvad der stadig er en vandopløsning mættet med aromaforbindelser, hvor et nyt parti af bønner vil gennemblødt.

Den næste batch af bønner er gennemblødt i vand, delvis mættet med kaffetørstoffer som forberedelse til koffein udvinding. Dernæst bønner neddykket i smag opladet vand og koffein er diffunderet fra bønnerne i vandet.

Da koncentrationen af ​​aromaforbindelser i bønne og vand er ens, er koffein fjernes, efterlader smag i takt. Smagen ladet vand recirkuleres derefter til begyndelsen af ​​processen for den næste batch af bønner.

Hvor stort er Organic Coffee Market?

Økologisk kaffe er blevet populært i USA i løbet af de sidste par år. I USA, $ 80 mio økologisk kaffe blev solgt i 2005, op 40,4% fra 2004. I november måned, amerikanske økologiske kaffe drikker købte 54% mere kaffe i 2005 end i samme måned i 2004, mens ikke-økologiske kun steg med 8,5%.

Du kan nu få økologiske andre end den normale koffeinfri, koffeinholdige kaffeprodukter, aromatiseret og instant kaffe. Det økologiske marked har udvidet til kaffe is, kaffe sodavand, kaffe-flavored slik og chokolade dækket kaffebønner.