Kaffe: Kaffe Grinders Tips

Antikke Kaffekværne

Antikke kaffemøller har sådan appel, at der er organisationer, for folk, der indsamler og bevare dem. Der er, på behørig vis, sofabord bøger om antik kaffemølle og der er endda en 10-pund, 1.300 siders manual kaldet "The MacMillan Index over Antique kaffemøller" af Joseph Edward MacMillan. En antikke kaffemølle eller mølle kan være en imponerende skærm stykke samt en funktionel apparatet. Der er mange samlere, der råber for at få visse gamle møller og har betalt en masse for dem. Over mere end 200 år har der været mange mærker og modeller og et par af de mest populære er dem, der foretages af Arcade Manufacturing - især Crystal kværne - og Enterprise Manufacturing.

Den Solvang Antique Center i Solvang, Californien. Har adskillige kaffemøller i den solgte del af sin hjemmeside. En dansk Double Hopper Coffee Mill foretaget af Schroder og Jorgensons i 1830, ifølge auktionshuset hjemmeside, gik for $ 3850.

En amerikansk 12-tommer kaffemøllen fra Enterprise Manufacturing Co i 1915 blev solgt for $ 2150.

Hvis du er interesseret i antikke kaffemøller, kan du være interesseret i at deltage Sammenslutningen af ​​Coffee Mill entusiaster. Koncernen udgiver et nyhedsbrev hvert kvartal med billeder af og genstande antikke møller, tips om restaurering og ønsker annoncer.

Hands-on formalingsproces

Mens de fleste moderne kaffemøller er elektrisk, kan du stadig finde moderne variationer af den klassiske håndsving kaffemølle.

Ligesom elektriske kværne, kan du finde både klinge og burr sorter, men de store forskelle er, at de er mere støjsvage og drevet af hånden.

Mange af de nye maskiner ligne de altid har, med et håndsving i toppen af ​​tragten, hvor du lægger bønnerne, og en skuffe i bunden for grunden.

Zassenhaus gør manuelle koniske burr kaffemøller, der ligner antikke modeller med skovklædte baser, støbejern tragte og messing slut kupler og accenter. De øverste dias åbne for bønner og grinds falder i aftagelig træ skuffe nedenfor.

Firmaet laver også Knæ Mill håndsving Manual kaffemøller, med kurver til at passe mellem knæene, mens du slibning bønner. Toppen har en hængslet dør, der løfter at fylde bønner, så det er lukket under slibeprocessen.

Manuelle kaffemøller gøre dig mere en del af slibning processen og, u nlike elektriske slibemaskiner, de vil arbejde, når strømmen er ude og vil ikke tilføje til din elregning.

Før du male dine bønner, kontrollere grind indstillingen for at se om den skal justeres. For at justere, find det tandhjul eller møtrik. Du vil finde det lige under håndtaget. Vend det til den rigtige indstilling. For finere grunde flytte grater tættere sammen. For grovere grunde holde mere afstand mellem grater.

Når du har den rette indstilling og har lagt de bønner i tragten, krank uret og snart vil du være klar til at brygge din kaffe.

Hvorfor valg af udstyr er vigtig

Du kan købe de bedste og dyreste kaffebønner i verden, og stadig ende op med en frygtelig kop kaffe. Det er ekstremt vigtigt, at du male og brygge kaffen godt. For en stor kop kaffe, skal du investere i en kværn og en brygger. De valg, du foretager, vil få meget indflydelse på den endelige kvalitet af din kaffe.

Kom den rigtige Grind

Til mål om en ordentlig trummerum er at få mest smag fra din kaffe og grind skal matche brygning metoden. Størrelsen af ​​grind er vigtigt at smagen af ​​kaffe. Hvis du køber hele kaffebønner, vil du ønsker at male dine bønner som
tæt at brygge tid som muligt - ikke mere end to minutter før.

Dryp kaffe kræver et medium trummerum, espresso kræver en fin grind, en fransk presse og vakuum pot kræver den største grind

Den tommelfingerregel er, at jo finere trummerum skal hurtigere kaffen brygges. For eksempel de grunde, der anvendes i en espressomaskine er finere end dem, der skal brygges i drop system.

For at blive fortrolig med de størrelser af grunde, afhente nogle grunde og gnid dem mellem fingrene.

Når du har den rigtige trummerum og har brygget en pot, ikke genbruge grundene. De ønskelige varianter vil være blevet udvundet under den første bryg, og alle, der vil blive efterladt er de bitre uønskede smag.

Blade kaffemøller

Fordele: Normalt den billigste. Nem at vedligeholde og velegnet til de fleste kaffemaskiner ... franske presser, drop typen kaffemaskiner. For budgettet bevidst.

Ulemper: Grunde mangler konsistens i størrelse. Ved at hakke bønnerne klingen ikke er i stand til at skære bønnerne i ensartede grunde, hvilket resulterer i større stykker blandet med mindre stykker. Blade kværne tendens til at brænde kaffen på grund af det skabte under slibeprocessen høj varme. Selvom dyrere vil du bemærke en stor forskel i smagen af ​​din kaffe med en burre slibemaskine over en klinge mølle.

