Kaffe: Kaffe med smag Tips

Ignorer Kaffe Snobs og nyde Flavor

En kop kaffe snob eller puristiske kan insistere på at holde kaffe, som det kommer ud af potten, men når det kommer til flavored kaffe, smag elskere har en masse selskab derude. Ved hjælp af kaffe som et fundament for aroma er ikke et nyt koncept.

I Mellemøsten, tilføjer kardemomme til kaffe er en tradition. I Mexico er kanel blevet tilføjet til kaffe i årevis. Kaffe virksomheder gør en stor del af arbejdet for dig ved at producere den flavored kaffe. Selvom du kan give din kaffe snob venner en kickstart, kan du tilføje den ved at tilføje sirup, creme, kanel eller mælk.

Nogle varianter er Naturlig, andre bare Smag på den måde

Vidste du, at der er mere end 100 forskellige sorter af flavored kaffe, ifølge International Coffee Organization? Det er en hel masse af smag, men hvordan gør smagen faktisk få i bønnerne?

De kaffebønner ristes først og smagsstoffer påføres ristede bønne eller ristet formalet kaffe i præcise mængder, der passer til den ønskede smag.

Så hvor kommer disse varianter fra? Naturlige og kunstige smagsstoffer, herunder æteriske olier og plante-derivater, betragtes som sikkert af Federal Drug Administration. USA fastslår, at naturlige smagsstoffer består af ekstrakter fra planter eller animalske kilder og aroma kemikalier afledt fra disse kilder med fysiske eller biologisk afledte midler.

Ny undersøgelser viser kaffe kan Offset skadelige virkninger af alkohol

Vi har endda flere gode nyheder om din kaffe! Ifølge en undersøgelse fra Kaiser Permanente Division of Research i Oakland, Californien. Kan kaffe hjælpe modvirke skrumpelever. I en undersøgelse af over 125.000 mennesker, en kop kaffe om dagen kan nedsætte risikoen for alkoholisk skrumpelever med 20 procent. Den samme undersøgelse viste også, at kaffedrikkere havde sundere resultater på blodprøver, der anvendes til at måle leverfunktionen. Det er bare endnu en grund til at føle sig godt om dit daglige java fix.

God prøvesmagning og godt for dig!

Selvom det smager overbærende, ligesom almindelig kaffe, mange flavored kaffe har næsten ingen kalorier, fedt, kulhydrater eller natrium. De har heller ikke yderligere sødestoffer eller sukker af nogen art. Hvad aromatiseret kaffe giver dog er spormineraler som Thiamin, niacin, foliate, fosfor og magnesium - som alle din krop har brug for. Kaffe er også en god kilde til kalium og riboflavin.

Prøveudtagere paradis og Great Holiday Gaver!

Når det kommer til de nye og mere eksotiske varianter af kaffe, kan det være svært at forpligte sig til en fuld størrelse taske. Det er her stikprøveudvælgelser kommer i. Mange flavored kaffe virksomheder tilbyder stikprøveudvælgelser i tre og fire taske kombinationer. Samplere er en fantastisk måde at opleve varianter du måske ikke normalt forsøge. Mange kaffe virksomheder pakke deres prøvetagere smukt og har smag, der afspejler sæsonen, hvilket gør disse ideelle ferie gaver. Prøv Green Mountain Flavored Sampler findes på www.greenmountaincoffee.com, som omfatter Vanilla Cream, Fair Trade Rain Forest Nut og hasselnød Green.

Nye smagsoplevelser fra gamle verden Traditioner

Amerikanerne var ikke de første opfindere af flavored kaffe - ikke af en lang skudt. Ved midten af ​​det 15. århundrede, var folk i arabiske lande nyder kaffe med krydderier som kanel, nelliker og muskatnød. Derefter kom tilføjelser som chokolade, citrus og endda spiritus. Nu har smag af kaffe vokset eksponentielt, fra de mere kendte som vanille og hasselnød til de mere eksotiske såsom vilde bjerg blåbær eller kanel roll.

Flavored kaffe er generelt opdelt i fire kategorier: vanille-baserede smag, chokolade-baserede smag, frugtbaserede smagsstoffer og krydderier-baserede varianter. Vanilla-baserede varianter omfatter cremer som irsk fløde og fransk Vanilla og møtrik-baserede varianter såsom hasselnød og macadamia nut. Chokolade inkluderer dekadente varianter såsom chokolade mynte og chokolade macadamia nut. Orange og chokolade hindbær er en del af frugten familie og krydrede smag omfatter kanel og muskatnød. Ikke sikker på hvilken kaffe er værdig til din favorit krus? Det er ikke noget problem! Først tænke over dine livretter og aromaer. Foretrækker du praline tærte til chokolade mousse? Elsker du den sommerlige duft af citrus eller varm vinter duft af Allehånde? Vælg et par nye varianter, der emulerer dine livretter, og du er sikker på at finde en smag, der passer dig.

Søde sæson for Seasonal Flavored kaffe Kurve

Efterår og vinter er gode sæsoner for kaffeelskere, der også nyder slik. Det er den tid på året kaffe virksomheder tilbyder sæsonbetonede kaffe varianter inspireret af populære desserter. Hvordan pumpkin pie uden kalorier lyd? Hvad med honningkager eller eggnog? For en særlig behandling, nyd dem på egen hånd i eftermiddag, efter middagen, eller parre dem med dessert.

Du er nok ikke den eneste kaffe elsker i din kreds af familie og venner og særlige kaffe smag gøre store værtinde eller ferie gaver. Hvis du foretrækker mere traditionelle varianter, er der også året rundt favoritter, herunder vanille og hasselnød. Flavored kaffe er en god gave, om den person eller ikke du planlægger at give det til er at se kalorier.