Kaffe: Kaffe Udstyr Tips

Køb den rigtige kaffe Udstyr

Valg kaffe udstyr kan være så udfordrende som at træffe afgørelse om enhver anden køkken apparat.

Har du bor alene? Du vil måske en enkelt kop maskine. Har en familie af kaffe drikker? Du har sikkert brug for en multi-cup bryggeri, der gør 10 til 12 kopper. Kan ikke leve uden cappuccino eller espresso? Du kan få din egen automatisk maskine lige på køkkenbordet? For en throwback en mere glamourøs æra, der er den franske presse.

Glem ikke om den type kaffe du drikker. Hvis hele bønner er din passion, skal du have en god kværn, en størrelse passende til din kaffe drikker og betjener vaner.

Presserende behov for French Press

Den klassiske, hånd pressede kaffemaskine er stille, men er også ret cool at bruge. Det bliver ikke mere "hands on" end med en hånd presset kaffemaskine. Der er mange presser i en række forskellige størrelser, udseende og priser. For de pågældende om brud et glas presse, Bodum gør Eileen kaffemaskine - designet til travle caféer. Det har også en rustfri stålramme for at beskytte glasset mod stød, men stadig tilbyder et glimt af friskbrygget kaffe inde.

Hvis du kan lide at trykke på farten, virksomheder, herunder Nissan gør bærbare termiske presser. For den ultimative bærbare presning, Bodum tilbyder også to-go presser. Her er nogle ekstra tips:

Først skeen i den malede kaffe, så hæld vand, der netop færdig kogning. Sæt låget på plads, og lad kaffen stejle i fire minutter. Når du, og kaffe, er klar, langsomt presse kaffegrums til bunden af ​​potten, hæld væsken i et krus og slurk. Denne form for brygning giver mere smag, fordi masken filter ikke fjerner så mange olier som papir.

Klar til nogle Homemade Cappuccino?

Hvis du er klar til at investere i en cappuccino maskine til dit hjem, vil du opdage, at der er mange stykker af kaffe udstyr derude, der skal gøre den varme, skummende drik. Nye højteknologiske maskiner vil gøre din favorit bryg uden at du behøver at tænke for meget over, hvad du gør. Men før du kommer til det punkt, er det tid til ting om din cappuccino, og muligvis espresso, præferencer.

  • Ønsker du maskinen til at lave en kop eller to? Hvor meget af en kick vil du have? Nye modeller vil give dig mulighed for at lave en lille 1-ounce kop eller en kæmpestor 16-ounce kop java.
  • Tjek størrelsen af ​​vandbeholderen. Dette vil indikere, hvor mange kopper kaffe, du kan gøre, før genopfyldning.
  • Vil du have noget kontrol over aroma og styrke? Nogle modeller giver dig barista magt med trykknap kontrol.
  • Ligesom det hot? Kig efter en model med mere end en temperatur indstilling.

Endelig hvilke modeller kan du lide for deres udseende? Lad os være ærlige - det er et stykke af kaffe udstyr, der har nogle wow faktor. Hvor meget wow vil du have?

Kriterier for udvælgelse af en Single Serve Coffee Brewer

Af Deb P

Enkelt tjene kaffebryggere bliver mere og mere populære for hvert år. For et par år tilbage, var der kun to eller tre mærker at vælge imellem. Men som patenter på de forskellige teknologier udløbet, og da markedet for enlige tjene kaffemaskiner udvidet, mange flere virksomheder indtastet am fortsat komme ind på markedet.

Det største problem de fleste kritikere har altid haft med enkelt tjene kaffebryggere er, at valget af maskinen begrænser dit valg af kaffe. Typisk hver mærke af maskinen bruger en bestemt type kaffe pod, kapsel eller en kop, der ikke passer ind i kaffebryggere fra andre producenter. Nogle bryggerier bruger standardiserede ESE (Easy Serving Espresso) pod system, men mange andre bruger en plastik kop eller en disk, der kun passer ind i deres egne maskiner. På grund af dette, bør forbrugerne overveje valget kaffe tilgængelige, når du vælger et enkelt tjene kaffe system.

Når du vælger en enkelt tjene kaffemaskine, overveje disse kriterier:

1. Er brygger bruge et proprietært kapsel eller er det anvender et standardiseret system, såsom ESE pods eller Caffitaly kaffekapsler?

2. Er der et godt udvalg af kaffe og drikke sorter til rådighed for brygning system?

3. Er kaffe kapsler let tilgængelige eller kan du kun købe dem fra selskabet?

4. Hvor meget kaffe pris pr kop for kaffebrygningssystem du overvejer?

5. Kan du få en genanvendelig kaffe kapsel for systemet, du overvejer?

Enkelt tjene kaffebryggere er blevet langt mere sofistikerede i de seneste par år. De er praktisk, nem at bruge og lad dig fylde en hel café i dit køkkenskab. At vælge den rigtige maskine vil gøre en stor forskel på, hvor tilfreds du er med dit køb.

Udskifte en gammel Kaffekande

Forhåbentlig din kaffemaskine er kommet for at blive i et stykke tid, men hvem ved om kaffekanden?

Hvis du lader brænderen på med ringe eller ingen kaffe på kanden, kan potten revne. Selv om der ikke er nogen uoprettelig skade, kan kaffe brænde til bunden af ​​potten og ødelægge smag, medmindre du kan få potten helt ren. Desuden kan glas potter bryde igennem regelmæssig brug i opvaskemaskinen eller for en række forskellige årsager.

Når leder efter en erstatning pot, vil du først ønsker at sikre, at det passer til din kaffemaskine. At vælge en model, der ikke hvile godt på brænderen, eller som er uoverensstemmende med bryggeren vil skabe problemer, når du laver en gryde. Efter at sikre, at puljen og bryggeri er kompatible, har du en vis fleksibilitet i dit valg.

Hvordan har i håndtaget på din gamle pot føler? Hvis det ikke var behageligt, kigge efter noget støbt mere til din smag. Gjorde potten dryppe da du hældte? Se på modeller, der angiver dryp-fri tude.

Én du har dit nye udstyr, National Coffee Association tilbyder nogle tips til at holde gryden i topform:

  • Sørg for, at dit udstyr er grundigt rengjort efter hver brug ved at skylle den med rent, varmt vand og tørre den med et absorberende håndklæde.
  • Kontroller, at ingen grund har været overladt til samle sig på en del af udstyr, og at der ikke er nogen opbygning af kaffeolie. Resten kan bibringe en bitter, harsk smag til fremtidige kopper kaffe.

Længes efter en urne?

Hvis det, du har brug for i kaffe udstyr er en betjener skib, der vil brygge og gemme nok kaffe til en lille hær af mennesker, og holde det på et acceptabelt temperatur, indtil den sidste dampende kop serveres, du har brug for en kop kaffe urn.

Dagens kaffe urner kan være elegant eller industriel og tjener fra 10 kopper til mere end 100. De er perfekte til fester og arrangementer, og tuden gør dem ideelle til en indstilling, hvor folk vil tjene sig selv.

Hvis du er i markedet for en kop kaffe urn, en dripless tud er nok noget at overveje. Også overveje at få en med en dækning, der låser. Med kaffe urner, er hastigheden i brygge kaffen sandsynligvis en bekymring, så vær opmærksom på hvor hurtigt urner du overvejer brygge kaffe. Nogle urner har en temperatur til brygning og en anden til kaffen efter den er brygget. Nogle har en justerbar termostat.

Der er mange muligheder. Som med enhver kaffe udstyr, tænke over, hvad du vil have det til at gøre, og så læse op på de modeller, der synes at opfylde dine behov.