En fransk Press gør store kaffe

Dette er den perfekte måde at brygge for dem af jer, der drikker deres kaffe sort, og kan lide det i små mængder. Men det er ganske vigtigt at drikke kaffen umiddelbart efter brygning. Med den mængde af grunde i den flydende kaffe og mikro fine partikler dugdannelse på bryg, kan det godt, hvis de indtages straks, men uretfærdig prøvesmagning hvis de får lov til at bare sidde der. Den anden ulempe er den forholdsvis hurtige tab af temperatur, da der ikke tilføres varme overhovedet.

Kommercielle Kaffekværne

Et pund kaffe er maksimum for de fleste store personlige kaffemøller, men det er den lave ende til kommercielle kaffemøller.

Kommercielle kværne er fantastisk til kaffe huse, supermarkeder og andre steder skal håndtere en masser af kaffebønner dagligt. En kommerciel mølle er en smule for stor for de fleste hjemmebrugere.

Der er mange virksomheder, der gør kommercielle kværne og en af ​​de bedre ved er BUNN.

Inden for de kategorier kommercielle grinder er der to hovedtyper af kværne: Bulk og del kontrol.

Hovedparten kværne kan rumme mellem 1-3 pounds. De er designet til at hjælpe sælge mere for specialkemikalier kaffe butikker og detailsalg kaffe. På BUNN model kan male et pund bønne på under 30 sekunder.

Portion kontrol kværne holde 3-9 pounds. Den har en doseringsapparat tragt, hvor bønner tilbage, så kunderne vælge den rigtige del af bønner. De Rancilio kommercielle kværne er designet til at håndtere ca. 6,5 pounds af bønner i timen.

Skønheden i en kommerciel mølle, er, at det kan håndtere en masse bønner og male dem til at skære bønne stedet pulverisere den til at holde smag og producere grinds af den rigtige størrelse til en kundes brygning behov. Kommercielle kværne er også designet til at rense meget hurtigere end boliger modeller. Selvfølgelig alt det ekstra kraft kommer på et ekstra pris.

Kend dine Grinder Parts

På et tidspunkt, vil du sandsynligvis nødt til at erstatte nogle af dine dele kaffemølle, så det hjælper at vide lidt om de vigtige dele af din el kaffemølle. Her er et par dele, du bør være bekendt med:

Anti-statisk: Når du vælger fra kaffemøller, kigge efter en anti-statisk tragt eller bønne beholder.

Blade: roterer og kværner bønnerne i en klinge mølle.

Burr: Det grater er den ru kant på metallet i din kværn. Disse male bønnerne i en burre slibemaskine.

Cup sensor: Dette giver dig mulighed for at vælge det antal kopper, du vil gøre for at hjælpe dig med at få den helt rigtige mængde af grunde.

Grind indstilling indikator: Dette afgør størrelsen af ​​begrundelsen. For espresso bør grinds være fint - et gennemsnit på 351-495 mikron.

For en drop kaffemaskine, vil du ønsker medium grinds - et gennemsnit på 701-1168 mikron.

For franske presse, vil du ønsker grove grinds - 1651-1918 mikron.

Nogle kværne vil navngive indstillingerne for den type bryg, fjerne forvirring beslutter hvilken indstilling du skal vælge.

Malet kaffe bin: Dette gælder grundene efter slibning. Nogle maskiner vil give dig mulighed for at male lige ind i en kurv eller et filter, der går ind i din kaffemaskine.

Hopper: Dette er en tragtformet enhed eller cylinder i toppen af ​​elektriske slibemaskiner. Det holder de hele bønner, før de er jorden. Små tragte kan holde et par ounces, mens større kværne kan holde op mod et pund.

Hvis du vælger en kværn med en kapacitet, der langt overgår, hvad du bruger per gennemsnitlig trummerum, ikke fylde den op. Brug kun hvad du har brug, fordi du vil få den bedste smag fra friskmalede bønner.

Timer: Kontrol slibning tid.

Drip bryggerier - ikke perkolatorer

Vælg en god kvalitet drop bryggeri. Disse er de enheder, der drypper vand, ved den rigtige temperatur, gennem de grunde, gennem filteret og ind i din kande eller karaffel. For en stor drop bryggeri med en isoleret karaffel og en indbygget kaffemølle, overveje Melitta Mill & Brew Coffee Brewer.

En kaffemaskine ikke brygge god prøvesmagning kaffe. For det første brygning tid er alt for lang. For det andet, der er konstant konflikt temperaturer: første blip af perkolatoren er koldt, når den når de grunde, som til gengæld er kolde. Efter et par minutter, grundene er super mættet med koldt vand, som begynder at dryppe gennem masken i det kølige vand nedenfor, hvor temperaturen er under konstant forandring. Hele perkolator processen er virkelig ganske forfærdelige, der producerer en over udvundet modbydeligt vinsmagning kop kaffe.